![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
Tylko och i ach słychać z każdej strony
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
![super2 ;:215](./images/smiles/thumbup.gif)
![brawo ;:63](./images/smiles/smile071.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)
Nie ma wyjścia , żal mi moich roślin ,będę je zwalczać jak tylko się dagracha pisze:Dorotko widzę że wypowiedziałaś wojnę ślimorom ,zresztą nie Ty jedna ,Iwonka też,
A mnie dla odmiany Twój ogródek zachwyca Maryniumarpa pisze:Stale zachwyca mnie idealny wręcz porządek i takie zadbanie w nasadzeniach Dorotko!![]()
![]()
Po deszczowej sobocie i niedzieli i związanej z tym niskiej temperaturze jak na maj przez co w weekend na działce nie byłam nadszedł poniedziałek ,niezbyt ciepły ale nie pada deszcz ,mam nadzieję że po pracy zdołam wyskoczyć na działkę bo też mam kilka rzeczy do przesadzenia i trzeba korzystać bo podobno przyszły weekend ma być u mnie w okolicach 30 stopniJacekP pisze:Pierwiosnek 'Elizabeth K.' robi wrażenie![]()
Na szczęście przyszło ochłodzenie i przekwitanie przystopowało. Za to bez obaw mogłem się zabrać za przesadzanie.
Dzięki Darku, Ewuniu , nie mogę doczekać się jak w pełni glicynia zakwitnie - tyle czekałam , a skalniak , bardzo go lubię -przyznaję-szczególnie wiosna jak jest ukwieconyDariusz80 pisze:Super. Wisteria niedługo rozkwitnie w całej swej okazałości.
Skalniak bardzo ładnie zaaranżowany przełamuje rutynę ogrodniczą co bardzo lubię.
Oby tak dalej.