Micha storczyków Kahim
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Micha storczyków Kahim
No tak, ale pod koniec miesiąca to już z kasą krucho Gdyby mama lubiła falki, to przy jednym zakupie dwie dusze byłyby uszczęśliwione a tak.. no niestety.. muszę kupić coś dla mamy ale o sobie tez pamiętam, więc kupiłam już dwa falki, tylko czekam na paczkę Niestety storczyki nie nauczyły mnie jeszcze cierpliwości, więc nie w głowie mi było czekać do Dnia Matki
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudny ten nowy zakup Śliczne ma płatki
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
hihi, ale kombinujecie
Tego perolica trafiłam przypadkiem- miałam misję znaleźć pelorica miniaturkę dla pewnej kobitki z forum ale, że takowych nie było, znalazłam peloricki duże i dwie z nich zgarnęłam
A teraz tak jak obiecałam pewnej przemiłej niewiaście, przedstawiam zdjęcia nowego kwiatucha
Jak odkryję gdzie posiałam kabelek do lustrzanki, wstawię lepsze zdjęcia
Kwiatki wyglądają dziś całkiem jędrnie, tak więc mam nadzieję, że ich nie pogubi
To dzięki waszym zaciśniętym kciukom
Tego perolica trafiłam przypadkiem- miałam misję znaleźć pelorica miniaturkę dla pewnej kobitki z forum ale, że takowych nie było, znalazłam peloricki duże i dwie z nich zgarnęłam
A teraz tak jak obiecałam pewnej przemiłej niewiaście, przedstawiam zdjęcia nowego kwiatucha
Jak odkryję gdzie posiałam kabelek do lustrzanki, wstawię lepsze zdjęcia
Kwiatki wyglądają dziś całkiem jędrnie, tak więc mam nadzieję, że ich nie pogubi
To dzięki waszym zaciśniętym kciukom
- sylcia199
- 500p
Cudooooooooooo Brak slów
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
ooo! DZIĘKUJĘ! Od razu zrobiło się żywiej i można popodziwiać wszystko na jednej stronie, bez skakania pomiędzy zakładkami Jeszcze raz powiem, ze świetnie trafiłaś, raz, ze nietypowy kształt a dwa, ze nietypowy kolor Te białe płatki wyglądają jak lody śmietankowe, gdy czasem zawieruszy się tam odrobina lodów jagodowych
Ciekawe jest to, że on 3 płatki ma normalne a dwa pofalowane.. wygląda to jakby miał białą muchę dopiętą
Ciekawe jest to, że on 3 płatki ma normalne a dwa pofalowane.. wygląda to jakby miał białą muchę dopiętą
- kahim
Dzięki
Żeby było śmieszniej storczyk kosztował mnie bardzo mało... Jak macie okazję naprawdę polecam wycieczki do hurtowni kwiatów
Jest też hurtownia którą serdecznie odradzam... ale zdaje się, że nie mogę robić antyreklamy
A tymczasem na cambrii pojawiło się coś....
Jakby bulwa... tyle że jakoś wysoko. W sumie nie wiem jak to powinno być z tymi psb, ale może właśnie tak
No i korzystając z okazji i możliwości wstawiania zdjęć dorzucam zdjęcia innych listków i korzonków... pora nadrobić zaległości
Miniaturka- mimo że jest w trakcie wypuszczania korzonków i listka, już się szykuje do produkcji kolejnego
Ten listek do niedawna (ok. 2 tyg. temu) był maciupki
Ten storczyk ma brzydkawe korzenie, ale od drugiej strony tworzy już serię nowiutkich No, i ma nowego liścia
Tu też nowy listek
A tu listeczek olbrzyma
Sorry, za te żółte karteczki na zdjęciach, ale są tą lepy na muszki i nie chce ich zdejmować, bo jak tylko próbuję to zamiast much ja jestem przyklejona
Żeby było śmieszniej storczyk kosztował mnie bardzo mało... Jak macie okazję naprawdę polecam wycieczki do hurtowni kwiatów
Jest też hurtownia którą serdecznie odradzam... ale zdaje się, że nie mogę robić antyreklamy
A tymczasem na cambrii pojawiło się coś....
Jakby bulwa... tyle że jakoś wysoko. W sumie nie wiem jak to powinno być z tymi psb, ale może właśnie tak
No i korzystając z okazji i możliwości wstawiania zdjęć dorzucam zdjęcia innych listków i korzonków... pora nadrobić zaległości
Miniaturka- mimo że jest w trakcie wypuszczania korzonków i listka, już się szykuje do produkcji kolejnego
Ten listek do niedawna (ok. 2 tyg. temu) był maciupki
Ten storczyk ma brzydkawe korzenie, ale od drugiej strony tworzy już serię nowiutkich No, i ma nowego liścia
Tu też nowy listek
A tu listeczek olbrzyma
Sorry, za te żółte karteczki na zdjęciach, ale są tą lepy na muszki i nie chce ich zdejmować, bo jak tylko próbuję to zamiast much ja jestem przyklejona
Fiu fiu ,tez nie proznuja w tym Twoim buszu.Powiem Ci ze ten Twoj Pelorcio powinien zostac okrzykniety krolem tego forum!!!! Jak zyje jeszcze takiego nie widzialam wiec prosze o kolejna sesyjke
Kahim, jestem u Ciebie po raz pierwszy Masz piękne, zadbane roślinki - gratulacje!! Twój nowy peloric jest prześliczny!!! Bardzo podoba mi się to połączenie kolorów i kształt płatków...
Pozdrawiam,
Marta
Marta
- kahim
Hi hi
Miło mi to słyszeć.
Sesyjka będzie, jak tylko znajdę kabelek do lustrzanki
Co do króla tego forum... Jak oglądam Twoje kolejne zdjęcia, też bym skompletowała całą rodzinę królewską
Dzięki Martusiu i witam w moim wątku
Miło mi to słyszeć.
Sesyjka będzie, jak tylko znajdę kabelek do lustrzanki
Co do króla tego forum... Jak oglądam Twoje kolejne zdjęcia, też bym skompletowała całą rodzinę królewską
Dzięki Martusiu i witam w moim wątku
Oj Kahim ,moje to damy dworu beda
Kahim peloric uroczy,aż nie mogę oderwać od niego oczu...
pozdrawiam,Asia
- kahim
Dziękuję Sekundo
Właśnie zauważyłam, że mój peloric ma po dwie zabawne "kulki" na płatku- warżce. Inne peloricki jakie oglądam w sieci ich nie mają. To naprawdę dziwaczny kwiatek
Właśnie zauważyłam, że mój peloric ma po dwie zabawne "kulki" na płatku- warżce. Inne peloricki jakie oglądam w sieci ich nie mają. To naprawdę dziwaczny kwiatek
- sylcia199
- 500p
Kahim mnie właśnie zaciekawiły wczoraj te kuleczki Nie widziałam ich w innych storczykach