Mój kącik storczykowy :)
Re: Mój kącik storczykowy :)
Jest śliczny!!!! Czy teraz, gdy rozwinął więcej pączków i możesz nacieszyć się nieuszkodzonymi kwiatkami, rozczarowanie trochę przeszło? Ja oglądając te zdjęcia, utwierdzam się w przekonaniu, że to był bardzo dobry zakup!!
Pozdrawiam,
Marta
Marta
Piekny Aniu!!!Tak wybrzydzalas ,wybrzydzalas ,a masz takiego slicznego storczyka
Bardzo fotogeniczny
Jakim aparatem robisz fotki w jakim programie tak ładnie je obrabiasz? ;)
Jakim aparatem robisz fotki w jakim programie tak ładnie je obrabiasz? ;)
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki dziewczyny Wybrzydzanie mi się znudziło, kwiatki są słodkie hehe.. Co prawda nie ma ich teraz dużo, bo większość tych uszkodzonych po transporcie opadła, ale podoba mi się widok tych białych nosków wyglądających z parapetu Najmłodszy pęd, ten ułamany, nie wiem czy podejmie jakąś aktywność, póki co stoi w miejscu, ani nie rośnie, ani nie żółknie.
-- 4 cze 2013, o 20:21 --
Szamanko mam zwykły aparat cyfrowy, to nie jest żadna lustrzanka, chociaż chętnie bym się takim pobawiła Fotki obrabiam w PhotoScape, bo ma dużo ramek do wyboru, choć i tak korzystam z jednej i tej samej
-- 4 cze 2013, o 20:21 --
Szamanko mam zwykły aparat cyfrowy, to nie jest żadna lustrzanka, chociaż chętnie bym się takim pobawiła Fotki obrabiam w PhotoScape, bo ma dużo ramek do wyboru, choć i tak korzystam z jednej i tej samej
Ania, mimo wszystkich zawirowań, warto było. Piękny jest. Jak wrócisz do Krakowa, to zrobisz nam fotkę na balkonie, w naturalnym świetle, bez błysku. Wtedy dostaniemy po oczach
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Dufin
Janeczko jestem w Krk z tym światłem to ciężko, bo pogoda nie dopisuje i wszędzie jest szaro.. Robiłam zdjęcia bez flesza ale zupełnie nie wychodziły
Bo ten storek jest bardzo ciezki do obfocenia.Wiem bo tez mialam problemy zeby jakies porzadne zdjecie zrobic,zwlaszcza takie ktore kolor uchwyci
Ooooo.... też mam PhotoScape i nie miałam pojęcia, że on taki sprytny
Wychodzi na to, że jednak nie mam talentu do robienia zdjęć
O matko ,ja tego nie napisalamDufin pisze:cokolwiek tam powiedziałaś, zgadzam się
Ups, chciałam napisać, jak wrócisz do domu. A wyszło ...Dufin pisze:Janeczko jestem w Krk z tym światłem to ciężko, bo pogoda nie dopisuje i wszędzie jest szaro.. Robiłam zdjęcia bez flesza ale zupełnie nie wychodziły
Z pozdrowieniami - Janka
- Dufin
Nie, nie.. wychodzi na to, że nie rozgryzłaś jeszcze programuSzamanka pisze:Ooooo.... też mam PhotoScape i nie miałam pojęcia, że on taki sprytny