Jak pozbyć się jaszczurek i zaskrońców z ogrodu
Re: zaskrońce pod gankiem
I pozbyłbyś się niestety także szybko jaszczurek....
- jokaer
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 lut 2008, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Pogórze Ciężkowickie 385 m npm; na granicy Małopolski z Podkarpaciem
Tak, to one wcinają też jaszczurki? No nie wiedziałam, myślałam, że gryzonie, ślimaki.
Pozdrawiam- Jola Spis treści w uprawie warzyw
----------------------------------------------------
Sprzedam/Kupię/Wymienię Moje krzyżówki Na pohybel zimie
----------------------------------------------------
Sprzedam/Kupię/Wymienię Moje krzyżówki Na pohybel zimie
i wróbla, i żabę i jaszczurki, padalce, myszy itp.wszystko co ma białko. I to całkiem skutecznie. Może jak zabraknie myszy w domku to się wyniosą ??
Re: Jak pozbyć się jaszczurek i zaskrońców z ogrodu
Witam
No niestety na razie żadnej rady w swojej kwestii nie otrzymałem. Reasumując skoro zaskrońce odczuwają drgania więc jak włożę pod ganek odstraszacz wibracyjny, to może jest szansa że zmienią miejsce zamieszkania?
Ciekawy też jestem dlaczego mój post został błędnie włączony do innego, gdyż moim zamiarem nigdy nie było pozbycie się zaskrońców z ogrodu.
No niestety na razie żadnej rady w swojej kwestii nie otrzymałem. Reasumując skoro zaskrońce odczuwają drgania więc jak włożę pod ganek odstraszacz wibracyjny, to może jest szansa że zmienią miejsce zamieszkania?
Ciekawy też jestem dlaczego mój post został błędnie włączony do innego, gdyż moim zamiarem nigdy nie było pozbycie się zaskrońców z ogrodu.