Zielony Świat Moniki cz. 6
- Paula15
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Świat Moniki cz. 6
Moniko, toż to już trzy strony "gadaniny", a gdzie nowe zdjęcia?
- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
No dokładnie,gdzie zdjęcia??? ....obiecałaś
Niunia1981 pisze: Renatko - postaram się wstawiać częściej takie kolorowe foteczki
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jestem i ja i czekam z z niecierpliwoscią na zdjecia dalsze
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Kochani moi
Przepraszam, że tak was zaniedbuję ale działamy ostro całą rodzinką na działce - Ciocia, Mamcia i ja robimy za glebogryzarki, Tata i Wujek stawiają fundament z bloczków betonowych, psinka Kropka nadzoruje prace, a mój M. lata po zakupy i dowozi beton cement itp
Prace idą nawet w super tempie, ale musimy wykorzystywać każdą wolną chwilkę bo po pierwsze pogoda nie sprzyja, a po drugie ze względu na mojego taty i mój system pracy mamy do dyspozycji tylko weekendy aby tak silną ekipą ogarniać tą naszą łączkę
Bardzo bym chciała wstawić jakieś fotki bo chciałabym się pochwalić kilkoma kwiatkami no i nie wiedziałam że mam na działce takie ładne irysy tylko nie wiem od kogo
Buziolki kochani, lecę zaraz szykować prowiant na działkę bo niedługo startujemy
Jutro chyba będziemy mieli "wolne" bo rodzice chcą pojechać na swoją działkę więc postaram się nadgonić zaległości na fo
Miłego dnia
Przepraszam, że tak was zaniedbuję ale działamy ostro całą rodzinką na działce - Ciocia, Mamcia i ja robimy za glebogryzarki, Tata i Wujek stawiają fundament z bloczków betonowych, psinka Kropka nadzoruje prace, a mój M. lata po zakupy i dowozi beton cement itp
Prace idą nawet w super tempie, ale musimy wykorzystywać każdą wolną chwilkę bo po pierwsze pogoda nie sprzyja, a po drugie ze względu na mojego taty i mój system pracy mamy do dyspozycji tylko weekendy aby tak silną ekipą ogarniać tą naszą łączkę
Bardzo bym chciała wstawić jakieś fotki bo chciałabym się pochwalić kilkoma kwiatkami no i nie wiedziałam że mam na działce takie ładne irysy tylko nie wiem od kogo
Buziolki kochani, lecę zaraz szykować prowiant na działkę bo niedługo startujemy
Jutro chyba będziemy mieli "wolne" bo rodzice chcą pojechać na swoją działkę więc postaram się nadgonić zaległości na fo
Miłego dnia
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Monia, to owocnej pracy na działeczce, no i żeby pogoda nie psuła Ci szyków Potem mam nadzieję że pochwalisz się efektami pracy waszej ekipy
- IkaD
- 1000p
- Od: 12 cze 2012, o 10:06
Monś to czekamy na fotki a tymczasem miłej i owocnej pracy ...u mnie własnie zrobiło się ciemno i chyba znowu będzie burza .. pogoda jak wczorajsza slońce ..deszcz..słońce ...burza ..słońce itd a robota w ogrodzie z doskoku
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Moniczko owocnej pracy życzę na działeczce
I również czekam na efekty pracy tak licznej i zgranej ekipy
U mnie pogoda jest fatalna. Od czwartku leje. Wczoraj zrobiło sobie krótką chwilę i pokazało się nawet , ale
dzisiaj od samiutkiego rana znów to samo
I również czekam na efekty pracy tak licznej i zgranej ekipy
U mnie pogoda jest fatalna. Od czwartku leje. Wczoraj zrobiło sobie krótką chwilę i pokazało się nawet , ale
dzisiaj od samiutkiego rana znów to samo
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
Ja również czekam na zdjęcie,
żeby nie było że się wyłamuję, smacznego obiadku Moniniu
żeby nie było że się wyłamuję, smacznego obiadku Moniniu
Pozdrawiam, Agata.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Owocnej pracy na działeczce życzę i mam nadzieję że masz lepszą pogodę niż ja, leje od samego rana
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No dobra jak czekacie, to ja z Wami poczekam, a co
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Moniu dołączam do grona czekających na Ciebie
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Kochani moi
Dziękuję bardzo za wizytę w moim wątku i za miłe słowa
Pogoda nam nawet dopisała podczas prac działkowych, udało nam się odwalić kawał roboty i działka nabiera już wyglądu działki, a nie kawałka zachwaszczonej łączki Jeszcze strasznie dużo pracy przed nami ale z taką silną ekipą i z takimi humorami to można wszystko Nie wiem co mnie bardziej boli - ręce od pracy czy mięśnie brzucha od śmiania się
Aguś - kilka dni ładnej pogody i już roślinki zabrały się ostro do pracy
Monisiu - witaj kochana surfinie dostały trochę słonka i się obsypały tymi cudnymi kwiatuszkami, wyglądają cudnie. Pelargonie mnie zauroczyły rok temu, też nie wiedziałam że jest tyle cudnych odmian bo mi się zawsze kojarzyły z tymi wiszącymi czerwonymi a tu są takie cudeńka. Te zwykłe całkiem zwisające to rzeczywiście mają małe kwiatuszki ale te nowsze bluszczolistne odmiany mają pełne kwiatki i wyglądają już bardziej interesująco, no i jest cała masa różnych kolorków. Stojące potrafią urosnąć na olbrzymie krzaczory, ja z tych stojących to bardzo lubię pelargonie z grupy Stellar - mają powcinane listki, bardzo ładne kolorki kwiatów, są zwarte i takie kompaktowe i bardzo bujnie kwitną. Ale do kupienia chyba tylko przez internet. Jak moje podrosną to wstawię fotki - mam chyba 7 różnych odmian.
Iwonko - witaj mnie też bardzo podoba się ta pelargonia bo baaaardzo lubię ciapate listki jeszcze poluję na jedną odmianę o wzorzystych listkach.
_oleander_ - witaj kochana. Powojnik bardzo mile mnie zaskoczył, nie spodziewałam się że tak pięknie przezimuje na balkonie. Teraz czekam na kwitnienie drugiego.
Paulii - och te fiołeczki i te ich cudne kwiatuszki a jak jeszcze mają kolorowe listki to już pełnia szczęścia.
Przemuś - rozkręcam się
Sylwio - oj kochana nie ważne na której stronie, ważne że jesteś
Jureczku - oj ty też już musisz zamykać swój wątek zdjęcia z działki - pierwsza partia za chwilkę
Justyś - Siostra no nareszcie jesteś
Justynko - teraz czekamy aż pelaśki nabiorą ciałka i zakwitną
Majeczko - no znalazła się zaginiona w akcji. Melduj się częściej Słonko bo puścimy za Tobą list gończy
Anetko - a to ci dopiero niespodzianka wróciłaś do nas na dłużej??
Elcia - szkoda że nie masz balkoniku ale pamiętam że możesz przed wejściem do domku postawić doniczki - dobrze kojarzę?
Paulinko, Renatko, Marzenko, Tesiu, Iwonko, Eluś, Agatko, Natalko, Iwonko, Grażynko - zaraz pierwsza porcja foteczek. Niestety mój laptop padł i muszę dopychać się do komputerka stacjonarnego walcząc z M. Wiec teraz kilka fotek - kwitnące iryski (głównie wysokie), pełny orlik - zakup tegoroczny i powojnik Arabella pnący się po pieńku od jabłonki.
Miłego oglądania.
Dziękuję bardzo za wizytę w moim wątku i za miłe słowa
Pogoda nam nawet dopisała podczas prac działkowych, udało nam się odwalić kawał roboty i działka nabiera już wyglądu działki, a nie kawałka zachwaszczonej łączki Jeszcze strasznie dużo pracy przed nami ale z taką silną ekipą i z takimi humorami to można wszystko Nie wiem co mnie bardziej boli - ręce od pracy czy mięśnie brzucha od śmiania się
Aguś - kilka dni ładnej pogody i już roślinki zabrały się ostro do pracy
Monisiu - witaj kochana surfinie dostały trochę słonka i się obsypały tymi cudnymi kwiatuszkami, wyglądają cudnie. Pelargonie mnie zauroczyły rok temu, też nie wiedziałam że jest tyle cudnych odmian bo mi się zawsze kojarzyły z tymi wiszącymi czerwonymi a tu są takie cudeńka. Te zwykłe całkiem zwisające to rzeczywiście mają małe kwiatuszki ale te nowsze bluszczolistne odmiany mają pełne kwiatki i wyglądają już bardziej interesująco, no i jest cała masa różnych kolorków. Stojące potrafią urosnąć na olbrzymie krzaczory, ja z tych stojących to bardzo lubię pelargonie z grupy Stellar - mają powcinane listki, bardzo ładne kolorki kwiatów, są zwarte i takie kompaktowe i bardzo bujnie kwitną. Ale do kupienia chyba tylko przez internet. Jak moje podrosną to wstawię fotki - mam chyba 7 różnych odmian.
Iwonko - witaj mnie też bardzo podoba się ta pelargonia bo baaaardzo lubię ciapate listki jeszcze poluję na jedną odmianę o wzorzystych listkach.
_oleander_ - witaj kochana. Powojnik bardzo mile mnie zaskoczył, nie spodziewałam się że tak pięknie przezimuje na balkonie. Teraz czekam na kwitnienie drugiego.
Paulii - och te fiołeczki i te ich cudne kwiatuszki a jak jeszcze mają kolorowe listki to już pełnia szczęścia.
Przemuś - rozkręcam się
Sylwio - oj kochana nie ważne na której stronie, ważne że jesteś
Jureczku - oj ty też już musisz zamykać swój wątek zdjęcia z działki - pierwsza partia za chwilkę
Justyś - Siostra no nareszcie jesteś
Justynko - teraz czekamy aż pelaśki nabiorą ciałka i zakwitną
Majeczko - no znalazła się zaginiona w akcji. Melduj się częściej Słonko bo puścimy za Tobą list gończy
Anetko - a to ci dopiero niespodzianka wróciłaś do nas na dłużej??
Elcia - szkoda że nie masz balkoniku ale pamiętam że możesz przed wejściem do domku postawić doniczki - dobrze kojarzę?
Paulinko, Renatko, Marzenko, Tesiu, Iwonko, Eluś, Agatko, Natalko, Iwonko, Grażynko - zaraz pierwsza porcja foteczek. Niestety mój laptop padł i muszę dopychać się do komputerka stacjonarnego walcząc z M. Wiec teraz kilka fotek - kwitnące iryski (głównie wysokie), pełny orlik - zakup tegoroczny i powojnik Arabella pnący się po pieńku od jabłonki.
Miłego oglądania.
Pozdrawiam, Monika
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Monia podziwiamy, podziwiamy...tym bardziej, że na jednym ze zdjęć jest moja ulubiona "Nora Barlow"