Mój mały Raj :)
Re: Mój mały Raj :)
teraz to siostra masz przekichane, podobają mi się teraz twoje rabatki, to kiedy wpadasz na wymianke do mnie a to to powyginane koło drzewa te trzy odnogi to co to jest super jest
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale ślicznie tutaj Te doniczki każda w inną stronę- super pomysł. Powojniki ach te powojniki....
Ewcia a wiesz ze te cebulki co ci dałam i ci wyszły to chyba zajumam ci jedna bo maja nie wyszła coś
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
nie ma problemu musisz tylko przyjechać po nie hehe a ja z Honorata się powymieniałam ostatnio
Ewcia jak chcesz to wpadnij z Honoratą i powymieniamy się hihi bo ja do ciebie teraz to hulajnoga chyba