Ogródek Robaczka cz. 8
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 8
Kasiczku - oglądanie Twojego ogrodu to wciąż i wciąż ogromna przyjemność; z każdego kątka wyziera gust i klasa!
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu
Twój ogród jest wręcz niesamowity .Wszystko jest takie dopieszczone i zadbane ,a do tego świetne planowanie i łączenie elementów.Normalnie wprowadzę się do cienie w czasie kwitnięcia róż Efekt będzie niesamowity jak 60 róż na jednej rabatce zakwitnie
Twój ogród jest wręcz niesamowity .Wszystko jest takie dopieszczone i zadbane ,a do tego świetne planowanie i łączenie elementów.Normalnie wprowadzę się do cienie w czasie kwitnięcia róż Efekt będzie niesamowity jak 60 róż na jednej rabatce zakwitnie
Kasiu, ja chodziłam ostatnio po Twoim ogródku po cichutku, nie miałam siły już nic pisać... Z opryskiem może poczekaj aż przestanie padać Przyjemny obchód po Twoim ogrodzie, jak zwykle urzekająco nawet przy takiej pogodzie Glicynia tfu, tfu!!! (żeby nie zauroczyć ) Będzie się uginać pod kwieciem Donica od M jest idealna! Miałam zapytać wcześniej, ale zapomniałam...Gdzie posadziłaś kobeę? I czy sadziłaś po jednej czy po kilka sadzonek obok siebie?
Pierwszy raz u Ciebie i jestem zachwycona......mam pytanie czy te latarenki ze świeczkami przemakają gdy pada deszcz i w ogóle gdzie je kupiłaś . Są SUPER tak jak cały ogród.
jej bruzdownice na różach....nie ciekawie......
u mnie się pojawiły mszyce i inne robactwa ale już oprysk zrobiłam ale nie wiem czy coś dał bo akurat wieczorem lało
ale kupiłam Targeta na mszyce i inne paskudztwa i we wtorek mam zamiar pryskać jeszcze raz.....więc radzę robalom uciekać póki jeszcze mają czas
jejku glicynia......jej ale piękna no i rodusie..........
ooo też mam Madame van Hecke.....jest urocza, nieprawdaż? a jak wszystkie kwiatki rozkwitną to tylko róż i nic innego....cudo a buka ani mi się ważyć wymieniać......ładnie wygląda i się fajnie komponuje na tym zielonym tle.....a tak byłoby nudno
u mnie się pojawiły mszyce i inne robactwa ale już oprysk zrobiłam ale nie wiem czy coś dał bo akurat wieczorem lało
ale kupiłam Targeta na mszyce i inne paskudztwa i we wtorek mam zamiar pryskać jeszcze raz.....więc radzę robalom uciekać póki jeszcze mają czas
jejku glicynia......jej ale piękna no i rodusie..........
ooo też mam Madame van Hecke.....jest urocza, nieprawdaż? a jak wszystkie kwiatki rozkwitną to tylko róż i nic innego....cudo a buka ani mi się ważyć wymieniać......ładnie wygląda i się fajnie komponuje na tym zielonym tle.....a tak byłoby nudno
Parasol z glicynii zapowiada się .
Ja też się dziś przymierzałam do kupna glicynii, nie jest moja tylko dlatego, że nie zmieściłaby się do samochodu...
Ja też się dziś przymierzałam do kupna glicynii, nie jest moja tylko dlatego, że nie zmieściłaby się do samochodu...
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mąż sprawił Ci piękny prezent. Donica jest cudna
Niezwykle podobają mi się Twoje tulipanki virchic. Wszystkie te z maźnięciem zieleni na płatkach jakoś mnie wyjątkowo rajcują. I parę już mam
Niezwykle podobają mi się Twoje tulipanki virchic. Wszystkie te z maźnięciem zieleni na płatkach jakoś mnie wyjątkowo rajcują. I parę już mam
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu jak zwykle cudownie Powala mnie jednak glicynia ,jak pięknie jest prowadzona a moja poszła na jabłonkę taką wielką i tyle ją widziałam Pochwalę się jednak że w tym roku też ma pąki i to dużo ale jak ja wejdę żeby jej zrobić zdjęcie,ale i tak się cieszę
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Kasiek ja bym jednak nie wymieniala tego Buka na Wiaza. On w tej czesci ogrodu swoimi bordowymi liscmi robi dosc dobra robote. Rozbija Monotonie zielonego ale nie jest jakos strasznie dominujacy. Przez male listki i swoja azurowosc nie zapycha tego kacika, co przy dosc szczelnej koronie Wiaza moze sie zrobic.
U mnie piekne slonce sie pokazalo, tyle ze zimno jest brrr
U mnie piekne slonce sie pokazalo, tyle ze zimno jest brrr
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Dzień dobry!
Melduję się tylko przelotem, bo w pracy młyn od rana
U mnie zimno dzisiaj rano było okrutnie i znowu padało..oby się przejaśnilo po południu bo muszę zrobić oprysk A jak u Was sytuacja pogodowa?
Pozdrawiam z fabryki miłego dnia
Melduję się tylko przelotem, bo w pracy młyn od rana
U mnie zimno dzisiaj rano było okrutnie i znowu padało..oby się przejaśnilo po południu bo muszę zrobić oprysk A jak u Was sytuacja pogodowa?
Pozdrawiam z fabryki miłego dnia
Kasiu, zgadzam się z opinią Jule... zostaw buczka na miejscu, a na wiąza poszukaj innego...
U nas pogodowo znacznie lepiej niż wczoraj... nie pada, jest cieplej i przebłyskuje słońce...
Lud pracujący stolycy pozdrawiam Posen!
U nas pogodowo znacznie lepiej niż wczoraj... nie pada, jest cieplej i przebłyskuje słońce...
Lud pracujący stolycy pozdrawiam Posen!
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu, buczka zostaw, zgadzam się z dziewczynami. Jego czerwień tam bardzo pasuje i jest na tyle ażurowy by nie przytłaczać.
Bruzdownica u ciebie? dopiero o niej rozmawiałyśmy....dobrze że zauważona tak wcześnie...
Fotki takie że umarłam, tulipany
Wracam raz jeszcze pooglądać..
Bruzdownica u ciebie? dopiero o niej rozmawiałyśmy....dobrze że zauważona tak wcześnie...
Fotki takie że umarłam, tulipany
Wracam raz jeszcze pooglądać..