Mój kącik storczykowy :)
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kącik storczykowy :)
Dziękuję Pati Mi się chyba bardziej podoba wersja jaką ma Actus i rosarita,. U dziewczyn ta warżka jest prawie tak ciemna jak płatki, no ale mój nie jest Phal. Black bird więc i nie może być identyczny ;)
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A po kupnie jak narzekała...
Zresztą Ania, sama widzisz jaki z niego przystojniakDufin pisze:na aukcji sprawiał wrażenie bardziej woskowego,taki był błyszczący a ten mój jakiś taki niemrawy
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Aniu świetna sesja pięknego storczusia
U mnie wszystko jest takiego samego koloru Aniu ,warzka ma taki sam kolor jak platki i kwiatki sa takiego samego koloru z obu stron.Dufin pisze:Dziękuję Pati Mi się chyba bardziej podoba wersja jaką ma Actus i rosarita,. U dziewczyn ta warżka jest prawie tak ciemna jak płatki, no ale mój nie jest Phal. Black bird więc i nie może być identyczny ;)
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Ładniuni
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- busybees
- 100p
- Od: 21 lip 2010, o 10:22
a jak twoja paczuszka, doszla?Dufin pisze: zamówiłam sobie wczoraj dwa dzidziusie ;) Phal. pulchra i Phal. lueddemanniana (mój upragniony ). Są bardzo małe.. sprzedawca miał tez trochę większe keiki ale to była licytacja i cena cały czas rośnie, więc pomyślałam, że może ma więcej keiki i chciałby któreś sprzedać bez czekania na koniec licytacji. Niby obiecałam sobie nie kupować już maluchów bo średnio sobie z nimi radzę, ale Phal. lueddemanniana tak długo za mną chodzi.. no a za 10 zł szkoda nie wziąć, mimo, ze maleństwo jak będzie okazja kiedyś kupić dorosłego taniej to pewnie skorzystam i będę mieć najwyżej dwa a Pahl. pulchra wzięłam przy okazji bo byłam pewna, ze cena 20 zł dotyczy jednego storczyka a okazało się, że to była cena w przypadku dwóch rolsinek, wiec co mi tam ;) jak nie dam rady to przynajmniej nie będzie tak szkoda ;)
Pozdrawiam i zapraszam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36640" onclick="window.open(this.href);return false;
Beata.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36640" onclick="window.open(this.href);return false;
Beata.
Gdzie Ty takie cuda wynajdujesz? ;)
Nawet nie wiedziałam, że są takie storczyki ;) ale cóż... zatrzymałam się na falkach :P
Nawet nie wiedziałam, że są takie storczyki ;) ale cóż... zatrzymałam się na falkach :P
- Dufin
Szamanka ja też zatrzymałam się na falkach ;) Mam tylko po jednym okazie" D. phalaenopsis, D. nobile, Cambria i Cattleya, no i dwie male Vandy od Kasi, ale nie wiem czy to przeżyją Zazwyczaj kupuję storczyki przez internet, bo mało kiedy trafiam w sklepach na coś ładnego, może za mało marketów odwiedzam ;) Miło, że coś Ci się podoba u mnie
Mnie się wszystko podoba
Moje też kupiłam wszystkie na Allegro, ale dawno już ;)
Obraziłam sie na falki i już nic nie kupuję ;) poza tym nie mam miejsca
Moje też kupiłam wszystkie na Allegro, ale dawno już ;)
Obraziłam sie na falki i już nic nie kupuję ;) poza tym nie mam miejsca
- Dufin
ee tam, miejsce się zawsze znajdzie, trzeba tylko pokombinować ;) Przecież nie tylko parapetami falki żyją
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Sesja bordo storczyka ekstra,świetnie dobrana ostrość bo wyglada jak posypany brokatem
Pozdrawiam
Pozdrawiam