(zdrowe)uzależnienie
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: (zdrowe)uzależnienie
Też dostrzegam plusy tej jesiennej pogody!
Liście storczyków parapetowców mają trochę spokoju od parzącego słońca i zdecydowanie lepiej wyglądają
Liście storczyków parapetowców mają trochę spokoju od parzącego słońca i zdecydowanie lepiej wyglądają
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Brawo Tomek-super program ale skąd ja znam tego "tęczowego"?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- furious
- Kontakt:
- Arkadius121
No nie,kolejna rewelacja-super
Już w poprzednim poście miałem dodać czego przez pośpiech nie zrobiłem,że oczywiście sam aparat foto i program nie wystarcza żeby zrobić takie cudo-sorki,że robię to dopiero teraz ale trzeba mieć jeszcze ku temu jeszcze zdolności,które Ty masz i nie musisz być aż tak skromny by mi zaprzeczyć
P.S.Zaskoczyłeś mnie całkowicie,że jest to PS,liczę na wtajemniczenie???
Już w poprzednim poście miałem dodać czego przez pośpiech nie zrobiłem,że oczywiście sam aparat foto i program nie wystarcza żeby zrobić takie cudo-sorki,że robię to dopiero teraz ale trzeba mieć jeszcze ku temu jeszcze zdolności,które Ty masz i nie musisz być aż tak skromny by mi zaprzeczyć
P.S.Zaskoczyłeś mnie całkowicie,że jest to PS,liczę na wtajemniczenie???
Mowilam juz ze Tomasz marnuje swoj talent
- furious
- Kontakt:
Arek, przynajmniej mam okazję się odwzajemnić za podpowiedź z PhotoScape
Wracając do Photoshopa:
Zaznaczasz kwiat (lasso/lasso magnetyczne najlepiej) > zaznacz odwrotność > filtry > zniekształć > wirówka (i tam kombinujesz jak Ci pasuje)
Efekt z tym białym:
Zaznaczasz kwiat (lasso/lasso magnetyczne najlepiej) > zaznacz odwrotność > filtry > rozmycie > rozmycie promieniste (i tam masz dwie opcje, tu akurat) > powiększenie (i tam kombinujesz jak Ci pasuje)
Pozdrawiam, mam nadzieję że pomogłem
PS. Kasia, a świstak siedzi...
Wracając do Photoshopa:
Zaznaczasz kwiat (lasso/lasso magnetyczne najlepiej) > zaznacz odwrotność > filtry > zniekształć > wirówka (i tam kombinujesz jak Ci pasuje)
Efekt z tym białym:
Zaznaczasz kwiat (lasso/lasso magnetyczne najlepiej) > zaznacz odwrotność > filtry > rozmycie > rozmycie promieniste (i tam masz dwie opcje, tu akurat) > powiększenie (i tam kombinujesz jak Ci pasuje)
Pozdrawiam, mam nadzieję że pomogłem
PS. Kasia, a świstak siedzi...
Czarna magia
- furious
- Kontakt:
Kasia dla mnie magią było jak poszedłem do szkoły na grafikę i jak zobaczyłem co tam wyprawiają, to wymiękłem To co ja robię to jest prowizorka, amatorka i zabawa. Na serio, dziękuję serdecznie za słowa o talencie i w ogóle, ale jakby na serio miało do czegoś dojść, to by było ani Me ani Be, i nie jest to żadna fałszywa skromność tylko realna ocena możliwości
No skoro tak mowisz...... ale nie rozumiesz ze To w Tobie siedzi ,ze Ci sie chce "grzebac" tak i w ogole... To ,ze to lubisz ,nie wyklucza ,ze nie masz talentu.Przeciwnie.I juz sie nie sprzeczaj!No!!!
- furious
- Kontakt:
Pati 10 lat temu w klasie informatycznej przez 4 klasy uczyliśmy się Worda i InternetExplorera, taki był "profesor"
Tomek, ależ Cię "pokreciło"! Dobrze, że wpadłam, zaraz poszukam lekarstwa na tę przypadłość. Boję się, że zaczniesz kręcić storczykami w realu
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Arkadius121
Tomek,tośmy się porozumieli jak trza
W pierwszej swojej odpowiedzi podałeś mi skrót programu PS więc myślałem,że to PhotoScape no i młynek mam ale dalej nie mogę z tym ruszyć bo dopiero teraz napisałeś jego pełną nazwę i chodzi o PhotoShop a tego programu nie mam niestety i chyba jest płatny i ponoć wcale nie tani???
Dzięki pozdrawiam
W pierwszej swojej odpowiedzi podałeś mi skrót programu PS więc myślałem,że to PhotoScape no i młynek mam ale dalej nie mogę z tym ruszyć bo dopiero teraz napisałeś jego pełną nazwę i chodzi o PhotoShop a tego programu nie mam niestety i chyba jest płatny i ponoć wcale nie tani???
Dzięki pozdrawiam