Pytanie techniczne.
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 7 lut 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pytanie techniczne.
Witam , pisze posty i mam stale ta sama ilość ...18 .
Witam i pozdrawiam Katarzyna
- Tomek-Warszawa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lut 2008, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeżeli piszesz w sekcji '"Relax" to liczba napisanych postów się nie zwiększa.
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Kontakt:
W niektórych sekcjach ( właśnie relax lub w wątkach personalnych ) wyłączony jest licznik postów. Czyli nie zwiększa się ilość postów na Twoim koncie jeśli piszesz w wątkach znajdujących się w tych sekcjach. Aby licznik "ruszył" zapraszamy do aktywności w sekcjach ogrodniczych.
W związku z licznymi zapytaniami Administrator przygotował spis sekcji, w których nie zliczają się posty
W związku z licznymi zapytaniami Administrator przygotował spis sekcji, w których nie zliczają się posty
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Proszę o wytłumaczenie jak przenieść wiadomości z folderu wysłane , odebrane- do folderu kopie robocze . Już kilka razy mi zginęły wiadomości w skrzynce i chciałabym uniknąć kolejnych nieprzyjemnych sytuacji
Pozdrawiam. Ewa
Witam. Dlaczego nie mogę brać udziału w wątku "KUPIĘ,SPRZEDAM , ZAMIENIĘ''? Szczególnie chodzi mi o wątek'' Sprzedam domowe i ogrodowe''
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Kontakt:
Aby korzystać z sekcji sprzedażowej trzeba być aktywnym uczestnikiem forum. Zapraszamy do dyskusji w wątkach ogrodniczych, a wówczas będzie możliwość korzystania z całego dobrodziejstwa forumNefer2 pisze:Witam. Dlaczego nie mogę brać udziału w wątku "KUPIĘ,SPRZEDAM , ZAMIENIĘ''? Szczególnie chodzi mi o wątek'' Sprzedam domowe i ogrodowe''
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam!...nie wiem , czy pytanie moje znajdzie się we właściwym miejscu...
Usunęłam stary avatar, aby w jego miejsce wstawić nowy...niestety nie mogę wstawić ani nowego, ani poprzedniego...
Próbuję od tygodnia...bez efektu / uwazam ,że wymiary zdjęcia są prawidłowe ., ponieważ były juz uprzednio wstawione /
wyświetla się komunikat:" Nie mozna wczytać strony internetowej ponieważ serwer nie wysłał danych"
Dodam,że wstawianie avatara z galerii FO przebiega pomyślnie...gdzie szukać przyczyny?
Usunęłam stary avatar, aby w jego miejsce wstawić nowy...niestety nie mogę wstawić ani nowego, ani poprzedniego...
Próbuję od tygodnia...bez efektu / uwazam ,że wymiary zdjęcia są prawidłowe ., ponieważ były juz uprzednio wstawione /
wyświetla się komunikat:" Nie mozna wczytać strony internetowej ponieważ serwer nie wysłał danych"
Dodam,że wstawianie avatara z galerii FO przebiega pomyślnie...gdzie szukać przyczyny?
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- magbag
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 21 maja 2013, o 15:08
- Kontakt:
Witam - jestem nowa na forum i właśnie usiłuję uzupełnić profil. Podobnie, jak bwoj54 mam problem z wgraniem avatara. Podejrzewam, że to jakiś błąd skryptu, na którym działa forum, w trakcie wysyłania zapytania do bazy danych. Domyślam się, że wgrywanie avatarów działało dotąd bez problemów, ponieważ większość użytkowników ma avatar. Jednak teraz chyba jednak pojawił się błąd - skoro nie tylko ja mam problem. Jednak u mnie komunikat ze strony serwera jest inny:
"ERROR
The requested URL could not be retrieved
The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://forumogrodnicze.info/ucp.php ?
sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar
Squid nie otrzymał żadnych danych w odpowiedzi na to żądanie.
Your cache administrator is webmaster."
Dodam, że wgrywany przeze mnie avatar nie ma zerowego rozmiaru - jest to jpg o wymiarach 100x100 pikseli, o wadze 26 kb.
Być może jest to tylko kwestia wyczyszczenia nadmiaru danych w bazie forum lub standardowej naprawy tabel bazy MySQL?
"ERROR
The requested URL could not be retrieved
The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://forumogrodnicze.info/ucp.php ?
sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar
Squid nie otrzymał żadnych danych w odpowiedzi na to żądanie.
Your cache administrator is webmaster."
Dodam, że wgrywany przeze mnie avatar nie ma zerowego rozmiaru - jest to jpg o wymiarach 100x100 pikseli, o wadze 26 kb.
Być może jest to tylko kwestia wyczyszczenia nadmiaru danych w bazie forum lub standardowej naprawy tabel bazy MySQL?
- magbag
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 21 maja 2013, o 15:08
- Kontakt:
Przepraszam, że post pod postem - ale nie widzę opcji edytowania mojego poprzedniego wpisu. Problem już rozwiązałam - okazało się, że jednak avatar 100x100 pikseli jest zbyt duży (choć w opisie jest, że może być tej wielkości). Po zmniejszeniu do 90x90 pikseli - avatar wgrał się na serwer bez problemu.
- WIOLETTA011
- 100p
- Od: 4 wrz 2013, o 23:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
WITAM-GDZIE W PROFILU WŁAŚCICIELA ZMIENIA SIĘ HASŁO
Śmieć nawet w szczerozłotej misie zawsze będzie śmieciem,a róża nawet w wyszczerbionym wazonie zawsze pozostanie różą -pozdrawiam Wiola
Kaktusy i liściaste-Wiola
Działka
Kaktusy i liściaste-Wiola
Działka
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Profil- Szczegóły rejestracji.
Ps.
Nie piszemy postów wielką literą.
W internecie taki zapis oznacza krzyk.
Ps.
Nie piszemy postów wielką literą.
W internecie taki zapis oznacza krzyk.