Aguś ja w ogóle bardzo lubię chabry i sadzę w różnych zakątkach, żeby przyciągały wzrok swoim ślicznym kolorkiem
Zosiu krzewuszki mam marne w tym roku, zawsze to wielkie , obsypane kwieciem krzaczyska, a teraz marnizny..... bardzo dużo musiałam przyciąć gałązek po zimie, były sucharki..... ale na szczęście zaczyna kwitnąć
Ewuniu bardzo się cieszę i zapraszam serdecznie
Majeczko bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa, jest mi naprawdę miło i bardzo zapraszam
Dorotko witaj
Jacku bardzo dziękuję Ci za tyle miłych słów

Miło mi bardzo, że podoba Ci się
Z posłonkami jeszcze nie przesądzone.....ale mam je na skalniaczku i zajmują mnóstwo miejsca, a skalniak nie największy i zależy mi na różnych maluszkach...... Na razie ślicznie kwitną, więc ich nie zaczepiam....później zobaczymy.....
Przykro mi bardzo, ze bielutki padł...... może faktycznie najlepiej z nasionek....
Moniś witaj

Faktycznie wiosna u mnie zawsze była bardzo kolorowa, później latem już było bardziej zielono, ale już nad tym popracowałam

Z chwastami faktycznie na najbardziej bujnych rabatach jest spokój..... to znaczy pojawiają sie, ale jest ich niewiele ....
Grażynko dziękuję bardzo za tak miłe słowa
Geniu witaj, miło mi, że podoba Ci się
Justynko, zmiany planuję dosyć spore...... Będę całkowicie przerabiać jedną dużą rabatę, ciągnącą się wzdłuż całego podjazdu. Jest to typowo kwiatowa rabata i zawsze mam tam straszny problem z chwastami..... ledwie skończę plewić, to muszę zaczynać od początku.... Chcę ją zrobić w podobnym stylu jak wszystkie inne..... sporo niziutkich iglaczków o różnych fakturach, pokroju i kolorach jako szkielet rabaty, a pomiędzy nimi krzewy i byliny. Już w przyszłym tygodniu biorę sie za to..... nie będzie to lekka praca, bo jest tam ogrom kamieni do targania....ale już nie mogę się doczekać
Aniu bardzo, bardzo się cieszę i zapraszam
Ewuniu, cieszę się, ze jesteś
Iwonko bardzo mi miło, że właśnie takie piękne słowa przywodzi Ci na myśl mój ogródek

Naprawdę coś w tym jest..... ja tak właśnie czuję i cieszę się, ze mój ogród to oddaje
Danusiu dziękuję za takie miłe słowa, strasznie się cieszę , ze tak odbierasz mój ogródek i lubisz tu przebywać
Lublinianko miło mi bardzo, że odwiedziłaś mój ogródek i bardzo zapraszam