Echinocereus-y też śliczniutkie,takie kolorowe

Właśnie się o tym przekonałem. Jak miałem na początku (Przed założeniem wątku) te 21 sztuk to nie było miejsca na parapecie. Teraz mam ponad trzy razy więcej doniczek a na parapecie i tak się mieszcząDAK pisze:Widzę, że kolekcja się rozrasta, to norma jak się tu wsiąknie. Okazuje się, że najtwardsze parapety są z gumy, a balkony rosną do rozmiarów tarasów.
No i się już na dobre przekrzywiłem.przemek_pc pisze:Widzę, że Kolega "skrzywia" się we właściwym i słusznym kierunkuRebucja wygrała z mammillarią (w walce na fotki)
![]()
DAK pisze:Och gdyby parapet dał się jeszcze napompować, to ten byłby na zakupowej liście.
Danusiu, skoro są z gumy to na pewno rozciągniesz chociaż jeden z nich o te kilka centymetrówDAK pisze: Okazuje się, że najtwardsze parapety są z gumy, a balkony rosną do rozmiarów tarasów.
Ta akurat jest u mnie od końca kwietnia. To nie jest jakaś tam wielka świeżynka.nyskadu pisze:Gratuluję nowości, piszesz Lidl.....trzeba jechać na zakupy
![]()
No to mam kolejny powód za przeprowadzką do stolicyLiczi123 pisze: A teraz do rzeczy - wystawa kaktusów w Warszawie - REWELACJA!!!!!!!![]()
![]()