Zielony Świat Moniki cz. 6
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielony Świat Moniki cz. 6
Witaj Monia pędzisz jak struś pędziwiatr a ja nadążyć nie mogę . Już 6cz.
Widzę że teraz już będą większe możliwości .Na działeczce nie ma takich ograniczeń jak na balkonie
Widzę że teraz już będą większe możliwości .Na działeczce nie ma takich ograniczeń jak na balkonie
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniś Prace pędzą więc Dobrze ze masz wsparcie Rabatki fajne (nawet jeśli tymczasowe). Pozdrawiam i życzę dużo sił na dalsze prace.
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
No działeczka pięknieje z każdą pracowitą chwilą
Mi w oko najbardziej wpadły te roslinki, które mają ciekawe kolorowe listki
Mi w oko najbardziej wpadły te roslinki, które mają ciekawe kolorowe listki
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Monia, spełniłaś moje życzenie widziałam całą działeczkę zupełnie tylko nie wiem czemu nie chciałaś pokazać u mnie w niektórych doniczkach balkonowych więcej chwastów niż na Twojej całej działce No i oglądałam zieleninkę i kwiatki i to co Ci powiem... to ciesz się, że ja trochę do Ciebie mam bo te czerwone pożeczki uwielbiam to mało powiedziane
Interesuje mnie także czemu nową altankę budujecie? tamta zniknie? coś jej dolega?
Interesuje mnie także czemu nową altankę budujecie? tamta zniknie? coś jej dolega?
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Hej Monia altanka postawiona?
Śliczny kolorek mają Twoje orliki. Hosta Fire and Ice to moja ulubiona odmiana
Śliczny kolorek mają Twoje orliki. Hosta Fire and Ice to moja ulubiona odmiana
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Cześć Monia, przyleciałam zobaczyć zdjęcia ścianek a tu nic...
Jolu - April - bo my chyba zainspirowałyśmy się Twoimi zakupami z tą hostą
Jolu - April - bo my chyba zainspirowałyśmy się Twoimi zakupami z tą hostą
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hejka Monia Wpadłam zobaczyć Twoje postępy a tu zdjęć brak Czekamy
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Witajcie poniedziałkowo
Foteczki będą wieczorem a teraz troszkę pogadam z wami
Natalko - mi naparstnice kojarzą się z działką jak jeszcze babcia na niej rządziła (teraz rządzą moi rodzice) i zawsze były tam takie tradycyjne kwiatki: naparstnice, malwy, aksamitki, cegiełki. Bardzo je lubię i na pewno znajdą na mojej działecze swoje miejsce
Aniu - tak jest, ja się zawsze słucham starszych
Marzenko - kochana wiesiołka mam i białego i niebieskiego - ten jest u mamy na działce - ale dziękuję kochana za propozycję - jak chcesz białego to oczywiście dostaniesz jak tylko nada się do dzielenia. Co do skalniaka to jeszcze nie wiem co i jak - pewno pod koniec lata już będę miała zarys rabat bo jak na razie to jeszcze nic nie wiem
Madziu - to będzie machniom roślinkowe
Kasiu - no troszkę cię nie było z nami to masz kochana zaległości no działeczka to zupełnie inna para kaloszy ale balkonik to pierwsza miłość
Kasiu - trzymaj kciuki za ekipę żeby mi nie ogłosiła strajku jakiegoś
Aguś - dzień dobry Słonko pogoda się poprawiła u ciebie? U mnie troszkę się przetarło
Elciu - dziękuję ja też lubię ciapate i kolorowe listki
Aguś - cieszę się że zaspokoiłam Twoją ciekawość. Nie to że nie chciałam pokazać tylko wydawało mi się że nie ma co pokazywać. Oj to będę musiała ostrzec mojego M. że na jego krzaczek porzeczek pewna kobitko szczerzy zęby. Pewno zrobi zasieki wokół i fosę dla pewności Tamta altanka zniknie bo jest za mała - to taka kostka 2 na 2 metry i nawet nie ma się jak w niej obrócić jak stoją narzędzia - zresztą murowana to murowana
Joluś - no gdzie tam, jeszcze trochę zostało do wymurowania ach ta hosta - wczoraj byłam ze cztery razy ja pogłaskać po listkach
Justyś - oj siostra siostra, przeciez ci pisałam że wieczorem och to masełko
Grażynko - wieczorkiem obiecuję
Foteczki będą wieczorem a teraz troszkę pogadam z wami
Natalko - mi naparstnice kojarzą się z działką jak jeszcze babcia na niej rządziła (teraz rządzą moi rodzice) i zawsze były tam takie tradycyjne kwiatki: naparstnice, malwy, aksamitki, cegiełki. Bardzo je lubię i na pewno znajdą na mojej działecze swoje miejsce
Aniu - tak jest, ja się zawsze słucham starszych
Marzenko - kochana wiesiołka mam i białego i niebieskiego - ten jest u mamy na działce - ale dziękuję kochana za propozycję - jak chcesz białego to oczywiście dostaniesz jak tylko nada się do dzielenia. Co do skalniaka to jeszcze nie wiem co i jak - pewno pod koniec lata już będę miała zarys rabat bo jak na razie to jeszcze nic nie wiem
Madziu - to będzie machniom roślinkowe
Kasiu - no troszkę cię nie było z nami to masz kochana zaległości no działeczka to zupełnie inna para kaloszy ale balkonik to pierwsza miłość
Kasiu - trzymaj kciuki za ekipę żeby mi nie ogłosiła strajku jakiegoś
Aguś - dzień dobry Słonko pogoda się poprawiła u ciebie? U mnie troszkę się przetarło
Elciu - dziękuję ja też lubię ciapate i kolorowe listki
Aguś - cieszę się że zaspokoiłam Twoją ciekawość. Nie to że nie chciałam pokazać tylko wydawało mi się że nie ma co pokazywać. Oj to będę musiała ostrzec mojego M. że na jego krzaczek porzeczek pewna kobitko szczerzy zęby. Pewno zrobi zasieki wokół i fosę dla pewności Tamta altanka zniknie bo jest za mała - to taka kostka 2 na 2 metry i nawet nie ma się jak w niej obrócić jak stoją narzędzia - zresztą murowana to murowana
Joluś - no gdzie tam, jeszcze trochę zostało do wymurowania ach ta hosta - wczoraj byłam ze cztery razy ja pogłaskać po listkach
Justyś - oj siostra siostra, przeciez ci pisałam że wieczorem och to masełko
Grażynko - wieczorkiem obiecuję
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
U mnie piękne
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
No widzisz kochana, doleciało i do ciebie od razu pewno humorek masz lepszy
Pozdrawiam, Monika
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Tak Moniś świat w blasku promieniu cudny...Grey mnie wciąga kończę drugą książkę
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Masz rację murowana to murowana I chyba tak całkiem na środku stoi hm? przypomnij ile mkw ma Twoja działeczka?
A na krzaczki możecie zasieki kłaść, bo ja jak widzę to podarować nie umiem No, albo nie pokazuj jak już będą czerwone to może zapomnę do tego czasu
A na krzaczki możecie zasieki kłaść, bo ja jak widzę to podarować nie umiem No, albo nie pokazuj jak już będą czerwone to może zapomnę do tego czasu
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga