Ogródek Robaczka cz. 9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 9

Post »

Wpisuje się w nowym watku chociaż widzę, że już jestem daleko w tyle :wink: zachwytów nad różami ciąg dalszy ;:oj
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

I ja się wpisuję.
Mam tylko nadzieję, że w sierpniu będzie drugi rzut kwitnienia i zobaczę to na własne oczy
Awatar użytkownika
lemka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2009, o 14:52

Post »

Ale cudnie i jak już wiele roślin u Ciebie kwitnie. U mnie jarzmianki i dzwonki dopiero w pąkach.
Róże masz wspaniałe.
Pozdrawiam Ida
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu masz piękny,bajkowy ogród ;:63 ;:63
Różyczki cuudne :D Wszystkie chciałoby sie mieć i u siebie ;:108
Shakespeare czarująca ;:224 ;:224
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35

Post »

Kasiu przepiękną różankę stworzyłaś. Z wielką przyjemnością i zainteresowaniem będę śledziła kwitnienie Twoich róż.
Czas i wysiłek jaki włożyłaś w tworzenie tego kolorowego raju teraz procentuje. Naprawdę super ;:180 ;:180
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aniu/Sweety, dziękuję! Cieszy mnie bardzo pozytywny odzew bo te rabaty funkcjonowały w teorii w mojej głowie całą zimę, a teraz wreszcie widać efekty ;:333
Annes, bardzo mi miło czytać takie sympatyczne komplementy, dziękuję! Do widoków z katalogów jeszcze daleka droga, ale roslinki rosną i mają się dobrze, a to najważniejsze :)
Jarzmianek mam kilka odmian, klasyczna, Alba, Lars i Prinadonna, polecam serdecznie, urocze roślinki ;:215
Iwonko, jesteś zawsze miłe widzianym gościem, dziękuję za odwiedziny i serdeczności! Pozdrawiam :wit
Marzenko, witaj! Zima była wyjątkowo łaskawa i rózyczki rosną w najlepsze! To w większości pierwszy lub drugi sezon dla nich, ale zamierzony efekt już widać :tan
Ilonko, fajnie, ze jesteś ;:196 Decoupage to domena mojej mamy, ja nie potrafię takich rzeczy wykonać, ale mam pomysły na inne projekty :uszy
Z różami wpadłaś na całego i dobrze, będziemy podziwiać Twoje królewny ;:215
Ewa, dzięki, że jesteś ze mną rownież w tej odsłonie, mimo moich zaleglosci u Ciebie... ;:223 pozdrawiam :wit
Martuś, stanęła mi 70-tka więc nie było rady, trzeba otwierać ;:172
Olunia, Twoja rózanka już nabiera ciałka, ani się obejrzysz, a będzie ściana kwiatów! Odnośnie nasadzeń, u mnie tez wariują...roze w pierwszym rzędzie mają "baty" dłuższe niż te z tyłu ;:306
Majka, taka opinia od Ciebie niesamowicie uskrzydla, dziękuję! Ucz się od Ciebie ;:180
Isiu, witam i zapraszam ;:196
Margo, ja też mam nadzieję, ze nie zaczną marudzić i chorować w sierpniu ;-) czekam na Was ;:4
Ida, witaj! Bardzo mi miło gościć Ciebie w nowej odsłonie! Jarzmianki tegoroczne, ale ładnie rosną i kwitną od miesiąca. Masz z nimi doświadczenie? Trzeba je ścinać? Powtarzają kwitnienie? Pozdrawiam serdecznie!
Aniu, Shakespeare to wyjątkowa róża - intensywna, purpurowa barwa i rozetkowe, misternie utkane kwiaty ;:170
Monika, bardzo mi miło, że zajrzałaś ;:196 Dziękuję za przemiłe słowa i zapraszam :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

ups... ;:oj chyba się troszeczkę spóźniłam na otwarcie wątku...ale lepiej późno niż wcale...już jestem , by podziwiać ten cudny , artystyczny ogród ... ;:108 Uwielbiam obrazki z Twojego ogródka ;:215

Pozdrawiam Jola.
pipimax
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 3 maja 2011, o 19:21

Post »

Kasiu,melduję się i dzisiaj - obchód wieczorny zrobiony a prawda jest taka,że nie zasnęłabym gdybym nie wpadła do Twojego ogródka; padam z zachwytu ;:180 a na imię mi Iwona .Pozdrawiam cieplutko.Do jutra :wit
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

No i ja się zdziwiłam że Ciebie brak a Ty pędzisz i cudeńka pokazujesz ;:196
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Kasiu ... "Robaczku Świętojański"...kurcze nie mam żadnych powiadomień ...to trwa od dłuższego czasu .... ;:145 ...ale trafiłam na Ciebie u Słodkiej Ani ;:196

A tu nowy rozdział z życia ogrodu ...wejście iście w wielkim stylu ...co wdepnę ...to wzdycham ... ;:180

Szukałam takiej pięknej tablicy Witamy w ogrodzie ...nigdzie takowych nie ma ...a u Ciebie zaproszenie do odwiedzenia różanki - Ogrodu Różanego ...super ;:215 .

U Ciebie też bezdeszczowo ? Zapasy wody powoli się kurczą ...podbieram z oczka ;:306 .

Pozdrawiam bardzo serdecznie :wit ;:167
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Nie może i mnie zabraknąć w jednym z moich "najulubieńszych" forumowych ogrodów ;:196 Zdradź, jak spisuje się karmnik ościsty pomiędzy kamieniami - czy zdarza Ci się po nim chodzić i jak on to znosi? Róż chwalić dziś nie będę, bo im więcej się nad nimi u innych rozwodzę, tym bardziej sama wpadam w ich sidła ;:209
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Kasiu, cudownie u Ciebie ;:167 Wpisuję się do nowej części, żeby nie zgubić, bo ostatnio nie wyrabiam z czasem i jestem na forum z doskoku :wink: Dzięki Bogu już prawie 2 w nocy i nawet zdążyłam zerknąć ( bez wpisywania się :evil: ) do kilku wątków :wink: To chyba najpiękniejszy czas, gdy kwitną róże i wszystkie ozdobniki wokół nich... Rewelacyjnie to wygląda u Ciebie!
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Róże kwitną na potęgę, co dzień pojawia się jakaś nowa :D Od wczoraj cieszę się May Queen, szkoda, że raz kwitnie. Ma bladoróżowy kwiat w kształcie kulki, a w środku oczko. Zrobiłam zdjęcie i nie wyszło, może dziś się uda. Wyjdę z aparatem wieczorem, bo słońce zbyt jaskawo świeci.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

No nie, zgubiłam Cię Kasiu i zastanwiałam sie czemu nie widze Twojego watku. Lęcę nadrabiać zaległości.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

To ostatnie zdjęcie skopiowałam sobie do ulubionych ;:167 Będzie inspiracją ;:170
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”