Odrobine w ogrodzie - Beata T
Bożenko wygląda dobrze tylko coś żółkną jej liście, ale wszystko będzie jasne na wiosnę ....mi wierzba w zeszłym roku chorowała wydawało mi się że będzie dobrze no i niestety uschła już nie wypuściła ani jednej gałązki
Ewelinko to była kiedyś piwnica potem przerobiono ją na szambo a my stworzyliśmy coś takiego żeby miało jakiś wygląd :P Planuję posadzić jakieś płożące iglaki 2-4 .
IzoOj remonty to zmora można cały czas coś przerabiać , naprawiać i tak w kółko a co gorsze że końca nie widać i funduszy mało, miały być jakieś krzaczki a tak to na razie mogę sobie pomarzyć
Ewelinko to była kiedyś piwnica potem przerobiono ją na szambo a my stworzyliśmy coś takiego żeby miało jakiś wygląd :P Planuję posadzić jakieś płożące iglaki 2-4 .
IzoOj remonty to zmora można cały czas coś przerabiać , naprawiać i tak w kółko a co gorsze że końca nie widać i funduszy mało, miały być jakieś krzaczki a tak to na razie mogę sobie pomarzyć
współczuję remontu i styropianu
ułanki cudne i begonie i róże zobacz nie zawracają sobie głowy jakimś tam remontem tylko wdzięczą się do obiektywu... co jedna to piękniejsza ;)
ułanki cudne i begonie i róże zobacz nie zawracają sobie głowy jakimś tam remontem tylko wdzięczą się do obiektywu... co jedna to piękniejsza ;)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Ewo ta czarna to jest włóknina musiałam tak zrobić by ograniczyć chwasty ( za dużo mam terenu i nie daje rady wszystkiego pielęgnować) Już parę roślinek przesadziłam ..... jeszcze tylko usypać kamyki do końca i trzeba jeszcze zrobić obwódkę
lisko- Izo no niestety u mnie polniaki ciężko zebrać każdy pilnuje kamyczków więc musiałam kupić i jak to wygląda u sąsiadów
lisko- Izo no niestety u mnie polniaki ciężko zebrać każdy pilnuje kamyczków więc musiałam kupić i jak to wygląda u sąsiadów
Beatko tam gdzie biegam z psem (3 dom odemnie - ostatni przed łąkami) postawili dom na wielkiej skarpie. I jak biegałam to widziałam codziennie coś się działo.. a to trawę skosili a to pokryli czymś czarnym (folia) i zstanawiałam się po co a w końcu położyi trochę kamyków - myślałam (o ja głupia) że te kamienie trzymają folię, zeby nie uciekła... i jak zobaczyłam u Ciebie ... to zrozumiałam, że oni skalniak robią... niestety od czasu jak leje nie byłam w tamtych stronach bo nie mam kaloszyBeata T pisze: lisko- Izo no niestety u mnie polniaki ciężko zebrać każdy pilnuje kamyczków więc musiałam kupić i jak to wygląda u sąsiadów
u nas tez kamieni nie ma
z uśmiechami Iza
u liski
u liski