Róże Beaty - moja miłość, moja pasja
- Gencjana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Róże Beaty - moja miłość, moja pasja
Beato, w dodatku masz ładne tło do mieszkania. Czy jak się listki zwijają to na pewno nimułka? Czy tylko obrywać, czy jeszcze
coś mogę zrobić? Jak dotąd nie zaatakowała wszystkich odmian. Czy sprzyjają jej upały? Jeśli możesz odpowiedzieć.
Jak miałam róże, które potem załatwiła druga fala mrozów, ni było takiego paskudztwa.
Mnie na początku przygody tutaj często wcinało posty.
coś mogę zrobić? Jak dotąd nie zaatakowała wszystkich odmian. Czy sprzyjają jej upały? Jeśli możesz odpowiedzieć.
Jak miałam róże, które potem załatwiła druga fala mrozów, ni było takiego paskudztwa.
Mnie na początku przygody tutaj często wcinało posty.
Witam.
Buszuję po Twoim ogrodzie od momentu powstania wątku. Zachwytom nie ma końca, ale dopiero dziś się wpisuję, gdyż odkryłam Twoją tajemnicę: to wszystko pic na wodę, fotomontaż i ściema. Nie istnieją taaakie róże, trawnik wiecznie zielony i przystrzyżony, o widokach w tle ogrodu nie wspomnę. Ale przebywanie w tej bajce jest bardzo miłe, więc proszę nie znikaj w tym roku na tak długo jak w ubiegłym i bałamuć dalej rajskimi obrazkami.
Pozdrawiam, Anka
Buszuję po Twoim ogrodzie od momentu powstania wątku. Zachwytom nie ma końca, ale dopiero dziś się wpisuję, gdyż odkryłam Twoją tajemnicę: to wszystko pic na wodę, fotomontaż i ściema. Nie istnieją taaakie róże, trawnik wiecznie zielony i przystrzyżony, o widokach w tle ogrodu nie wspomnę. Ale przebywanie w tej bajce jest bardzo miłe, więc proszę nie znikaj w tym roku na tak długo jak w ubiegłym i bałamuć dalej rajskimi obrazkami.
Pozdrawiam, Anka
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Beatko ślicznie u Ciebie I ta soczysta zieleń
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
...i ja też stąd się nie wyniosę, choć w tym roku jeszcze żadnej róży nie posadziłam....
Witam wszystkich gorąco Pierwsza zakwitła Nevada, już zaczęła parę dni temu ale nie miałam aparatu :
Druga Marguerite Hilling
Już prawie Therese Bougnet
I ogólnie z dzisiaj - trochę pochmurnie , ale już niemal gorąc - całe 14 stopni
Druga Marguerite Hilling
Już prawie Therese Bougnet
I ogólnie z dzisiaj - trochę pochmurnie , ale już niemal gorąc - całe 14 stopni
pozdrawiam Beata
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Fajnie masz, już pierwsze róże Ci kwitną. U mnie zimno i nie chcą się jeszcze pokazać, choć pączków sporo.
Pozdrawiam - Justyna
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
bardzo ładnie Ci Nevada zakwitła, moja jeszcze w pąkach.
bardzo ładnie Ci Nevada zakwitła, moja jeszcze w pąkach.
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Newada i Marguerite Hilling wspaniale Ci zakwitły, moje jeszcze w pąkach, ale lada dzień je otworzą. Nie mogę się już doczekać !
Piękne widoki ogólne, to wspaniale mieć je na co dzień. Okolica jak z widokówki !
Piękne widoki ogólne, to wspaniale mieć je na co dzień. Okolica jak z widokówki !
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
-
- 200p
- Od: 8 lut 2011, o 18:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nareszcie jesteś nie znikaj z forum tylko ślicznotki nam pokazuj
Pozdrawiam Ela
Maleńki ogródek Eli
Maleńki ogródek Eli
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
BEATKO...... róże masz urocze ale i te widoki takie same.....pokazuj kwitnące róże w tym sezonie bom ja w trakcie tworzenia różanki......i nie wiem od czego zacząć......
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Beatko Twój ogród jest lekarstwem na chandrę a jeszcze to tło gór...cudne widoki nawet jak róze jeszcze nie kwitną
- camellia
- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Jak ja kocham te górskie widoki Nevada piękna, jak zwykle, MH tak samo. Świetne masz odmiany. Pokazuj róże z górami w tle
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Witaj,
zachwyciłam się Twoim ogrodem. Jesteś niesamowita! Gdzie mi tam do Twoich róż? I teraz zastanawiam się czy zakasać rękawy i jeszcze więcej pracować w ogródku, robić nowe zakupy... czy sobie darować. Miło popatrzeć, GRATULUJĘ!
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
Ewa
zachwyciłam się Twoim ogrodem. Jesteś niesamowita! Gdzie mi tam do Twoich róż? I teraz zastanawiam się czy zakasać rękawy i jeszcze więcej pracować w ogródku, robić nowe zakupy... czy sobie darować. Miło popatrzeć, GRATULUJĘ!
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
Ewa