(zdrowe)uzależnienie
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: (zdrowe)uzależnienie
hehe witaj witaj Callanthe
"Mężczyzna z taką pasją! Niesamowite", pocieszam się że są tu jeszcze Arkadius121, Mariusz3357, Rejden i reszta "chopów", w przeciwnym razie zwijałbym się z forum bo "kfiatki są takie niemęskie"
"Mężczyzna z taką pasją! Niesamowite", pocieszam się że są tu jeszcze Arkadius121, Mariusz3357, Rejden i reszta "chopów", w przeciwnym razie zwijałbym się z forum bo "kfiatki są takie niemęskie"
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uroczy ten Twój białasek Taki prosty a jaki ładny i fajne to zdjęcie i tulipanem jako tło.
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- busybees
- 100p
- Od: 21 lip 2010, o 10:22
furious skoro kobiety mogą łowić ryby to chyba hodowanie kwiatów przez faceta nie powinno być czymś wyjątkowym
śliczny storczyś na tulipanie, brawo za inwencje twórczą
śliczny storczyś na tulipanie, brawo za inwencje twórczą
Pozdrawiam i zapraszam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36640" onclick="window.open(this.href);return false;
Beata.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36640" onclick="window.open(this.href);return false;
Beata.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Tomku,super kompozycja,gratuluję inwencji twórczej i dużego poczucia estetyki i wyobraźni
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- furious
- Kontakt:
No właśnie o takiego mi chodziło Niby pospolite, ale kurcze, "klasyka zawsze w cenie" że tak to określęKarnova pisze:Uroczy ten Twój białasek Taki prosty a jaki ładny
Hehe, tylko wiesz, niektórzy wydłubują rodzynki i fruuuuCallanthe pisze:Byłbyś forumowym rodzynkiem
W sumie masz rację. U mnie w jednej z kwiaciarni też na temat storczyków najbardziej "ugaduję się" z Panem sprzedawcą (też zapaleniec), a nie z kobitką, która tylko wiąże te wstążki i takie tam inne kokardkibusybees pisze:hodowanie kwiatów przez faceta nie powinno być czymś wyjątkowym
Oj tam Arek od razu inwencja... Kwiat był ułamany to coś trzeba było z nim zrobić, a że w zasięgu wzroku stały tulipany w wazonie, to wsadziłem jedno w drugie i tyle Tulipan ucierpiał, ale nikt się nie pokapowałArkadius121 pisze:,gratuluję inwencji twórczej i dużego poczucia estetyki i wyobraźni
W końcu udało mi się uchwycić na 95% naturalny kolor Vivian (poraz kolejny dzięki dzika za identyfikację) Od kwietnia porozwijał wszystkie pąki, nic nie zgubił, nie przekwitł nawet 1 kwiat, a troszkę się bałem, bo jak go przynosiłem to było zzzzimnoooo, ale jakoś udało się go skitrać pod kurtką
...a na dokładkę jeden z moich ulubionych ulubieńców pachnących w południe (lekko ale jednak) i bardzo chętnie i długo kwitnących
Pozdrawiam serdecznie przy słoooonecznej niedzieli
Nie wiem gdzie Ty to slonce widzisz ,u mnie juz dwa tyg leje .Piekna ta Vivien ,fotka jak zawsze,mistrzowska .A ten drugi do Magical podobny strasznie i jeszcze mowisz ze pachnie wiec kto wie ....
- furious
- Kontakt:
Mogłem u bukmachera obstawić, że padnie tu to słowoMagical
Pfffff
- furious
- Kontakt:
Ale serio, jest jakaś "moda" na nie. Był szał na MM (pełno ich na forum), teraz na magical, albo jemu podobne ;)
A może to nie moda, tylko po prostu spory ich rzut w sklepach/marketach/na aukcjach i siłą rzeczy więcej osób je kupuje (?)
A może to nie moda, tylko po prostu spory ich rzut w sklepach/marketach/na aukcjach i siłą rzeczy więcej osób je kupuje (?)
a jest jeden a all
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ostatnio co chwile je widzę na allegro, więc może tak być, aczkolwiek w sklepach nigdy nie spotkałam, ale za specjalnie to dużo sklepów nie zwiedzam ;) Oby była niedługo moda na Piccolo Red może szybciej go dostanę i to w zwykłym markecie!
¨Pewnie i te niedlugo beda