Ogródek AGNESS
- marzena06
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Ja też bym chciała mieć w ogrodzie więcej różaneczników i azali ,jednak w pełnym słoneczku nie pozwala
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś piękne rh Ta zima była dla nich bardzo łaskawa i teraz szaleją .Cudne.
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Aguś popodziwiałam Twoje różaneczniku i kompozycje ogrodowe - cudne
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aga, u Ciebie faktycznie wszystkie rabaty zajęte dokumentnie.
Tyle juz Ci kwitnie a to dopiero początek sezonu.
Potrafisz tak skomponowac rabaty, żeby cały czas coś kwitło. Właśnie tak lubię.
Tyle juz Ci kwitnie a to dopiero początek sezonu.
Potrafisz tak skomponowac rabaty, żeby cały czas coś kwitło. Właśnie tak lubię.
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Masz rację teraz jest najpiękniejszy czas bo co rusz coś nowego rozkwita i cieszy oczy. Tylko patrzeć jak lilie rozchylą swoje pąki.
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Ślicznie tam u Ciebie zieleniutko
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
-
- 50p
- Od: 25 mar 2013, o 21:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś przepiękne masz rododendrony. Cudowne kolory.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65196" onclick="window.open(this.href);return false;
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
U mnie też cała masa doniczek z kwiatami czeka na wolne miejsce po tulipanach i innych wiosennych cebulach. Wkrótce zacznie się się przemeblowanie u mnie. Na szczęście wszystko w pojemnikach.
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguś ....świątecznie , ale deszczowo i ...zbiera się na burzę ...
Słoneczko zaświeciło około 13.00 ...błękit nieba był nawet przez chwilę , by od nowa zrobić się do d....
Masz totalny busz ... uwielbiam , gdy od wiosny do jesieni ogród tryska wręcz fontanną kolorów . Potrafiłaś to osiągnąć ...niestety ...u mnie najgorzej jesienią ....muszę to zmienić ....chyba nasadzę chryzantem .
Jeżeli chcesz - mam dla Ciebie koleusy - mogę Ci wysłać w poniedziałek .
Pozdrawiam serdecznie
Słoneczko zaświeciło około 13.00 ...błękit nieba był nawet przez chwilę , by od nowa zrobić się do d....
Masz totalny busz ... uwielbiam , gdy od wiosny do jesieni ogród tryska wręcz fontanną kolorów . Potrafiłaś to osiągnąć ...niestety ...u mnie najgorzej jesienią ....muszę to zmienić ....chyba nasadzę chryzantem .
Jeżeli chcesz - mam dla Ciebie koleusy - mogę Ci wysłać w poniedziałek .
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Tadziu rododendrony mają już po kilka lat więc zdążyły się rozrosnąć..... jakoś przypasowało im w moim ogródku , z czego bardzo się cieszę
Jolu zgadza się tak nazywany jest dyptam ....Ja dostałam od kuzynki sadzoneczkę i dużo czasu potrzebowała, żeby rozrosnąć się. Teraz jest już pięknym dorodnym krzaczkiem, ale trochę to trwało.....
Kasiu dziękuję ..... miło mi, że podoba Ci sie
Marzenko azalie bardzo lubią słoneczko, więc jeśli masz na nie ochotę, to namawiam skuś się Na pewno wspaniale będą się u Ciebie czuły ...
Gosiu faktycznie rododendrony tej wiosny są wyjątkowo ukwiecone i piękne
Halinko bardzo się cieszę, że moje zakątki podobają Ci się
Małgosiu przy sadzeniu bardzo zwracam na to uwagę, żeby roślinki kwitły naprzemiennie Faktycznie jest już u mnie gęsto....... już nic nie dosadzam..... tylko biorę się za przerabianie
W przyszłym tygodniu pod łopatę idzie duża rabata bylinowa wzdłuż podjazdu ...... będzie mnóstwo roboty , bo większość roślin będę musiała wykopać ..... ale już nie mogę się doczekać
Przemku tak, to kosodrzewinka
Iwonko faktycznie.... myślę, ze jeszcze ze 2 tygodnie i zaczną kwitnąć lilie...... bardzo się cieszę, bo to moje ukochane kwiaty, i w tym roku wspaniale się porozrastały w bogate kępy, więc będzie fajny efekt
Ewuniu miło mi, że podoba Ci się. Faktycznie jest już zieloniutko, deszcze wspaniale nawodniły roślinki i zieleń aż razi w oczy
Majeczko rododendrony to wspaniałe krzewy, cieszę się , że moje egzemplarze podobają Ci się
Jacku u mnie do ogródka to tylko czekają w donicach bodziszki, pozostałe to tarasowce...... ale jeszcze nie mam ich gdzie posadzić..... W przyszłym tygodniu wybiorę się na większe zakupy, bo będę przerabiała dużą rabatę ciągnącą się wzdłuż całego podjazdu. Pracy będzie ogrom..... bo prawie wszystkie roślinki muszę wykopać.... Najwięcej roboty będzie z kamieniami, bo wszystkie roślinki są nimi otoczone i to wszystko trzeba będzie przenieść..... ale już nie mogę się odczekać, aby swoją nową koncepcję wcielić w życie
Jagódko witaj
U mnie dziś bardzo fajny słoneczny dzień..... no fajny ....tylko ten wiatr..... okropny..... ale mimo wszystko cały dzień spędzam na dworze i tylko jak już za mocno da mi we znaki to z huśtawki przenoszę się na taras, tam jest spokojniej
Jagódko na chryzantemki bardzo Cię namawiam.... je je uwielbiam..... jeśli chcesz, to mogę coś od siebie uszczknąć, one wspaniale się ukorzeniają , a i coś może z korzonkiem uda sie udłubać.... Mogę też dorzucić astrów wieloletnich, jeśli nie masz.... i wysokie rozchodniczki ??? Wszystkie te kwiaty cudownie zdobią jesienne ogrody Ja też mam dla Ciebie sadzoneczki koleuska rokoko..... bardzo kiepsko przezimował , ale mikroskopijne sadzoneczki już zaczynają jakoś wyglądać, więc mogę wysłać.... chociaż do wielkoludów ( raczej wielkoroślin ) nie należą Ja na koleuski bardzo chętna
Jolu zgadza się tak nazywany jest dyptam ....Ja dostałam od kuzynki sadzoneczkę i dużo czasu potrzebowała, żeby rozrosnąć się. Teraz jest już pięknym dorodnym krzaczkiem, ale trochę to trwało.....
Kasiu dziękuję ..... miło mi, że podoba Ci sie
Marzenko azalie bardzo lubią słoneczko, więc jeśli masz na nie ochotę, to namawiam skuś się Na pewno wspaniale będą się u Ciebie czuły ...
Gosiu faktycznie rododendrony tej wiosny są wyjątkowo ukwiecone i piękne
Halinko bardzo się cieszę, że moje zakątki podobają Ci się
Małgosiu przy sadzeniu bardzo zwracam na to uwagę, żeby roślinki kwitły naprzemiennie Faktycznie jest już u mnie gęsto....... już nic nie dosadzam..... tylko biorę się za przerabianie
W przyszłym tygodniu pod łopatę idzie duża rabata bylinowa wzdłuż podjazdu ...... będzie mnóstwo roboty , bo większość roślin będę musiała wykopać ..... ale już nie mogę się doczekać
Przemku tak, to kosodrzewinka
Iwonko faktycznie.... myślę, ze jeszcze ze 2 tygodnie i zaczną kwitnąć lilie...... bardzo się cieszę, bo to moje ukochane kwiaty, i w tym roku wspaniale się porozrastały w bogate kępy, więc będzie fajny efekt
Ewuniu miło mi, że podoba Ci się. Faktycznie jest już zieloniutko, deszcze wspaniale nawodniły roślinki i zieleń aż razi w oczy
Majeczko rododendrony to wspaniałe krzewy, cieszę się , że moje egzemplarze podobają Ci się
Jacku u mnie do ogródka to tylko czekają w donicach bodziszki, pozostałe to tarasowce...... ale jeszcze nie mam ich gdzie posadzić..... W przyszłym tygodniu wybiorę się na większe zakupy, bo będę przerabiała dużą rabatę ciągnącą się wzdłuż całego podjazdu. Pracy będzie ogrom..... bo prawie wszystkie roślinki muszę wykopać.... Najwięcej roboty będzie z kamieniami, bo wszystkie roślinki są nimi otoczone i to wszystko trzeba będzie przenieść..... ale już nie mogę się odczekać, aby swoją nową koncepcję wcielić w życie
Jagódko witaj
U mnie dziś bardzo fajny słoneczny dzień..... no fajny ....tylko ten wiatr..... okropny..... ale mimo wszystko cały dzień spędzam na dworze i tylko jak już za mocno da mi we znaki to z huśtawki przenoszę się na taras, tam jest spokojniej
Jagódko na chryzantemki bardzo Cię namawiam.... je je uwielbiam..... jeśli chcesz, to mogę coś od siebie uszczknąć, one wspaniale się ukorzeniają , a i coś może z korzonkiem uda sie udłubać.... Mogę też dorzucić astrów wieloletnich, jeśli nie masz.... i wysokie rozchodniczki ??? Wszystkie te kwiaty cudownie zdobią jesienne ogrody Ja też mam dla Ciebie sadzoneczki koleuska rokoko..... bardzo kiepsko przezimował , ale mikroskopijne sadzoneczki już zaczynają jakoś wyglądać, więc mogę wysłać.... chociaż do wielkoludów ( raczej wielkoroślin ) nie należą Ja na koleuski bardzo chętna
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Pytałem o to czy to kosodrzewina bo w tym roku wysiałem 32 nasionka i po 18 dniach mam 3 kiełki ;)
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
No no kochana brak słów zachwycasz mnie