W wężowym cz.3
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W wężowym cz.3
Sporo łupów po Zlocie
-moje jeszcze na balkonie -czekają do soboty .

- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko ale przytargałaś roślinek ze Zlotu
czemu nie wrzucasz żadnych zdjęć???

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fantastyczne hosty. Roslinek nowych przybylo Ci całkiem sporo, daj wiecej zdjeć panoramicznych z Towjego ogrodu- uwielbiam na nie patrzeć!
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Przyszłam obejrzeć zdjęcia....no i nawet roboty tam dla mnie nie ma....gdzie te chwasty
Przyszłam oficjalnie podziękować za prace wykonaną u mnie....bo wiecie....Grażka pomogła mi dziś deczko uporządkować ogródek....i ładniej już mam
Ma do tego głowę
nie to co ja.... 

Przyszłam oficjalnie podziękować za prace wykonaną u mnie....bo wiecie....Grażka pomogła mi dziś deczko uporządkować ogródek....i ładniej już mam

Ma do tego głowę

-
To może Grażynka i do mnie by podleciała 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
jakie cudne ,okazała hosty
a nowe nabytki śliczne,zwłaszcza żurawki

a nowe nabytki śliczne,zwłaszcza żurawki

- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Witam wszystkich miłych gości
I znowu zapuściłam wątek,ale mam po prostu niechcieja...ta pogoda jest dobijająca i te plagi komarów...ani popracowac spokojnie nie można,ani poodpoczywac
Agatko z tym planowaniem nasadzeń w ogródku to różnie bywało...niektóre rośliny po kilka razy miejsce zmieniały,a i nadal nie jest tak jak bym chciała
Olek łupy posadzone,jeszcze drzewka w doniczkach czekają,bo ziemia na nową rabatę nie dotarła
Iwonko i wydało się jaka chciwa jestem
Zdięc nie wstawiam,bo mało ich robię...aparat emerytury się domaga
Mariolka hosty to mój ostatni fioł i strach się przyznac,ale róże zaczynają mi się niebezpiecznie podobac
Grażka uporządkowałam Ci ogródek i to jak...z host w szczególności
Dzięki za pomoc u mnie i za cudne hostunie,które fajnie się już zadomowiły
Mariolka a co masz może za dużo host lub żurawek,bo ja lubię z nich ogródki porządkowac
Aniu właśnie żurawkowe,hostowe i trawkowe zdobycze cieszą mnie najbardziej

I znowu zapuściłam wątek,ale mam po prostu niechcieja...ta pogoda jest dobijająca i te plagi komarów...ani popracowac spokojnie nie można,ani poodpoczywac

Agatko z tym planowaniem nasadzeń w ogródku to różnie bywało...niektóre rośliny po kilka razy miejsce zmieniały,a i nadal nie jest tak jak bym chciała

Olek łupy posadzone,jeszcze drzewka w doniczkach czekają,bo ziemia na nową rabatę nie dotarła

Iwonko i wydało się jaka chciwa jestem

Mariolka hosty to mój ostatni fioł i strach się przyznac,ale róże zaczynają mi się niebezpiecznie podobac

Grażka uporządkowałam Ci ogródek i to jak...z host w szczególności

Mariolka a co masz może za dużo host lub żurawek,bo ja lubię z nich ogródki porządkowac

Aniu właśnie żurawkowe,hostowe i trawkowe zdobycze cieszą mnie najbardziej

- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Grazia
czy szkółka w Opocznie to może ta druga mniejsza bo zgubiłem namiary na gościa -spotkałem go kiedyś w Wojsławicach -ma ciekawostki
w necie wyskakuje tylko zalesieniowa

w necie wyskakuje tylko zalesieniowa
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko widoki prześliczne. Wspaniały dzwonek kropkowany.... czy możesz pokazać jakieś jego bliższe zdjęcie??? bardzo mi się podoba.... czy dobrze widzę, że on nie jest czysto biały???
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
http://cdn2.asteroid.pl/a.garnek.pl/026 ... djecie.jpg a ja siadam i się relaksuje 

Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Grażynko, czy mam rozumieć, że masz 25 host ? Sama mam kilka, a apetyt na kolejne ogromny.
U mnie też od kilku dni pada nieprzerwanie i widzę, że chwasty przerosły byliny. Teraz ścigają się z krzewami
Kiedy w końcu przestanie padać, będę chyba musiała użyć siekiery
U mnie też od kilku dni pada nieprzerwanie i widzę, że chwasty przerosły byliny. Teraz ścigają się z krzewami

Kiedy w końcu przestanie padać, będę chyba musiała użyć siekiery

-
Hmmm, a gdzie się podział wąż, który kiedyś tak mnie zachwycał na początku? Teraz to się robi juz "busz"- w pozytywnym słowa znaczeniu. Jak już róze Ci wpadną w oko, to szybko przeniesiesz się z ogrodem za altankę, gdzie Twój M. podziwia uprawy polowe, a niebawem Ty urzadzisz pewnie rosarium 

- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Dzień dobry wszystkim w kolejny deszczowy dzień
Staszku iglaki prawie wszystkie już po drugim cięciu,został jeszcze cis do ogolenia i klony,ale przez tą deszczową pogodę nie mam jak fryzjerskich prac dokończyc
Zbyszku pierwszy raz byłam w tej szkółce w Opocznie i tylko w tej jednej...to szkółka P.Krzysztofa...Chyba namiarów do niego w googlach nie znajdziesz,ale jeśli chcesz zapytam Pawła-rispeto o adres do niego,bo oni się znają.P.Krzysztof ma w swojej szkółce wiele ciekawostek i super rarytasków i zna się na tym co robi.Przyjął nas bardzo serdecznie i cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania
Naprawdę warto odwiedzic jego szkółkę
Agnieś ten dzwonek kupiłam jako "Hot Lips",ale raczej nim nie jest...Kupowałam razem z nim kropkowany "Rubliflora" i tamten się zgadza,a ten....hmmmm
Dla Ciebie fotki z bliska....

Aga zapraszam serdecznie
Iwonko 25 host to miałam przed zlotem i przed sprzątaniem w Grażki ogródku....Teraz doszło 26 nowych
U nas też już znowu leje...jeden dzień przerwy i jazda od nowa
Mariolka wąż przepadł w buszu i już go nie widac
Za altankę ogródka tak szybko nie przeniosę ,bo to pole nie jest nasze...to dzierżawa niestety
....ale mąż myśli o zakupie tego,a ja już plany snułam co by tam można było wykombinowac

Staszku iglaki prawie wszystkie już po drugim cięciu,został jeszcze cis do ogolenia i klony,ale przez tą deszczową pogodę nie mam jak fryzjerskich prac dokończyc

Zbyszku pierwszy raz byłam w tej szkółce w Opocznie i tylko w tej jednej...to szkółka P.Krzysztofa...Chyba namiarów do niego w googlach nie znajdziesz,ale jeśli chcesz zapytam Pawła-rispeto o adres do niego,bo oni się znają.P.Krzysztof ma w swojej szkółce wiele ciekawostek i super rarytasków i zna się na tym co robi.Przyjął nas bardzo serdecznie i cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania

Agnieś ten dzwonek kupiłam jako "Hot Lips",ale raczej nim nie jest...Kupowałam razem z nim kropkowany "Rubliflora" i tamten się zgadza,a ten....hmmmm

Dla Ciebie fotki z bliska....

Aga zapraszam serdecznie

Iwonko 25 host to miałam przed zlotem i przed sprzątaniem w Grażki ogródku....Teraz doszło 26 nowych

Mariolka wąż przepadł w buszu i już go nie widac

Za altankę ogródka tak szybko nie przeniosę ,bo to pole nie jest nasze...to dzierżawa niestety

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
O rany cudny ten dzwoneczek..... mam kompletnego hopla na punkcie dzwonków.... uwielbiam je pod każdą postacią
Twoje wszystkie prześliczne..... no i ostróżki....kolejne pięknoty ..... i lilijki...... i bodziszki..... i margerytki..... no musiałabym wymienić wszystkie.... śliczności pokazujesz