BABUCHNA-DOROTKO-witam Cię szczególnie serdecznie jako,że w nawale swoich prac jako
Moderatorka,potrafiłaś wygospodarować dla mnie swój drogocenny czas by zajrzeć do mego wątku,przyjrzeć się moim pracom i pozostawić ślad w postaci bardzo miłych i niezwykle ciepłych słów.
Za odwiedziny i bardzo miłe słowa składam niskie ukłony

i zapraszam ponownie do siebie.Pozdrawiam
TRZYNASTKA-CELINKO----ALUNIA-ALINKO----BLUEBERRY-NATALKO----ALIWAS-ALINKO----RENATA1962-RENATKO----
JUSTUS27-JUSTYNKO----BORG 50----TERDOB-TERENIU----MONIKWIATY-MONISIU
I Was witam równie serdecznie i bardzo dziękuję

,że i tym razem potrafiliście znaleźć dla mnie czas by poświęcić go na napisanie w moim wątku tak wiele niezwykle miłych,sympatycznych i budujących słów.Za kolejne niezwykle miłe odwiedziny również bardzo dziękuję i ponownie zapraszam do kolejnych.Pozdrawiam Was,Forumowiczów i Gości
Ponieważ mój grubosz-bonsai już nieco zarósł,zmuszony byłem dokonać podstrzyżyn bo nie tylko przybrał na wadze ale istniała obawa,że jego pędy boczne zaczną się łamać.Takie podstrzyżyny muszę robić dwu trzykrotnie w ciągu roku.
Czupryna przed podstrzyżynami.
Czuprynka po podstrzyżynach-może nie widać aż tak wielkiej różnicy w czuprynach przed i po podstrzyżynach ale poobcinanych odrostów była pełna gazeta a wszystkie były mięsiste i soczyście zielone,że aż żal było je wyrzucić.
Duety.
Przy okazji kolejnego formowania mojego grubosza na drzewko bonsai,nie mogłem sobie odmówić zrobienia zdjęć moich obydwu hibiskusów-żółtego i różowego.Były one już co prawda prezentowane przeze mnie ale tym razem mają tak wiele pąków kwiatowych,że prześcigają się w kwitnieniu a u jednego i drugiego pojawiają się po dwa kwiaty równocześnie.Widuję u naszych Forumowiczów hibiskusy z rozwiniętymi kilkoma kwiatami naraz a czego jak na razie nie mogę się doczekać u swoich hibiskusów ale mam nadzieję,że nastąpi to już niebawem,ponieważ moje są jeszcze stosunkowo młode.Póki co chce się pochwalić swoimi jak je nazwałem-duetami,szkoda tylko,że jakie ładne,to są to kwiaty właściwie jednego dnia.
Na różowym hibiskusie zakwitają na przemian raz półpełne a raz pełne kwiaty/dla porównania hibiskus różowy z tej samej strony-patrz wyżej/.
Pozdrawiam Wszystkich