Ogródkowe plany Josephine :)
- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródkowe plany Josephine :)
Hehehe to urwanie się z pracy to tylko na chwilę... żeby wkleić Wam zaległe fotki Dziś pogoda w Krakowie nawet ładna, po południu trochę pokropiło, ale bez większego szaleństwa. Dziś na budowie kończyli podpórki pod strop, wg. planu w środę będą zalewali... Pogodo dopisz
Wracając do tematu ogrzewania, to nie będziemy mieli kaloryferów a jedynie podłogówkę (również na piętrze), która będzie zasilana piecem gazowym + kolektory słoneczne. Zrezygnowaliśmy z kominka z płaszczem wodnym, ponieważ zbyt długo, by się ta inwestycja zwracała, a poza tym nie chcemy zrobić z salonu... kotłowni
Jestem właśnie w trakcie załatwiania dofinansowania do solarów. Nasza gmina zwraca aż 50% poniesionych kosztów, więc można trochę oszczędzić
Jutro ciąg dalszy, szybko szybko, żeby dogonić Alpaxiowego sąsiada
Dziś zbiorowo - dziękuję za odwiedziny
Wracając do tematu ogrzewania, to nie będziemy mieli kaloryferów a jedynie podłogówkę (również na piętrze), która będzie zasilana piecem gazowym + kolektory słoneczne. Zrezygnowaliśmy z kominka z płaszczem wodnym, ponieważ zbyt długo, by się ta inwestycja zwracała, a poza tym nie chcemy zrobić z salonu... kotłowni
Jestem właśnie w trakcie załatwiania dofinansowania do solarów. Nasza gmina zwraca aż 50% poniesionych kosztów, więc można trochę oszczędzić
Jutro ciąg dalszy, szybko szybko, żeby dogonić Alpaxiowego sąsiada
Dziś zbiorowo - dziękuję za odwiedziny
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podłogówka to bardzo dobre rozwiązanie. Kolektory oczywiście też. Bardzo duże macie dofinansowanie. Fajna gmina Myślałam że urwałaś się na dłużej. Fajnie to sobie wszystko zaplanowaliście. Fajny projekt, fajny dom. Wszystko fajne. Szczęściarze z was hehe. Ale widzę że nie ma szans w twoim zabieganym życiu hehe. Jutro koniki? Ale ci dobrze.
- Josephine_83
- 200p
Oj czasu brak.. zrezygnowałam na razie z gotowania i sprzątania Choć dziś od dawien dawna zrobiłam szparagi w sosie hollenderskim z młodymi ziemniaczkami posypanymi szczypiorkiem Taak jutro koniki
Josephine_83 ;)
-
Nooo proszę jakie pyszności Lubisz gotować czy nie bardzo? Mówisz że przerwałaś sprzątanie:D Mam nadzieję że komputer zawsze odkopiesz żeby na fo zajrzeć
- Josephine_83
- 200p
Lubię gotować, ale tylko jak mam czas, w tygodniu na szybkiego odpada, bo nie sprawia mi to przyjemnosci tylko jakis smutny obowiazek
Josephine_83 ;)
-
No niestety.. właśnie ja też najbardziej lubię gotować wtedy kiedy robię to na spokojnie w wolnym czasie. No a w tyg to z obowiązku i bez serca Miłego dnia. Choć dziś koniki to inny niż miły być nie może
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Popieram Was drogie Panie Gotowanie w tygodniu na chybcika, to smutny obowiązek, ale gdy jest trochę czasu wówczas można się fajnie pobawić wypróbowując nowe przepisy
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Josephinko
Szybciutko praca idzie, już ściany są teraz tylko sklepienie i za tydzień no może troszeczkę dłużej będzie domek. Widoczki piekne, wszystko przemyślane. Jaki widok będziesz miała z sypialni?
Pozdrawiam cieplutko
Szybciutko praca idzie, już ściany są teraz tylko sklepienie i za tydzień no może troszeczkę dłużej będzie domek. Widoczki piekne, wszystko przemyślane. Jaki widok będziesz miała z sypialni?
Pozdrawiam cieplutko
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Jose masz calkowita racje z tym gotowaniem.
Zeby dobrze, bardzo dobrze smakowalo trzeba wlozyc troche, a moze troche wiecej, w zasadzie zawsze cale serce. Do tego potrzebny jest czas i koncentracja.
Inaczej bedzie na odp....ol i efekt koncowy delikatnie mowiac marny
Zeby dobrze, bardzo dobrze smakowalo trzeba wlozyc troche, a moze troche wiecej, w zasadzie zawsze cale serce. Do tego potrzebny jest czas i koncentracja.
Inaczej bedzie na odp....ol i efekt koncowy delikatnie mowiac marny
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Witaj Josephinko wpadłam do ciebie a tu,już domek rośnie w górę,fajnie .Widoki masz piękne ,tylko czego łazisz ,po rusztowaniu.
Zapraszam: Ogród "Nad strumykiem"
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Josephine dawno u Ciebie nie byłam ale zmiany! Budowa domu no na prawdę na całego idzie i no po gratulować! a widoki masz na prawdę przepiękne będziesz miała co podziwiać!!!
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Josephine codzienne gotowanie należy traktować jako zdobywanie cennych doświadczeń , które przydają się w tym odświętnym rozkoszowaniu się kuchnia i komponowaniem własnych dań
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przede wszystkim domowe jedzenie ma wyższość nad każdym innym, bo wiesz, co jesz. No i jest taniej, co przy takich inwestycjach ma znaczenie. A jak się ma dzieci, to już człowiek nie ma wyboru...
Jak tam postępy na budowie? Teraz jest etap, że efekty są wręcz spektakularne.
Jak tam postępy na budowie? Teraz jest etap, że efekty są wręcz spektakularne.