Lilie podstawy uprawy,rozmnażanie z łusek i inne porady
- dtlissa
- 200p
- Od: 29 mar 2007, o 22:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam w ogrodzie... (NL1)
- wena
- 100p
- Od: 20 kwie 2008, o 19:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam lilie od kilku lat, ale najpiękniej kwitły w pierwszym roku. Część z nich pachnie. Niestety kupowałam je w sklepie nie patrząc na nazwy, a kolory. Tylko nie wiem dlaczego teraz i tak najwięcej mam żółtych .
Ta rośnie pośród hortensji, więc słoneczka jak na lekarstwo. Jednak radzi sobie nieźle.
Ta lilia ma ponad 170cm i przepięknie pachnie. Nie wiem tylko czy ukaże sie jej zdjęcie, bo albo fotosik, albo internet strajkuje.
i jej zbliżenie.
Ta rośnie pośród hortensji, więc słoneczka jak na lekarstwo. Jednak radzi sobie nieźle.
Ta lilia ma ponad 170cm i przepięknie pachnie. Nie wiem tylko czy ukaże sie jej zdjęcie, bo albo fotosik, albo internet strajkuje.
i jej zbliżenie.
pozdrawiam cieplutko:)
Bogusia
Bogusia
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
U mnie teraz zaczyna kwitnąć taka lilia . Rosną obok siebie dwie takie same - przepięknie pachnie . Może ktoś umiałby ją nazwać ?
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Też tak myślałam , ale mało jeszcze mam doczynienia z liliamii . Porównywałam z tymi co kiedyś w kwiaciarni kupowałam . Zapach pozostał mi w pamięci .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- MariaTeresa
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Casa Blanca jest biała a Yelloween jak nazwa wskazuje żółtawa
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
Mirzan
jako,że jesteś specem od tych pięknych kwiatków przyszłam z pytaniem:
zamówiłam lilie od tego producenta http://www.lilie.com.pl/oferta2.php rozmawiałam telefonicznie i facet powiedział,że wysyła je we wrześniu, a spokojnie mogę wsadzać do pażdziernika....stad pytanie mogę czy nie?
kołacze mi po głowie,że kiedyś swoje sadziłam na wiosnę....
jako,że jesteś specem od tych pięknych kwiatków przyszłam z pytaniem:
zamówiłam lilie od tego producenta http://www.lilie.com.pl/oferta2.php rozmawiałam telefonicznie i facet powiedział,że wysyła je we wrześniu, a spokojnie mogę wsadzać do pażdziernika....stad pytanie mogę czy nie?
kołacze mi po głowie,że kiedyś swoje sadziłam na wiosnę....