Ogród w lasku
- Locutus
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród w lasku
Najpiękniejsze w krakowskim ogrodzie botanicznym moim zdaniem są właśnie szklarnie.
A co do pisklaków ? ja mam gniazdo wróbli pod dachem, hihi...
Pozdrawiam!
LOKI
A co do pisklaków ? ja mam gniazdo wróbli pod dachem, hihi...
Pozdrawiam!
LOKI
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Aniu, z przyjemnością wróciłam do twojego ogrodu. Kiedyś już byłam, chyba nawet zostawiłam wpis, ale czasem niestety wątki mi uciekają. Miejmy nadzieję, że tym razem nie zgubisz mi się Podoba mi się w jaki sposób tworzysz ogród
Ale piękny zielony dywan! A ptaszki cudne - u mnie w ubiegłym roku gniazdowały czyżyki, ale sójka wszystkie małe wybrała z gniazda. Nie przeżył ani jeden.
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
martinez_82- dziękuję bardzo
Rewi- trawnik już jest chyba nawet za zielony, bo wody teraz dużo!! No a na przesyłkę będę czekać.
Locutus- no ale wiesz, ja jakoś nieszczególnie przepadam za kaktusami, palmami i tym podobnymi. Wolę roślinność z naszej strefy klimatycznej. Dlatego wszelakie palmy jakie są w naszym domu są albo przeze mnie zaniedbywane albo nawet wyrzucane..
Miło jest oglądać rozwijające się życie wokół nas, zwłaszcza małe zwierzątka i rośliny wiosną
lulka- ależ moja droga, już nie raz u mnie gościłaś!! Tylko teraz zrobiłam sobie dość długą przerwę na FO, dlatego rzadko mnie pewnie widać :/ Ale za pochwały zawsze bardzo jestem wdzięczna
KLEO1- trawnik teraz rzeczywiście jest bardzo zielony, głównie z tego powodu że bez przerwy pada deszcz... U mnie stało się w tym roku to samo z młodymi... nie przeżyły i bardzo nad tym z mamą ubolewałyśmy
Rewi- trawnik już jest chyba nawet za zielony, bo wody teraz dużo!! No a na przesyłkę będę czekać.
Locutus- no ale wiesz, ja jakoś nieszczególnie przepadam za kaktusami, palmami i tym podobnymi. Wolę roślinność z naszej strefy klimatycznej. Dlatego wszelakie palmy jakie są w naszym domu są albo przeze mnie zaniedbywane albo nawet wyrzucane..
Miło jest oglądać rozwijające się życie wokół nas, zwłaszcza małe zwierzątka i rośliny wiosną
lulka- ależ moja droga, już nie raz u mnie gościłaś!! Tylko teraz zrobiłam sobie dość długą przerwę na FO, dlatego rzadko mnie pewnie widać :/ Ale za pochwały zawsze bardzo jestem wdzięczna
KLEO1- trawnik teraz rzeczywiście jest bardzo zielony, głównie z tego powodu że bez przerwy pada deszcz... U mnie stało się w tym roku to samo z młodymi... nie przeżyły i bardzo nad tym z mamą ubolewałyśmy
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Niestety - to są brutalne prawa natury. Ale przykro na to patrzeć, zwłaszcza, że te młode tak głośno dają o sobie znać w ogrodzie, nie da się ich nie słyszeć. A potem to tak jakoś cicho się robi. A biedni ptasi rodzice tak usiłują bronić tych swoich małych pociech.
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie... no trawniczek jak dywanik!!
Zdjęcia kwitnących drzewek owocowych są przepiękne...
Zachwycają mnie szczególnie, że swój poprzedni ogród z takowym kwiatostanem poszedł pod młotek, po przeprowadzce!!
Brawo
Twoja metaloplastyka mnie szczególnie zachwyca, tata ma rękę do takich rzeczy!!
Zdjęcia kwitnących drzewek owocowych są przepiękne...
Zachwycają mnie szczególnie, że swój poprzedni ogród z takowym kwiatostanem poszedł pod młotek, po przeprowadzce!!
Brawo
Twoja metaloplastyka mnie szczególnie zachwyca, tata ma rękę do takich rzeczy!!
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
Wiesz, nie miałem na myśli jedynie palm i kaktusów (chociaż niektóre sukulenty ? zwłaszcza te z rodziny toinowatych ? naprawdę uwielbiam)... Raczej wszystkie inne zielone cuda ? hoje, tunbergie, rozmaite dziwadła z rodziny obrazkowatych...
A że obserwować życie dookoła to piękna rzecz, nie musisz mi tłumaczyć. Właśnie dlatego zajmuję się biologią.
Pozdrawiam!
LOKI
A że obserwować życie dookoła to piękna rzecz, nie musisz mi tłumaczyć. Właśnie dlatego zajmuję się biologią.
Pozdrawiam!
LOKI
- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wycieczka do ogrodu botanicznego super. Nasz lubelski nie zachwyca. Na trawniczku anie jednego chwaścika. A rh boski.
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Konwalijko dawno mnie nie było. Widzę, że wybrałaś się do botanicznego niedługo po mnie, może kilka dni. Podobne zdjęcia były swego czasu u mnie. Piekny ten ogród, ale widzę, że trafiłaś na tłumy. Wiosna u Ciebie wyglądała pięknie. A jak Twój już letni ogród???
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Czyżbyś juzz nie zaglądała na FO? Odezwij się
Coś dużo osób przestaje zaglądać na FoSosenki4 pisze:Czyżbyś juzz nie zaglądała na FO? Odezwij się
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anuś, a gdzie Ty!!
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Zapomniałaś o Nas?