W Januszowym ogródku
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Twoja brzoza jest REWELACYJNA. Wygląda, jakby do góry nogami (korzeniami) rosła. To kwestia cięcia, czy gatunku?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Jeszcze, jeszcze, poproszę o jeszcze!!!
I o więcej zieleni, bo kostkę brukową to ja mam w mieście a twoje rośliny coraz bardziej intrygują Prawda, że pokażesz resztę ogrodu?
I o więcej zieleni, bo kostkę brukową to ja mam w mieście a twoje rośliny coraz bardziej intrygują Prawda, że pokażesz resztę ogrodu?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Witam Jańcio na forum.
Ciekawie sie zapowiada...będzie gdzie wpadać pogadać ,popatrzeć
Przybliż nam troszkę swój ogród,że jest przydomowy to widzimy
ale jak jest duży ,jak długo go już urządzasz - a raczej jak długo uczysz się już przyrody
Czy nadal masz miejsca do zagospodarowania czy raczej cierpisz na jego brak jak np.ja ...
Będzie miło wiedzieć coś więcej ...zapraszamy.
Ciekawie sie zapowiada...będzie gdzie wpadać pogadać ,popatrzeć
Przybliż nam troszkę swój ogród,że jest przydomowy to widzimy
ale jak jest duży ,jak długo go już urządzasz - a raczej jak długo uczysz się już przyrody
Czy nadal masz miejsca do zagospodarowania czy raczej cierpisz na jego brak jak np.ja ...
Będzie miło wiedzieć coś więcej ...zapraszamy.
Wtaj Jancio z bardzo intrygującym mottem
Bardzo miło było mi gościć się dziś u Ciebie.
Podoba mi się, że pokazując ogród podajesz nazwy roślin. To bardzo ważne, dla poczatkujących ogrodników, którzy widzą jak ich roślinka będzie kiedyś wyglądała...
właśnie.. jak długo masz ogród?
Bardzo miło było mi gościć się dziś u Ciebie.
Podoba mi się, że pokazując ogród podajesz nazwy roślin. To bardzo ważne, dla poczatkujących ogrodników, którzy widzą jak ich roślinka będzie kiedyś wyglądała...
właśnie.. jak długo masz ogród?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
KaRo i Iza dziękuję że wpadliście do mnie
Ogrodem bawię się dosłownie i w przenośni chyba od roku 2000. Działka gdzie znajdują się dom i inne budynki ma powierzchni ok. 100 m na 70 m. Miejsca do sadzenia jeszcze troche mam. Choć preferuje również jakieś duże przestrzenie z trawą. Ogród ciągle jest zmieniany...
Ogrodem bawię się dosłownie i w przenośni chyba od roku 2000. Działka gdzie znajdują się dom i inne budynki ma powierzchni ok. 100 m na 70 m. Miejsca do sadzenia jeszcze troche mam. Choć preferuje również jakieś duże przestrzenie z trawą. Ogród ciągle jest zmieniany...
Bo do mnie anioły wpadają bez pukania i kawę słodzą uśmiechem...
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: