Zielony Świat Moniki cz. 6

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Paula15
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 16:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony Świat Moniki cz. 6

Post »

Moniko, toż to już trzy strony "gadaniny", a gdzie nowe zdjęcia? ;:224
Awatar użytkownika
renatas
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 paź 2010, o 17:33

Post »

No dokładnie,gdzie zdjęcia??? ....obiecałaś :(
Niunia1981 pisze: Renatko - postaram się wstawiać częściej takie kolorowe foteczki
Awatar użytkownika
manenka71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sty 2011, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jestem i ja i czekam z z niecierpliwoscią na zdjecia dalsze
Pozdrawiam Marzena
Mój ogród Mój ogród cz.2
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Kochani moi :wit
Przepraszam, że tak was zaniedbuję ale działamy ostro całą rodzinką na działce - Ciocia, Mamcia i ja robimy za glebogryzarki, Tata i Wujek stawiają fundament z bloczków betonowych, psinka Kropka nadzoruje prace, a mój M. lata po zakupy i dowozi beton cement itp ;:108
Prace idą nawet w super tempie, ale musimy wykorzystywać każdą wolną chwilkę bo po pierwsze pogoda nie sprzyja, a po drugie ze względu na mojego taty i mój system pracy mamy do dyspozycji tylko weekendy aby tak silną ekipą ogarniać tą naszą łączkę ;:108
Bardzo bym chciała wstawić jakieś fotki bo chciałabym się pochwalić kilkoma kwiatkami ;:224 no i nie wiedziałam że mam na działce takie ładne irysy ;:306 tylko nie wiem od kogo ;:219
Buziolki kochani, lecę zaraz szykować prowiant na działkę bo niedługo startujemy ;:108
Jutro chyba będziemy mieli "wolne" bo rodzice chcą pojechać na swoją działkę więc postaram się nadgonić zaległości na fo ;:108
Miłego dnia ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Monia, to owocnej pracy na działeczce, no i żeby pogoda nie psuła Ci szyków ;:180 Potem mam nadzieję że pochwalisz się efektami pracy waszej ekipy ;:224
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p
Od: 12 cze 2012, o 10:06

Post »

Monś to czekamy na fotki a tymczasem miłej i owocnej pracy ...u mnie własnie zrobiło się ciemno i chyba znowu będzie burza .. pogoda jak wczorajsza slońce ..deszcz..słońce ...burza ..słońce itd a robota w ogrodzie z doskoku ;:oj
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Moniczko owocnej pracy życzę na działeczce ;:196
I również czekam na efekty pracy tak licznej i zgranej ekipy ;:108
U mnie pogoda jest fatalna. ;:222 Od czwartku leje. Wczoraj zrobiło sobie krótką chwilę i pokazało się nawet ;:3 , ale
dzisiaj od samiutkiego rana znów to samo ;:47
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Ja również czekam na zdjęcie,

żeby nie było że się wyłamuję, smacznego obiadku Moniniu ;:215 ;:215
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Owocnej pracy na działeczce życzę ;:108 i mam nadzieję że masz lepszą pogodę niż ja, leje od samego rana ;:219
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No dobra jak czekacie, to ja z Wami poczekam, a co :wit
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Moniu dołączam do grona czekających na Ciebie ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Kochani moi :wit

Dziękuję bardzo za wizytę w moim wątku i za miłe słowa ;:196
Pogoda nam nawet dopisała podczas prac działkowych, udało nam się odwalić kawał roboty i działka nabiera już wyglądu działki, a nie kawałka zachwaszczonej łączki ;:108 Jeszcze strasznie dużo pracy przed nami ale z taką silną ekipą i z takimi humorami to można wszystko ;:138 Nie wiem co mnie bardziej boli - ręce od pracy czy mięśnie brzucha od śmiania się ;:306

Aguś - kilka dni ładnej pogody i już roślinki zabrały się ostro do pracy ;:108
Monisiu - witaj kochana ;:196 surfinie dostały trochę słonka i się obsypały tymi cudnymi kwiatuszkami, wyglądają cudnie. Pelargonie mnie zauroczyły rok temu, też nie wiedziałam że jest tyle cudnych odmian bo mi się zawsze kojarzyły z tymi wiszącymi czerwonymi a tu są takie cudeńka. Te zwykłe całkiem zwisające to rzeczywiście mają małe kwiatuszki ale te nowsze bluszczolistne odmiany mają pełne kwiatki i wyglądają już bardziej interesująco, no i jest cała masa różnych kolorków. Stojące potrafią urosnąć na olbrzymie krzaczory, ja z tych stojących to bardzo lubię pelargonie z grupy Stellar - mają powcinane listki, bardzo ładne kolorki kwiatów, są zwarte i takie kompaktowe i bardzo bujnie kwitną. Ale do kupienia chyba tylko przez internet. Jak moje podrosną to wstawię fotki - mam chyba 7 różnych odmian.
Iwonko - witaj :wit mnie też bardzo podoba się ta pelargonia bo baaaardzo lubię ciapate listki ;:108 jeszcze poluję na jedną odmianę o wzorzystych listkach.
_oleander_ - witaj kochana. Powojnik bardzo mile mnie zaskoczył, nie spodziewałam się że tak pięknie przezimuje na balkonie. Teraz czekam na kwitnienie drugiego.
Paulii - och te fiołeczki i te ich cudne kwiatuszki ;:167 a jak jeszcze mają kolorowe listki to już pełnia szczęścia.
Przemuś - rozkręcam się ;:306
Sylwio - oj kochana nie ważne na której stronie, ważne że jesteś ;:196
Jureczku - oj ty też już musisz zamykać swój wątek ;:108 zdjęcia z działki - pierwsza partia za chwilkę
Justyś - Siostra no nareszcie jesteś ;:196
Justynko - teraz czekamy aż pelaśki nabiorą ciałka i zakwitną ;:108
Majeczko - no znalazła się zaginiona w akcji. Melduj się częściej Słonko bo puścimy za Tobą list gończy ;:306
Anetko - a to ci dopiero niespodzianka ;:oj wróciłaś do nas na dłużej??
Elcia - szkoda że nie masz balkoniku ale pamiętam że możesz przed wejściem do domku postawić doniczki - dobrze kojarzę?
Paulinko, Renatko, Marzenko, Tesiu, Iwonko, Eluś, Agatko, Natalko, Iwonko, Grażynko - zaraz pierwsza porcja foteczek. Niestety mój laptop padł i muszę dopychać się do komputerka stacjonarnego walcząc z M. Wiec teraz kilka fotek - kwitnące iryski (głównie wysokie), pełny orlik - zakup tegoroczny i powojnik Arabella pnący się po pieńku od jabłonki.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego oglądania.
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Monia podziwiamy, podziwiamy...tym bardziej, że na jednym ze zdjęć jest moja ulubiona "Nora Barlow" ;:333
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”