Róże, liliowce, hortensje - pod dębem Czesławem cz.10
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Róże, liliowce, hortensje - pod dębem Czesławem cz.10
Przecudnie skomponowany ogród Tak jak lubię gąszcz bylinowo różany ...rajskie widoki !!
marzenia się spełniają! Dana
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Wandziu, tata nieco lepiej, ale to co mnie najbardziej martwi, to jego wiek. Zdjęcie naparstnic z szałwią przepiękne i ta róża Profesor Kownas przepiękna jest. U mnie się zachmurzyło i zerwał się wiatr, czyżby koniec ciepła?
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wandziu, piękne zdjęcia ! Słońce az bije z monitora!!! Ja z uteskieniem czekam na swoje powojniki i róze. Mam nadzieję ze zakwitną przed moim wyjazdem na urlop
- Iszczepek
- 10p - Początkujący
- Od: 27 maja 2013, o 12:29
Tak oglądam pani zdjęcia i ten gąszcz jest świetny. Marzę by i u mnie się pokazał, ale na to pewnie potrzeba lat....
Pozdrawiam gorąco i na pewno będę wpadać z odwiedzinami bo świetny ogród
Pozdrawiam gorąco i na pewno będę wpadać z odwiedzinami bo świetny ogród
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Wandziu mnie tak właśnie denerwuje William Morris...... już drugi rok..... tak właśnie zwiesza główki, że nie można nawet napawać się urodą kwiatu, a jest naprawdę śliczny.... Pędy zwisają i nawet podpieranie nie pomaga.....dam jej jeszcze szansę do przyszłego roku , zobaczę, jeśli nadal będzie taka wiotka, to po prostu ją wywalęwanda7 pisze: Pat Austin, ta angielska róża w zeszłym roku bardzo mnie denerwowała, bo zwieszała główki do dołu na swoich cienkich pędach. Teraz wyrosła na porządny krzaczek z solidnymi sztywnymi pędami i kwiaty ma podniesione śmiało do góry
Ogrodowe widoki jak zawsze śliczne ..... uwielbiam taki roślinny przepych i gąszcz ..... no i naparstnice..... marzą mi się, ale niestety nie mam na nie miejsca
Wandziu zarzuciłaś nas serią wspaniałych zdjęć z różyczkami, trudno oczy oderawć odnich.
Powojniki też nie ustępują miejsca różyczką. Bursztynowa Amber Queen super się prezętuje,
ciekaw jesten czy pachnie.
Powodzenia
Pozdrawiam Stefanek
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wanduś, czerwiec jak zwykle pełen magicznych barw, zapachów i widoków. Taki bujny wysyp obfitości kwiatów, liści i traw, przed upalnym latem, które czasem niesie spiekotę i suszę, niszcząc świeżą wiosenną zieleń.
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Witaj Wandziu. Dałaś po oczach .Piękne masz powojniki. Ja już dawno z nich zrezygnowałem.Jakoś Mnie nie lubią.Jakiś jeden sie jeszcze męczy , ale szału nie ma.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Wandziu,piękne masz róże.Ja chyba wiosną spróbuję posadzic kilka odmianowych,bo na 15 kupionych w marketach przyjęło mi sie tylko 6 sztuk.Nie jestem zadowolona też z dostawy od p.Marka w tym roku,bo posadziłam od niego 34 rosliny i mało co widać.Muszę kiedys z ciekawości policzyc ile roslin żyje,bo nie widzę ani jarzmianek,ani przetaczników i wiele innych.
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wandziu, piękne róże. Uwielbiam róże ale oglądać, podziwiać... u innych . U mnie niestety na mojej patelni długo miejsca nie zagrzały .
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wandziu, Ty skończyłas przygodę z irysami, a ja zaczęłam. A zarazem skończyłam. Nic więcej już nowego nie dosadzę.
Chociaż tak miało być z różami, a od soboty jestem posiadaczką 2 nowych
Chociaż tak miało być z różami, a od soboty jestem posiadaczką 2 nowych