Na glinie malowane - wiosna / lato 2013
- imwsz
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Na glinie malowane - wiosna / lato 2013
Faktycznie zaczyna być to męczące a później będziemy narzekały, że jest kopa słońca a deszczu jak na lekarstwo
Tak źle, tak niedobrze
Tak źle, tak niedobrze
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przybyłam i ja do nowego wątku .
Dostanę też jakiś kwiatek?
Dostanę też jakiś kwiatek?
- imwsz
Witaj Kasiu z pięknego Pomorza
Ależ oczywiście, że Ci zapodam kwiatuszka i to w sumie nie jednego, Ty łasuszku od diabolicznie pięknych tortów
Kolorowe pełne surfinie, wilczomlecz i ........ może być?
To to w doniczce to stoi tam tymczasowo
Ależ oczywiście, że Ci zapodam kwiatuszka i to w sumie nie jednego, Ty łasuszku od diabolicznie pięknych tortów
Kolorowe pełne surfinie, wilczomlecz i ........ może być?
To to w doniczce to stoi tam tymczasowo
Pozdrawiam - Ilona
Witam! Jestem tutaj pierwszy raz ale tak tu pięknie, że z pewnością jeszcze powrócę. Ta piwonia jest przepiękna, muszę przyznać że jeszcze takiej nie widziałam. Pozdrawiam
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
Ilonka, zamurowały mnie te pełne surfinie! Jakie śliczne! Dziękuję za takie piękne widoki . A tam w tle chyba widać ogrodzenie, przy którym tak się napracowały Twoje kochane pracusie. Czy te Brabandy zostały wyrwane? Co się z nimi stało?
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Szukałam kilka razy nowego wątku i nie było, przysnęłam a tu już druga strona Lecę czytać
- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nowe nabytki no, no ,no ciekawie się zapowiadają, a ta piwonia piękna jest
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ilonko przepiękne pełne surfinie.... u mnie niestety te kwiaty długo nie wytrzymują..... już w sierpni atakuje je mączniak i muszę wyrzucać...... jakiś czas temu zrezygnowałam z nich....ale w tym roku nie wytrzymałam i posadziłam Million Bells Twoje pełne przepiękne..... i ten wilczomlecz......cudo, już od dawna bardzo mi się podoba, a nigdy nie miałam.....
Piwonia bajeczna
Piwonia bajeczna
- abcd
- 1000p
- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Ja też chcem kwiatucha
- imwsz
Dominiko szczęśliwa posiadaczko swojego kawała ziemi, witaj w mym małym ogródeczku .
Cieszę się, że podobają Ci się moje roślinki i zapraszam na kolejne przechadzki
Kasiu o sokolim wzroku, dzięki
Że też dojrzałaś ten płot. Faktycznie moich brabantów już tam nie ma i jestem cała happy
To była pierwsza duża, fizyczna robota w tym roku i tym zajęli się moi dwaj Panowie. Oczywiście starszego trochę czasu mi przyszło przekonywać, ale teraz sam stwierdza, że jest ogólnie lepiej, jaśniej na tarasie i bardziej mu się podoba pomimo, że tujki w porównaniu z poprzedniczkami są nieduże. Dodatkowo na czas ich wzrostu założyliśmy na płot maty
Tutaj w trakcie prac polowych
Gałęzie zostały poobcinane i na przemiał, korzenie obcięte do ozdoby a reszta będzie na obwódki.
Zostały częściowo wykorzystane przy rabacie eMa - str. 1, zdjęcie 3.
Milenko witaj
Aż takiego opóźnienia nie masz, tylko 1 strona
Cieszę się, że jesteś
Aniu no chyba bym nie była sobą, gdybym czegoś miłego oku nie kupiła
Ta piwonia mnie zauroczyła w zeszłym roku na tyle, że pozostały poszukiwania i zakup. A obecnie nie wyobrażam sobie dnia bez podejścia do niej
Aguś
Oj z surfiniami miałam tak samo, ale jak zobaczyłam te pełne to po wielu latach dałam im szansę. Tak mi się spodobały, że się przełamałam. Zgadzam się z Tobą o wspomnianych przez Ciebie jej "przypadłościach" + to klejenie się
MB też sobie zakupiłam i jak na razie jestem z nich zadowolona. Zobaczymy co to będzie jak przyjdzie większe słońce
Elu a one też na Ciebie i Ewę czekają
Cieszę się, że podobają Ci się moje roślinki i zapraszam na kolejne przechadzki
Kasiu o sokolim wzroku, dzięki
Że też dojrzałaś ten płot. Faktycznie moich brabantów już tam nie ma i jestem cała happy
To była pierwsza duża, fizyczna robota w tym roku i tym zajęli się moi dwaj Panowie. Oczywiście starszego trochę czasu mi przyszło przekonywać, ale teraz sam stwierdza, że jest ogólnie lepiej, jaśniej na tarasie i bardziej mu się podoba pomimo, że tujki w porównaniu z poprzedniczkami są nieduże. Dodatkowo na czas ich wzrostu założyliśmy na płot maty
Tutaj w trakcie prac polowych
Gałęzie zostały poobcinane i na przemiał, korzenie obcięte do ozdoby a reszta będzie na obwódki.
Zostały częściowo wykorzystane przy rabacie eMa - str. 1, zdjęcie 3.
Milenko witaj
Aż takiego opóźnienia nie masz, tylko 1 strona
Cieszę się, że jesteś
Aniu no chyba bym nie była sobą, gdybym czegoś miłego oku nie kupiła
Ta piwonia mnie zauroczyła w zeszłym roku na tyle, że pozostały poszukiwania i zakup. A obecnie nie wyobrażam sobie dnia bez podejścia do niej
Aguś
Oj z surfiniami miałam tak samo, ale jak zobaczyłam te pełne to po wielu latach dałam im szansę. Tak mi się spodobały, że się przełamałam. Zgadzam się z Tobą o wspomnianych przez Ciebie jej "przypadłościach" + to klejenie się
MB też sobie zakupiłam i jak na razie jestem z nich zadowolona. Zobaczymy co to będzie jak przyjdzie większe słońce
Elu a one też na Ciebie i Ewę czekają
Pozdrawiam - Ilona
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Ilonko, wpisuję się, żebyś mi nie umknęła?
Różyczki masz zakopane w donicach?.. ja zrobiłam to samo.
Odezwę się jak net będzie bardziej stabilny czyli z domku.
Różyczki masz zakopane w donicach?.. ja zrobiłam to samo.
Odezwę się jak net będzie bardziej stabilny czyli z domku.
- imwsz
Maju róże faktycznie mam w donicach wkopane do ziemi.
Gdy przyszło zbiorcze zamówienie ja leżałam z zapaleniem płuc i nie bardzo byłam w stanie sadzić. Dlatego moi Panowie dostali bojowe zadanie posadzenia ich do donic. Ja niestety mogłam się przyglądać zza szyby
Wiem, że jesteś na działeczce i do napisania
Gdy przyszło zbiorcze zamówienie ja leżałam z zapaleniem płuc i nie bardzo byłam w stanie sadzić. Dlatego moi Panowie dostali bojowe zadanie posadzenia ich do donic. Ja niestety mogłam się przyglądać zza szyby
Wiem, że jesteś na działeczce i do napisania
Pozdrawiam - Ilona
- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Witaj Ilonko
Wpisuję się, bo wczoraj już myślałam ,że zgubiłam wątek a to Ty kobieto pędzisz jak szalona. Chwila mojej nieobecności na FO a tu już kolejna część - GRATULACJE !
Wpisuję się, bo wczoraj już myślałam ,że zgubiłam wątek a to Ty kobieto pędzisz jak szalona. Chwila mojej nieobecności na FO a tu już kolejna część - GRATULACJE !