Micha storczyków Kahim
- 3velyna
- 500p
- Od: 21 mar 2012, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Micha storczyków Kahim
Ona to pewnie teraz już coś kombinuje
Pozdrawiam! Ewelina
Uczę się być >dobrą< fal-mamą :) Dopiero zaczynasz? Chętnie POMOGĘ !
Zapraszam do obejrzenia moich storczyków ? mini w szklarence ?
Uczę się być >dobrą< fal-mamą :) Dopiero zaczynasz? Chętnie POMOGĘ !
Zapraszam do obejrzenia moich storczyków ? mini w szklarence ?
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepraszam, już jestem
3velyna, daszek zrobię spadzisty- pójdę do szklarza i poproszę o dwa prostokąty i dwa trójkąty i je zlutuję z taśmą do witraży
Kamikami26, polecam... znajdź akwarium i się pobaw, bo to na prawdę fajna sprawa
Furious, ja jako akwarystka wiem, że porządny kamień, który osadzał się przez lata z b. twardej wody, nie pójdzie ani cytryną, ani sodą ... próbowałam wielokrotnie przy innych okazjach. Aquacid rządzi
A nie było mnie tak długo, bo zaczęłam robić boczną ściankę, ale farba mi się skończyła Jutro muszę pofatygować się do plastycznego.
Tak więc jutro lub pojutrze ciąg dalszy relacji
3velyna, daszek zrobię spadzisty- pójdę do szklarza i poproszę o dwa prostokąty i dwa trójkąty i je zlutuję z taśmą do witraży
Kamikami26, polecam... znajdź akwarium i się pobaw, bo to na prawdę fajna sprawa
Furious, ja jako akwarystka wiem, że porządny kamień, który osadzał się przez lata z b. twardej wody, nie pójdzie ani cytryną, ani sodą ... próbowałam wielokrotnie przy innych okazjach. Aquacid rządzi
A nie było mnie tak długo, bo zaczęłam robić boczną ściankę, ale farba mi się skończyła Jutro muszę pofatygować się do plastycznego.
Tak więc jutro lub pojutrze ciąg dalszy relacji
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
O kurcze, ale świetny pomysł! Ja bardzo lubię niebieski, więc przypadła mi go gustu, ale widzę tam jeszcze jakiś ciepły kolorek Już się nie mogę doczekać, aż zobaczę całość
- kahim
Witaj,
cieszę się, że Ci się podoba Wybrałam odcienie niebieskiego głównie dlatego, że miałam go najwięcej Jest też trochę zieleni, ale ogólnie łączyłam kolory, więc jak zrobię zdjęcia z bliska, będzie widać, że większość plam barwnych to mieszanina kolorów
cieszę się, że Ci się podoba Wybrałam odcienie niebieskiego głównie dlatego, że miałam go najwięcej Jest też trochę zieleni, ale ogólnie łączyłam kolory, więc jak zrobię zdjęcia z bliska, będzie widać, że większość plam barwnych to mieszanina kolorów
Kurcze ja tez sie nie moge doczekac koncowego efektu wiec zasuwaj Kaska po farby jutro
- kahim
No właśnie mam na jutro pacjentów zapisanych, ale może któryś odwoła
Jak tylko dam radę, od razu polecę do sklepu i zabiorę się za kolejne ścianki
Zastanawiam się też nad sposobem otwierania daszku... chodzą mi po głowie jakieś fikuśne zawiasy, ale jeszcze tego nie widzę...
Jak tylko dam radę, od razu polecę do sklepu i zabiorę się za kolejne ścianki
Zastanawiam się też nad sposobem otwierania daszku... chodzą mi po głowie jakieś fikuśne zawiasy, ale jeszcze tego nie widzę...
Oj cos na pewno wymyslisz artystko Ty nasza
Szok
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej własnoręcznie robionej szklarenki
Gratuluję fantastycznego pomysłu
Uwielbiam niebieski kolor więc kolorystycznie jak dla mnie jest idealnie
Czekam niecierpliwie na ciąg dalszy
- kahim
Witajta
Dziś maluję dwie kolejne ścianki, ale postanowiłam tę dłuższą pomalować identycznie jak poprzednio. Tak więc nie wiem czy jest sens żebym wstawiała zdjęcia
Usmarowana jestem w farbach cała i się dziś na mnie ludzie dziwnie patrzyli... Ale oj tam oj tam
W każdym razie, prace postępują...
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
Dziś maluję dwie kolejne ścianki, ale postanowiłam tę dłuższą pomalować identycznie jak poprzednio. Tak więc nie wiem czy jest sens żebym wstawiała zdjęcia
Usmarowana jestem w farbach cała i się dziś na mnie ludzie dziwnie patrzyli... Ale oj tam oj tam
W każdym razie, prace postępują...
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
Oj Kaska ,nie badz taka ,wrzuc jakies fotki jak sie juz "odsmarujesz" ,tutaj ludzie czekaja!!!
- kahim
Na tę chwilę mogę pokazać tyle:
http://img7.imageshack.us/img7/4888/imagedxcl.jpg
W tle śpi znurzony pomocnik
http://img7.imageshack.us/img7/4888/imagedxcl.jpg
W tle śpi znurzony pomocnik
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
popieram Actus co z tego, ze druga ścianka taka sama, ale efekt na pewno inny, bo to już nieco więcej kolorów na szkle
No Dufin ,zgadzam sie z Toba a Kaska nas tu w pole wyprowadza.Daszek juz zamowiony???