Działeczka Ewy W cz.3
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W cz.3
Lubię zakupy na takich targach, przynajmniej widać co się kupuje no i te emocje
Świerk najciekawiej będzie się prezentował doprowadzony do pionu,ale to kwestia wyboru .
Ewo bardzo ładnie kwitną azalie wielkokwiatowe na skarpie, jak się rozrosną będziesz miała rajski widok
Świerk najciekawiej będzie się prezentował doprowadzony do pionu,ale to kwestia wyboru .
Ewo bardzo ładnie kwitną azalie wielkokwiatowe na skarpie, jak się rozrosną będziesz miała rajski widok
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to teraz się tłumacz Gdzie jest paproć,którą dostałaś ode mnie w Sulejowie? Przeszłam wszystkie rabaty i jej nie znalazłam
Miłość do żarnowców stłumiłam w sobie,nie stać mnie na jednoroczne krzewy Może ty będziesz miała szczęście!U mnie tylko żółty zdaje egzamin.Dużo masz azalii i rhododendronów i jakie piękne,oby ci jakieś choróbsko się nie wdało,jak do tego starszego Powojniki i owoce Goi kupowałyśmy pewnie w tym samym sklepie,poznaje po różowych doniczkach Nie wiesz kiedy spodziewać się owocowania Goi?Gdzie go posadziłaś?
Miłość do żarnowców stłumiłam w sobie,nie stać mnie na jednoroczne krzewy Może ty będziesz miała szczęście!U mnie tylko żółty zdaje egzamin.Dużo masz azalii i rhododendronów i jakie piękne,oby ci jakieś choróbsko się nie wdało,jak do tego starszego Powojniki i owoce Goi kupowałyśmy pewnie w tym samym sklepie,poznaje po różowych doniczkach Nie wiesz kiedy spodziewać się owocowania Goi?Gdzie go posadziłaś?
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Gabrysiu.... nigdy więcej zakupów internetowych
Aniu to dobrze , że otrzymałas ładne roślinki , może "awanturkę" jaką z Renią zrobiłyśmy trochę pomogła taka mam nadzieję
Beatko=Juni na patyku aby stał / jak radzi Ewka-Bina/
E=babciu dzięki
Ewciu Bino wg zaleceń .. a będzie stał?
Beatko-Anastazja mam nadzieję, że te azalie będą tworzyły niezłą kompozycję gdy się rozrosną muszę jeszcze dokupić biały rh dla rozjaśnienia trochę tego żaru
Mirko paproć ma się dobrze tylko jej nie wstawiłam muszę zrobić nowe fotki
Nie mogę spać.....ptaszki chyba też bo ćwierkają bardzo głośno
Aniu to dobrze , że otrzymałas ładne roślinki , może "awanturkę" jaką z Renią zrobiłyśmy trochę pomogła taka mam nadzieję
Beatko=Juni na patyku aby stał / jak radzi Ewka-Bina/
E=babciu dzięki
Ewciu Bino wg zaleceń .. a będzie stał?
Beatko-Anastazja mam nadzieję, że te azalie będą tworzyły niezłą kompozycję gdy się rozrosną muszę jeszcze dokupić biały rh dla rozjaśnienia trochę tego żaru
Mirko paproć ma się dobrze tylko jej nie wstawiłam muszę zrobić nowe fotki
Nie mogę spać.....ptaszki chyba też bo ćwierkają bardzo głośno
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewa dobrze, że mnie zachęciłaś do przeczytania bo nie byłam powiadamiana u mnie stale leje a i prądu ma nie być więc rano zamiast do obowiązków gospodarczych po FO chodzę i dobrze bo ładnie u Ciebie wreszcie zdjęcie zbocza. Mam nadzieję że Ci te rodki pod wpływem opadów nie zjadą. Boże jak u mnie mokro i całą noc leje a rano tak intensywnie że aż mnie łeb zabolał.
Jeżdżąc do Krakowa mniej a le do Wrocławia możesz robić za zaopatrzeniowca tylko przyczepkę załatw.
Nie wykluczone że się na coś skusze, bo lubię krzewy stale mam mało berberysów. Dzisiaj mam dostawę z Bergenii (prezentową) i wcale się nie cieszą bo nie zamówiłam ryżu tylko rośliny do gruntu stałego. A u Ciebie już się wylało?
Jeżdżąc do Krakowa mniej a le do Wrocławia możesz robić za zaopatrzeniowca tylko przyczepkę załatw.
Nie wykluczone że się na coś skusze, bo lubię krzewy stale mam mało berberysów. Dzisiaj mam dostawę z Bergenii (prezentową) i wcale się nie cieszą bo nie zamówiłam ryżu tylko rośliny do gruntu stałego. A u Ciebie już się wylało?
Ewuniu ja jeszcze wrócę do Twojego kwaściora.Ja u siebie dzisiaj zauważyłam takiego samego i to między różami. Nic tam brzydkiego nie sadziłam Jest to na pewno jakaś roślina ze szkółki,ale co to? Zakwitnie to zobaczymy,albo wyrzucimy
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
zielone zakupy to teraz jedyna przyjemność jaką odczuwam od dłuzszego czasu
Ciekawe jak posadzisz tego świerka? Z patyczkiem, na stojąco ,czy bez patyka wtedy będzie się płożył?
Sadz z patykiem ,żeby stał
----------------------------------------------------------------------------------------------------
jak będzie stał z patykiem to żadna przyjemność,trzeba czekać aż zesztywnieje
A wszystko przez ten deszcz!
Ciekawe jak posadzisz tego świerka? Z patyczkiem, na stojąco ,czy bez patyka wtedy będzie się płożył?
Sadz z patykiem ,żeby stał
----------------------------------------------------------------------------------------------------
jak będzie stał z patykiem to żadna przyjemność,trzeba czekać aż zesztywnieje
A wszystko przez ten deszcz!
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Ewcia napisz kiedy ten targ u Ciebie to kredyt załatwiam i jadę z przyczepką tyle dobroci i tak blisko a my w necie kupujemy świerk
Oj ten świerczek jest biedny patyk potrzebny bo młody
Oj ten świerczek jest biedny patyk potrzebny bo młody
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Marysiu może z tym ryżem nie głupi pomysł leje i leje a ja mam działkę w najnizszym miejscu to może faktycznie wszystko pływa. Nie byłam tam dawno to nie wiem, będzie jutro przerwa w opadach to skoczę na rowerku.
Ewciu-pipo wyrzuciłam już roslinkę a mogłam zapytać Halinkę-Eukomis bo ona dużo roslin mi przywiozła i posadziła
Beatko no, no już naprawdę nie wiem o czym myślisz
Marysiu-Mar przyjeżdżaj z przyczepką może zrobimy rajd po kraju od zamówienia do zamówienia
Aniu masz Inversa i nie pokazywałaś???? jest piękny
Mojego pociągnę przy podpórce bo chcę aby SZYBKO WYDAWAŁ SIĘ DUŻY
Nie mam jak nacieszyć się ogrodem z powodu tej głupiej, podłej pogody. Nawet nie zauważę kiedy coś zakwitnie i przeminie
Ewciu-pipo wyrzuciłam już roslinkę a mogłam zapytać Halinkę-Eukomis bo ona dużo roslin mi przywiozła i posadziła
Beatko no, no już naprawdę nie wiem o czym myślisz
Marysiu-Mar przyjeżdżaj z przyczepką może zrobimy rajd po kraju od zamówienia do zamówienia
Aniu masz Inversa i nie pokazywałaś???? jest piękny
Mojego pociągnę przy podpórce bo chcę aby SZYBKO WYDAWAŁ SIĘ DUŻY
Nie mam jak nacieszyć się ogrodem z powodu tej głupiej, podłej pogody. Nawet nie zauważę kiedy coś zakwitnie i przeminie
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Ewus ja mam w ogrodzie wenecję tylko łodzią mogę płynąć. Kwiaty sie rozwijają ale w same liście pogoda ochyda.do zobaczenia jutro.
- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Ewcia ja też z powodu tej pogody, nie mam ochoty na fotografowanie,
a nawet przeoczyłam kwitnienie paru roślin
a nawet przeoczyłam kwitnienie paru roślin
Pogoda wszystkich dołuje. U nas dzisiaj łaskawie nie spadła kropla deszczu, ale na weekend znowu zapowiadają jakieś szaleństwa pogodowe.
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
a u mnie dziś pięknie , słonecznie ,cały dzień ,jak bum-cyk-cyk ,nie kłamę
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2