Niesłychane jak tu u Ciebie pięknie. I zarosniete i przejrzyste jednocześnie rabatki. Wszystko rosnie jak pod dyktando. Jeny... a ja kilkudziesięciu metrów nie potrafię ogarnąć.
Kasiu uroczo wygląda ogród na wiosnę. Doceniam konsekwencję i jego tworzeniu, bo jest naprawdę stylowy, ale....... chyba brakuje kilku wyjątkowych okazów iglaczków ze szkółki pana Z. . Kiedy tam będziesz?
Witam serdecznie wszystkich zaglądających mimo mojego zaniedbania.Miałam nadzieję że w tym tygodniu będę miała więcej czasu by spokojnie odpisać i odwiedzić Wasze ogródeczki....jednak wyszło inaczej Kolejny tydzień też jakiś zabiegany się szykuje...no ale później to liczę na kilka deszczowych dni więc nadrobię zaległości.
Pozostawię choć kilka zdjęć ....
Kasiu widoki bajeczne....... oczko i jego okolice dosłownie powalają ....ależ cudne kamory, tak pięknie skomponowane z otoczeniem...... no bajka po prostu.....
Witam Wszystkich
słoneczko pięknie świeci i przygrzewa a co za tym idzie oprócz pięknego wzrostu ulubionych roślin szybki nawał badylstwa i brak czasu na forum Czekam na deszcz by odżyły rośliny ozdobne i warzywniak... no i byłoby więcej upragnionego czasu by Wam odpisać choć zaglądam do każdego na kilka chwil
Michale niestety nazwy nie pamiętam bo to maleństwo kupione ale jest urocza i długo trzyma ta jaskrawą barwę dlatego w przyszłym tygodniu wybieram się jeszcze po kilka sztuk.
Beatko w wolnej chwili odnajdę nazwę iglaczka o którego pytasz
Dziękuję Wam że zaglądacie mimo mojego braku.
Zdjęcia też już ciut zaległe bo na ogrodzie kwiecia o wiele więcej
Dziś muszę się uporać z kamieniami które nocną porą zostały mi dostarczone...no a to nie są małe kamyki
Kasiu, nie wiem za co cię chwalić. Ogród wyjątkowy, widać, ze wypracowany z sercem, a zdjęcia.... profesjonalne i .... tajemniecze, bo wywołują pragnienie zobaczenia tego na wlasne oczy.
Pan Kożuszek chyba w tym tygodniu jest w Niemczech i ma wrócić niebawem, też na niego czekam, bo jestem ciekawa co przywiezie, może bukszpanowe stozki.
Będę u niego w przyszłym tygodniu, a może i wy się wybierzecie?