Ogród Różany Bogusia45
Re: Ogród Różany Bogusia45
Witaj Boguś. Jakie masz piękne róże, tak mocno i obficie kwitnących chyba jeszcze u nikogo nie widziałam, pewnie masz jakiś swój patent na te róże, efekty w każdym razie niesamowite
pozdrawiam Ela
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też jestem pełna podziwu piękne ukwiecone krzewy Szkoda że nie znasz nazw .Marzy mi się taki widoczek u mnie .
Szok Bogusiu napatrzeć się nie można na te piękności Ja trochę boję się żeby po tych deszczach jakieś grzyby nie powłaziły nam na róże.
pozdrawiam Ela
- venezzzia
- 100p
- Od: 8 lis 2012, o 14:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepiękne - brak słów, takie dorodne róże, ja dopiero zaczynam - mam 15 krzaczków. pozdrawiam
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękny ogród, brak mi słów. Wpisuję się, żeby mi wątek nie uciekł, bo chcę często zaglądać.
Pozdrawiam, Danuta
Pozdrawiam, Danuta
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Brawo, brawo, brawo!
Przepiekne zdjęcia i przepiękne róże! Oj, jakbym chciała mieć takie cudeńka! Wejście do ogrodu wśród róż robi spore wrażenie. Mój Chopen też jest duży, ale nie tak jak twój.
Nie wiem czy dobrze zobaczyłam na zdjęciach, że po inwazji zimowej na twoich różach leżały kartony, czy w ten właśnie sposób okrywasz swoje róże? A może masz jeszcze inny sposób, aby różyczki przetrwaly zimę. Powoli czas pomysleć o nadciągających chłodach i mrozach.
Przepiekne zdjęcia i przepiękne róże! Oj, jakbym chciała mieć takie cudeńka! Wejście do ogrodu wśród róż robi spore wrażenie. Mój Chopen też jest duży, ale nie tak jak twój.
Nie wiem czy dobrze zobaczyłam na zdjęciach, że po inwazji zimowej na twoich różach leżały kartony, czy w ten właśnie sposób okrywasz swoje róże? A może masz jeszcze inny sposób, aby różyczki przetrwaly zimę. Powoli czas pomysleć o nadciągających chłodach i mrozach.
-
- 200p
- Od: 13 cze 2009, o 19:25
-
- 200p
- Od: 13 cze 2009, o 19:25
-
- 200p