W domu również mam całe mnóstwo różnych roślin,chętnie się z Wami podzielę fotkami

W wolnym czasie dodam więcej, najbardziej lubię irezynę,niecierpki,sansewierie, koleusy

więc witam Wszystkich

witam,to irezyna Lindena ,taka odmiana inna;)KaRo pisze:Witamy na forum Haniu![]()
To tylko 1 % kolekcji? Oj to będzie tu interesująco ...
A co to za roślina o ciekawym wybarwieniu liści http://images40.fotosik.pl/2056/5ad1a5d4356a705c.jpg ?
następnym razem podpiszę:)IkaD pisze:Witaj tutaj HaniuNareszcie założyłaś swój wątek
![]()
śliczne roslinki ale fajnie byłoby gdybys podpisała fotki bo jedne roślinki poznajemy a innych nie znamy i ciekawi mnie tez ta roślinka z ciemnymi liśćmi na 3 zdjęciu
![]()
to nie koleus, to komarzyca:)izabela14 pisze:Ja również witam,moją uwage zwróciła roślinka z białymi falbankami,czy to koleus??
to podobne do koleusa,ale to komarzyca:)marzena 63 pisze:Mnie też ciekawi nazwa tej roślinki z białymi falbankami.Wygląda mi na koleusa ,ale jeszcze takiego nigdzie nie spotkałam
niedługo będzie więcej:)kasiulka9068 pisze:Witaj Haniu, początek bardzo ciekawy. Czekam na więcej.
postaram się szybko wstawić więcej fotek:)justus27 pisze:Haniu![]()
Masz bardzo kolorową kolekcję roślin.