Ogródek AGNESS
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Aga dziękuję za to, że nie żałujesz nam widoków z kwitnącego ogrodu.
Poprawiłam sobie nastrój oglądając zdjęcia.
Poprawiłam sobie nastrój oglądając zdjęcia.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Tez sobie nastroj poprawilam - u mnie jest okropnie za oknem Kolorow mi potrzeba - duzo, duzo
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu i ja bardzo lubię iryski, szczególnie te niskie odmiany. U mnie kwitły bardzo obficie, ale niestety przez upały przekwitły błyskawicznie...... Tak właśnie jest z tą aurą.....nic umiarkowanego albo upał i susza , albo bardzo zimno i mokro ......
Kasiu dziękuję za cieplutkie słowa Cieszę się, że podoba Ci się Kolorowo jest faktycznie, dążę do takiego widoku, bo w takim otoczeniu najlepiej się czuję
U mnie już nie pada...... słoneczko przebija się przez chmurki, myślę, że i u Ciebie powinno już się rozpogodzić.....
Paulu niestety nie znam nazwy liliowca...... rośnie u mnie już wiele lat, to jeden z pierwszych jaki się u mnie pojawił....
Majeczko cieszę się, ze moje kolorowe widoki poprawiają Ci nastrój Ja otaczam się kolorami, bo to dla mnie najlepsze lekarstwo na smutki
Jula zapraszam na kolorki ...dążę do tego, żeby ogród był barwny i wesoły, moim zdaniem to najlepszy ,,rozweselacz,,
Kasiu dziękuję za cieplutkie słowa Cieszę się, że podoba Ci się Kolorowo jest faktycznie, dążę do takiego widoku, bo w takim otoczeniu najlepiej się czuję
U mnie już nie pada...... słoneczko przebija się przez chmurki, myślę, że i u Ciebie powinno już się rozpogodzić.....
Paulu niestety nie znam nazwy liliowca...... rośnie u mnie już wiele lat, to jeden z pierwszych jaki się u mnie pojawił....
Majeczko cieszę się, ze moje kolorowe widoki poprawiają Ci nastrój Ja otaczam się kolorami, bo to dla mnie najlepsze lekarstwo na smutki
Jula zapraszam na kolorki ...dążę do tego, żeby ogród był barwny i wesoły, moim zdaniem to najlepszy ,,rozweselacz,,
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Tak patrzę na Twój ogród po raz wtóry i powiem tak: dokładnie taki efekt chciałabym osiągnąć. Kolorowy busz na rabatach i niewielki, ale ładny trwanik
- AGNESS
Aniu bardzo się cieszę, ze podoba Ci się mój ogródek Ja kocham roślinny przepych, bogactwo zieleni i kolorów. W takim otoczeniu najlepiej się czuję i działa na mnie bardzo relaksująco i odprężająco
Co do trawniczka..... no właśnie tu pojawił się problem........ zawsze lubiłam jak w trawniku pojawiały się pojedyncze kwiaty.....fiołki, stokrotki, koniczynka, mlecze....... uwielbiam ten widok......ale mlecze zaczynają mnie pokonywać.....zrobiło się ich tak dużo, że za chwilę zamiast trawnika będzie mleczowisko : Nigdy tego nie robiłam, ale chyba będę musiała się przełamać i popryskać, bo inaczej nie jestem w stanie ich usunąć
Co do trawniczka..... no właśnie tu pojawił się problem........ zawsze lubiłam jak w trawniku pojawiały się pojedyncze kwiaty.....fiołki, stokrotki, koniczynka, mlecze....... uwielbiam ten widok......ale mlecze zaczynają mnie pokonywać.....zrobiło się ich tak dużo, że za chwilę zamiast trawnika będzie mleczowisko : Nigdy tego nie robiłam, ale chyba będę musiała się przełamać i popryskać, bo inaczej nie jestem w stanie ich usunąć
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
ojej ale u Ciebie pięknie. Te iryski dwukolorowe piękne. Co na tym skalniaczku masz posadzone bo nie mogę dojrzeć dokładnie? Masz raj na ziemi.
- AGNESS
Madziu dziękuję Jeśli chodzi Ci o tę podwyższoną rabatkę to rosną tam miniaturowe iglaczki z wrzosami i żurawkami , jest też kilka wiosennych kwiatuszków, sasanek, prymulek i tulipanków
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś czy dobrze czytam że ten Dyptom to jst bylina? w jakich kolorach występuje doczytałam tylko o białej i różowej a u Ciebie wydawało mi się że on ma czerwone liście
Aguś Ty normalnie w [/b]RAJU[/b]mieszkasz Pięknie u Ciebie
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Aga....jak w raju....jakbym kiedyś przez przypadek 'TAM' trafiła to chciałabym żeby tak wyglądał
Piękne kolorki Ci wychodzą na zdj.
Piękne kolorki Ci wychodzą na zdj.
- AGNESS
Aguś masz rację to bylina, on i u mnie ma zielone listki, tylko gałązki takie bordowe
Aldonko, Grażynko kochane dziękuję za takie miłe słowa, cieszę się bardzo, że podoba Wam się i zapraszam serdecznie zawsze, kiedy macie ochotę
Kochani pozanudzam Was jeszcze troszkę różanecznikami i azaliami, ale niektóre już zaczynają przekwitać i będziemy musieli poczekać na ten widok do następnego roku
Aldonko, Grażynko kochane dziękuję za takie miłe słowa, cieszę się bardzo, że podoba Wam się i zapraszam serdecznie zawsze, kiedy macie ochotę
Kochani pozanudzam Was jeszcze troszkę różanecznikami i azaliami, ale niektóre już zaczynają przekwitać i będziemy musieli poczekać na ten widok do następnego roku
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Muszę koniecznie się za nią obejrzeć
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Ale sliczne te Twoje Rh a to zestawienie z "wcisnietymi" w iglaki, to juz calkiem miodzio.
U mnie Rh i Azalie tez jeszcze kwitnal, to chyba dlatego ze jest chlodniej, bo zawsze tak szybko u mnie przekwitaja zawsze.
U mnie Rh i Azalie tez jeszcze kwitnal, to chyba dlatego ze jest chlodniej, bo zawsze tak szybko u mnie przekwitaja zawsze.