Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 2
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
I mnie!markussch01 pisze:Ewo zastrzelilas mnie tym Olkiem.....przepiekny
Pozdrawiam Markus
Cudny jest biały olek.! Szukam po sklepach ale są tylko różowe. Kiedyś mi się trafi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuś, piękna jest środkowa fota; "łapcia-nóżka"
Uśmiałam się radośnie!
Olki już komplementowałam, bo faktycznie są niesamowite.
Natomiast zadziwiła mnie Aloha.
Widząc pączki, już, już chciałam krzyknąć, że się pomyliłaś,
bo to Sutter's Gold ale...faktycznie:
Aloha to Sutter's Gold pełna!
To samo żyłkowanie, zmienność gorących barw i może zapach bogaty, owocowy?
Piękna róża, pięknej Pani!
Uśmiałam się radośnie!
Olki już komplementowałam, bo faktycznie są niesamowite.
Natomiast zadziwiła mnie Aloha.
Widząc pączki, już, już chciałam krzyknąć, że się pomyliłaś,
bo to Sutter's Gold ale...faktycznie:
Aloha to Sutter's Gold pełna!
To samo żyłkowanie, zmienność gorących barw i może zapach bogaty, owocowy?
Piękna róża, pięknej Pani!
Hanuś, Gosiu, witajcie
Tak jak wszyscy właściciele psów, uwielbiam swoje dziewczyny. Maluch, roczna brunetka, jest strasznie słodka i cała rodzina ma kompletnego świra na jej punkcie Jest strasznie wesoła, ruchliwa i skocczna jak nie jamnik, a jak śpi to sama niewinność
Hanuś, skorzystałam z Twojej rady i ścinałam swoje róże jak pisałaś, obrywając dodatkowo listek. Efekt Zaczynają ponownie kwitnąć wszystkie róże, niedługo mój różany kącik znowu będzie kolorowy i pachnący.
Duftwolke ponownie kwitnie i oszałamiająco pachnie
Kwitną floksy, bardzo się z nich cieszę, bo lubię ich kwiaty i zapach.
Tą rabatę robiłam wiosną i już ją przerabiam Wywaliłam wszystkie kamienie, nie pasują mi tutaj, no i zastanawiam się co zrobić ze skalnymi roślinkami, czy one mogą rosnąć na rabacie przysypanej korą? Chyba nie, gdzie ja je mam przesadzić
Tak jak wszyscy właściciele psów, uwielbiam swoje dziewczyny. Maluch, roczna brunetka, jest strasznie słodka i cała rodzina ma kompletnego świra na jej punkcie Jest strasznie wesoła, ruchliwa i skocczna jak nie jamnik, a jak śpi to sama niewinność
Hanuś, skorzystałam z Twojej rady i ścinałam swoje róże jak pisałaś, obrywając dodatkowo listek. Efekt Zaczynają ponownie kwitnąć wszystkie róże, niedługo mój różany kącik znowu będzie kolorowy i pachnący.
Duftwolke ponownie kwitnie i oszałamiająco pachnie
Kwitną floksy, bardzo się z nich cieszę, bo lubię ich kwiaty i zapach.
Tą rabatę robiłam wiosną i już ją przerabiam Wywaliłam wszystkie kamienie, nie pasują mi tutaj, no i zastanawiam się co zrobić ze skalnymi roślinkami, czy one mogą rosnąć na rabacie przysypanej korą? Chyba nie, gdzie ja je mam przesadzić
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne róże pokazujesz....
Aż mi wstyd że swoich nie lubię.....
Nie mogę się wcisnąć żeby cokolwiek zrobić - one zawsze mnie pokłują. Pół biedy gdy w niewymowną, ale dzisiaj mam dwie "sznyty" na ręku
Wczoraj pociachałam berberysy - wyrosły tak wysoko ze musiałam wlazić na stołek..... też kłują zarazy
Aż mi wstyd że swoich nie lubię.....
Nie mogę się wcisnąć żeby cokolwiek zrobić - one zawsze mnie pokłują. Pół biedy gdy w niewymowną, ale dzisiaj mam dwie "sznyty" na ręku
Wczoraj pociachałam berberysy - wyrosły tak wysoko ze musiałam wlazić na stołek..... też kłują zarazy