Moje storczyki i problemy....
Anka zajrzyj do mojego wątku tam jest Nelly Isler,i Cambrie ,Nelly mam od maja ,nadal kwitnie
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
Dziękuję Dorello... W niedzielę rozpoczynam morskie opowieści .Teraz się szykuję i poczytam od deski do deski jak wrócę.....Mam nadzieję, że moje storczyki wytrzymają 14 dni bez wody i w szczególności beze mnie
Od mamy dostanę na imieninko - urodzinki między innymi storczyka Dziś to obgadałyśmy i mama wpadła na pomysł, że mi kupi po urlopie, abym mogła się dłużej cieszyc kwitnieniem. Kochana mamusia
Może ktoś z rodzinki domyśli się i kupi mi storczyka....czekam z niecierpliwościa na rodzinną imprezkę ;:73 .......Dla znajomych będzie po urlopie i na 100% jeden storczyk do mnie trafi
Od mamy dostanę na imieninko - urodzinki między innymi storczyka Dziś to obgadałyśmy i mama wpadła na pomysł, że mi kupi po urlopie, abym mogła się dłużej cieszyc kwitnieniem. Kochana mamusia
Może ktoś z rodzinki domyśli się i kupi mi storczyka....czekam z niecierpliwościa na rodzinną imprezkę ;:73 .......Dla znajomych będzie po urlopie i na 100% jeden storczyk do mnie trafi
Przesadzanie
Mam małe pytanie.
Czy mozna przesadzac phalenopsisa w czasie kwitnienia?.
Czy mu to bardzo nie zaszkodzi?
Ten złamany rózówy co przydarzył mu sie wypadek ciagle jest zagrożony, bo jest krzywo wsadzony( taki kupiłam) i znowu niebezpiecznie sie wczoraj przewrócil. Nic mu sie nie stało ( na szczęscie ) bo i tak ma tylko jeden kwiat
Czy mozna przesadzac phalenopsisa w czasie kwitnienia?.
Czy mu to bardzo nie zaszkodzi?
Ten złamany rózówy co przydarzył mu sie wypadek ciagle jest zagrożony, bo jest krzywo wsadzony( taki kupiłam) i znowu niebezpiecznie sie wczoraj przewrócil. Nic mu sie nie stało ( na szczęscie ) bo i tak ma tylko jeden kwiat
Aniu,
przesyłam spóźnione życzenia imieninowe...
U mnie po imprezce i ....nie dostałam żadnego storczyka.. ....Ukochany przyniósł mi cudowny, olbrzymi bukiet kwiatów...więc się cieszyłam, ale nie tak, jak ucieszyłby cudowny nowy phalenopsis...
Czekam na wypłatę i pobiegnę do kwiaciarni
Pozdrawiam
przesyłam spóźnione życzenia imieninowe...
U mnie po imprezce i ....nie dostałam żadnego storczyka.. ....Ukochany przyniósł mi cudowny, olbrzymi bukiet kwiatów...więc się cieszyłam, ale nie tak, jak ucieszyłby cudowny nowy phalenopsis...
Czekam na wypłatę i pobiegnę do kwiaciarni
Pozdrawiam
Ania