Ogródek Robaczka cz. 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 8

Post »

Kasiczku - oglądanie Twojego ogrodu to wciąż i wciąż ogromna przyjemność; z każdego kątka wyziera gust i klasa!
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu :wit
Twój ogród jest wręcz niesamowity .Wszystko jest takie dopieszczone i zadbane ,a do tego świetne planowanie i łączenie elementów.Normalnie wprowadzę się do cienie w czasie kwitnięcia róż :;230 Efekt będzie niesamowity jak 60 róż na jednej rabatce zakwitnie
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu, ja chodziłam ostatnio po Twoim ogródku po cichutku, nie miałam siły już nic pisać... Z opryskiem może poczekaj aż przestanie padać ;:131 Przyjemny obchód po Twoim ogrodzie, jak zwykle urzekająco nawet przy takiej pogodzie ;:333 Glicynia tfu, tfu!!! (żeby nie zauroczyć :wink: ) Będzie się uginać pod kwieciem :shock: Donica od M jest idealna! Miałam zapytać wcześniej, ale zapomniałam...Gdzie posadziłaś kobeę? I czy sadziłaś po jednej czy po kilka sadzonek obok siebie?
wmx
200p
200p
Od: 6 gru 2009, o 13:34

Post »

Pierwszy raz u Ciebie i jestem zachwycona......mam pytanie czy te latarenki ze świeczkami przemakają gdy pada deszcz i w ogóle gdzie je kupiłaś . Są SUPER tak jak cały ogród.
Pozdrawiam Sylwia
Storczyki Sysi i Ogród Sysi
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

jej bruzdownice na różach....nie ciekawie...... ;:219
u mnie się pojawiły mszyce i inne robactwa ale już oprysk zrobiłam ale nie wiem czy coś dał bo akurat wieczorem lało :twisted:
ale kupiłam Targeta na mszyce i inne paskudztwa i we wtorek mam zamiar pryskać jeszcze raz.....więc radzę robalom uciekać póki jeszcze mają czas :twisted:
jejku glicynia......jej ale piękna ;:167 no i rodusie.......... ;:167
ooo też mam Madame van Hecke.....jest urocza, nieprawdaż? a jak wszystkie kwiatki rozkwitną to tylko róż i nic innego....cudo ;:167 a buka ani mi się ważyć wymieniać......ładnie wygląda i się fajnie komponuje na tym zielonym tle.....a tak byłoby nudno ;:196
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Kasiu tak wyglądała w 2008 roku, niestety teraz jest mocno ścięta. Możesz zlikwidować to zdjęcie chciałam Ci pokazać jak wówczas wyglądała.

Obrazek
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Parasol z glicynii zapowiada się ;:167 .
Ja też się dziś przymierzałam do kupna glicynii, nie jest moja tylko dlatego, że nie zmieściłaby się do samochodu... ;:306
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Mąż sprawił Ci piękny prezent. Donica jest cudna ;:167
Niezwykle podobają mi się Twoje tulipanki virchic. Wszystkie te z maźnięciem zieleni na płatkach jakoś mnie wyjątkowo rajcują. I parę już mam ;:138
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Kasiu jak zwykle cudownie ;:138 Powala mnie jednak glicynia ,jak pięknie jest prowadzona a moja poszła na jabłonkę taką wielką i tyle ją widziałam ;:306 Pochwalę się jednak że w tym roku też ma pąki i to dużo ale jak ja wejdę żeby jej zrobić zdjęcie,ale i tak się cieszę ;:196
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Kasiek ja bym jednak nie wymieniala tego Buka na Wiaza. On w tej czesci ogrodu swoimi bordowymi liscmi robi dosc dobra robote. Rozbija Monotonie zielonego ale nie jest jakos strasznie dominujacy. Przez male listki i swoja azurowosc nie zapycha tego kacika, co przy dosc szczelnej koronie Wiaza moze sie zrobic.
U mnie piekne slonce sie pokazalo, tyle ze zimno jest brrr
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dzień dobry!
Melduję się tylko przelotem, bo w pracy młyn od rana :roll:
U mnie zimno dzisiaj rano było okrutnie i znowu padało..oby się przejaśnilo po południu bo muszę zrobić oprysk ;:134 A jak u Was sytuacja pogodowa?
Pozdrawiam z fabryki :wit miłego dnia ;:4
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasiu, zgadzam się z opinią Jule... zostaw buczka na miejscu, a na wiąza poszukaj innego...
U nas pogodowo znacznie lepiej niż wczoraj... nie pada, jest cieplej i przebłyskuje słońce...
Lud pracujący stolycy pozdrawiam Posen! :)
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Kasiu, buczka zostaw, zgadzam się z dziewczynami. Jego czerwień tam bardzo pasuje i jest na tyle ażurowy by nie przytłaczać.
Bruzdownica u ciebie? dopiero o niej rozmawiałyśmy....dobrze że zauważona tak wcześnie...
Fotki takie że umarłam, tulipany ;:167
Wracam raz jeszcze pooglądać..
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”