Ogródek AGNESS
- ewamon
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Aguś,przepięknie zaczęty wątek Będę podglądać tak wspaniały ogród
Bardzo klimatycznie i nastrojowo u Ciebie.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łał! Cudnie! Czy ja dobrze widzę, że masz czarne bratki? Jeśli tak to przymawiam się o nasionka
A jak tam goździki z naszej wymiany? Szykują się do kwitnienia? U mnie tam. W jednej kępce nawet jakiś dzwonek przywędrował.
W takim buszu to chyba nawet chwasty nie rosną, bo nie mają już miejsca
A jak tam goździki z naszej wymiany? Szykują się do kwitnienia? U mnie tam. W jednej kępce nawet jakiś dzwonek przywędrował.
W takim buszu to chyba nawet chwasty nie rosną, bo nie mają już miejsca
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ehhhhhh tyle kolorków kontrastujących z zielenią
szkoda zgubić taki wątek
witam w nowej części
szkoda zgubić taki wątek
witam w nowej części
Pozdrawiam, Agata.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martusiu Aniu , Aniu 72, Olgo, Beatko, Wandziu, Aguniu, Jolu, Aniu, Ewuniu, Majeczko, Justynko, Ewciu, Sylwio, Izuś , Agatko witajcie w nowej odsłonie mojego ogródka, bardzo się cieszę, ze zechcieliście towarzyszyć mi w mojej ogrodowej przygodzie i bardzo dziękuję za wszystkie cieplutkie słowa . Jest to dla mnie bardzo ważne , wiem, że moja pasja i praca nie idzie na marne
Jolu moje języczka powstała z maleńkiego nasionka, jakieś 5,6 lat temu....... w tej chwili jest ogromnym krzaczorem . Jeśli Twoja nie rośnie, to może faktycznie przesadzenie dobrze by jej zrobiło...... najlepiej jej będzie w cienistym wilgotnym miejscu.... źle się czuje na słońcu...
Izuś wstyd mi się przyznać, ale ja już pogubiłam się z goździkami..... już troszkę się ich nazbierało i sama nie wiem które skąd mam ale nie wszystkie jeszcze kwitną.... jak zakwitną i będą inne niż miałam to dopiero rozpoznam
Czarnych bratków nie mam zaraz rozejrzę się o których mówisz
A zielskiem to jest różnie....w gąszczu faktycznie nie bardzo się pojawia, ale są rabatki typowo kwiatowe, na których rośnie na potęgę i właśnie w przyszłym tygodniu planuję je całkowicie przerobić......
Jolu moje języczka powstała z maleńkiego nasionka, jakieś 5,6 lat temu....... w tej chwili jest ogromnym krzaczorem . Jeśli Twoja nie rośnie, to może faktycznie przesadzenie dobrze by jej zrobiło...... najlepiej jej będzie w cienistym wilgotnym miejscu.... źle się czuje na słońcu...
Izuś wstyd mi się przyznać, ale ja już pogubiłam się z goździkami..... już troszkę się ich nazbierało i sama nie wiem które skąd mam ale nie wszystkie jeszcze kwitną.... jak zakwitną i będą inne niż miałam to dopiero rozpoznam
Czarnych bratków nie mam zaraz rozejrzę się o których mówisz
A zielskiem to jest różnie....w gąszczu faktycznie nie bardzo się pojawia, ale są rabatki typowo kwiatowe, na których rośnie na potęgę i właśnie w przyszłym tygodniu planuję je całkowicie przerobić......
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
https://lh4.googleusercontent.com/-B9Kz ... 520058.jpg
te chabry w objęciach złotych iglaków -poezja. .. ....uwielbiam te widokowe zdjęcia
te chabry w objęciach złotych iglaków -poezja. .. ....uwielbiam te widokowe zdjęcia
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Aga, zdjęcie host z paprocią cudo, nawet kwitnie Ci krzewuszka, a ile ma młodych przyrostów
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
jestem i ja wiesz, że w Twoim ogrodzie jestem zakochana , mnie tu nie może zabraknąć.
Boskie widoczki i kolorki
Boskie widoczki i kolorki
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Agnieszko, zdjęcia zapierają dech w piersiach! Kolorystycznie, kompozycyjnie, gatunkowo, porządkowo - wszystko na medal!
Szkoda, że pozbywasz się posłonków U mnie dopiero teraz w większych kępach prezentują się świetnie! Chciałbym jeszcze trafić na inne kolory ale chyba zdecyduję się na siew. Trudno się przyjmują większe posłonki. Ten od Ciebie, biały też chyba padł
To prawda - ogród nie z gumy.
Szkoda, że pozbywasz się posłonków U mnie dopiero teraz w większych kępach prezentują się świetnie! Chciałbym jeszcze trafić na inne kolory ale chyba zdecyduję się na siew. Trudno się przyjmują większe posłonki. Ten od Ciebie, biały też chyba padł
To prawda - ogród nie z gumy.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Aguś, wpadłam powitać nowy wątek i jestem pod wrażeniem Ależ u Ciebie bujnie w ogrodzie Fajna taka gęstwina, bo już nie przepuszcza chwastów
Masz nadzwyczaj kolorowo jak na początek sezonu
Masz nadzwyczaj kolorowo jak na początek sezonu