Ogródek AGNESS
- takasobie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Irysy miód! Różaneczniki też. Na te fioletowe nie mogę się napatrzeć!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Normalnie tymi fotami ladna pogode sciagnelas swieci i to jak
Zosiu ja przesadzalam Lilie jak juz wylazly z ziemi - wykopalam z taka solidna bryla ziemi i przesadzilam - proba sie udala i rosnal dalej.
Zosiu ja przesadzalam Lilie jak juz wylazly z ziemi - wykopalam z taka solidna bryla ziemi i przesadzilam - proba sie udala i rosnal dalej.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś dziś wreszcie obudziło mnie słoneczko Od razu weselej i milej Mam nadzieję, ze piękna pogoda utrzyma się
Madziu dziękuję Uwielbiam naturalną dekorację rabat w postaci pniaczorów, korzeni i kamieni, więc jest tego mnóstwo w moim ogródku, tylko większość już tak zatopiona w roślinkach, ze nie bardzo je widać
Danusiu takie słowa to prawdziwa radość dla każdej osoby kochającej swój ogród, bardzo Ci dziękuję ...... jest mi niezmiernie miło i zapraszam serdecznie na spacer moimi kolorowymi alejkami
Zosiu to masz cudowną niespodziankę Zamiast jednej lilii cała bogata kępa Myślę, ze jesienią jak już zaschną badylki, warto lilie rozsadzić na większe miejsce, żeby cebulki rosły w odstępach i miały gdzie się rozrastać Będzie wspaniała kępa
Jadziu faktycznie lilie już wielkie i myślę, że w połowie czerwca już można liczyć na kwiatuszki Bardzo się cieszę, bo to moje ukochane kwiaty
Miłeczko rododendrony i ja ciągle chodzę i podziwiam Nie mogę się nimi nacieszyć, tak pięknie zdobią ogród
Jula u mnie też cudne słoneczko..... aż wstawało sie z radością Mam nadzieję, że korzonki pozwolą mi troszkę popracować w ogródku, bo aż ciągnie w rabatki
Madziu dziękuję Uwielbiam naturalną dekorację rabat w postaci pniaczorów, korzeni i kamieni, więc jest tego mnóstwo w moim ogródku, tylko większość już tak zatopiona w roślinkach, ze nie bardzo je widać
Danusiu takie słowa to prawdziwa radość dla każdej osoby kochającej swój ogród, bardzo Ci dziękuję ...... jest mi niezmiernie miło i zapraszam serdecznie na spacer moimi kolorowymi alejkami
Zosiu to masz cudowną niespodziankę Zamiast jednej lilii cała bogata kępa Myślę, ze jesienią jak już zaschną badylki, warto lilie rozsadzić na większe miejsce, żeby cebulki rosły w odstępach i miały gdzie się rozrastać Będzie wspaniała kępa
Jadziu faktycznie lilie już wielkie i myślę, że w połowie czerwca już można liczyć na kwiatuszki Bardzo się cieszę, bo to moje ukochane kwiaty
Miłeczko rododendrony i ja ciągle chodzę i podziwiam Nie mogę się nimi nacieszyć, tak pięknie zdobią ogród
Jula u mnie też cudne słoneczko..... aż wstawało sie z radością Mam nadzieję, że korzonki pozwolą mi troszkę popracować w ogródku, bo aż ciągnie w rabatki
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Cudne różanecznki, no oczu nie mogę oderwać
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga ja podobnie jak Jola oczu nie mogę oderwać .
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- ewamon
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Aguś,ja też nie mogę oczu oderwać od Twojego ogrodu.
Też mam takiego złocienia,ale mój jeszcze zapączkowany
Też mam takiego złocienia,ale mój jeszcze zapączkowany
Terapia kolorami - to w Agnieszki ogrodzie rzecz gwarantowana
Podziwiam przepiękne migawki i cieszę się zakupionymi skrzyniami na taras!
Podziwiam przepiękne migawki i cieszę się zakupionymi skrzyniami na taras!
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co to? Gaura?AGNESS pisze:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Madziu wczoraj dopytywałam Agunię i powiedziała że to Dyptom a też kojarzy mi się z Gaurąvariegata pisze:Co to? Gaura?AGNESS pisze:
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Agnieszko masz wiele azalii i różaneczników ,piękne widoczki nam serwujesz ,u nas wreszcie dzisiaj zaświeciło słoneczko -oj jak wesoło od razu się zrobiło
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu, Agatko, Ewuniu dziękuję kochane za tak miłe opinie naprawdę szczęśliwa jestem, że podobają się Wam moje ogrodowe zakątki
Aguniu ja już nie mogę doczekać się dostawy skrzyń.... na razie tylko 2 , takie które są JUŻ niezbędne..... na pozostałe jeszcze troszkę poczekam.... może wreszcie umówiony stolarz raczy sie pojawić Jeśli nie to będę systematycznie zamawiała z netu....
Madziu, Aguś to faktycznie Dyptam Jesionolistny Jest też w bielutkim kolorze....cudo
Izuś to moje ulubione zestawienie, plus jeszcze do towarzystwa i nadania lekkości niziutkie trawki
Marzenko i u mnie dziś piękny słoneczny dzień...... faktycznie od razu radośniej
Rododendronów faktycznie troszkę już mam.... chciałabym o wiele więcej, ale niestety gabaryty ogródka na to nie pozwalają.....
Aguniu ja już nie mogę doczekać się dostawy skrzyń.... na razie tylko 2 , takie które są JUŻ niezbędne..... na pozostałe jeszcze troszkę poczekam.... może wreszcie umówiony stolarz raczy sie pojawić Jeśli nie to będę systematycznie zamawiała z netu....
Madziu, Aguś to faktycznie Dyptam Jesionolistny Jest też w bielutkim kolorze....cudo
Izuś to moje ulubione zestawienie, plus jeszcze do towarzystwa i nadania lekkości niziutkie trawki
Marzenko i u mnie dziś piękny słoneczny dzień...... faktycznie od razu radośniej
Rododendronów faktycznie troszkę już mam.... chciałabym o wiele więcej, ale niestety gabaryty ogródka na to nie pozwalają.....