Mój Raj
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj
Witam Grażynko winobluszcz - rewelacja, super bardzo Mi się podoba
Szczególnie "taki kolorowy"
Szczególnie "taki kolorowy"
- MamciaTerenia
- 1000p
- Od: 1 lis 2012, o 14:44
Bardzo ładne krzaczki lawendy, ta druga jaki ma kolor?
A róża, ta różowa, to pnąca, śliczna
A róża, ta różowa, to pnąca, śliczna
Grażynko wpadłam się przywitać,dawno nie byłam u Ciebie.......ślicznie wygląda połączenie powojnika z winobluszczem
Pozdrawiam
Pozdrawiam
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, ale słodziutka ta różowa różyczka
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Basiu i Krzysiu miło was powitać po tak długiej przerwie ,wpadajcie częściej zapraszam
Tereniu lawenda ma kolorek jasny fiolecik, bystre masz oko kochana , różyczka różowiutka pnąca po byłych właścicielach została wykopana bo nie była zbyt ładna ,jakaś chora,ale okazało się że nie wykopałam dość dokładnie i bardzo dobrze bo jeden pęd wyrósł zdrowy i pięknie się rozkrzewia, kolor różyczek jest cudowny
Dorciu kochana dzięki, takimi ślicznościami jak ty masz to cię nigdy nie dogonię
Madziu witaj w moim ogródku , takie połączenie winobluszcza z clematisem wymyśliłam i efekt jest niezły
Tereniu różyczka landrynkowa jest taka delikatna i o dziwo jak na razie bez mszyc
Tereniu lawenda ma kolorek jasny fiolecik, bystre masz oko kochana , różyczka różowiutka pnąca po byłych właścicielach została wykopana bo nie była zbyt ładna ,jakaś chora,ale okazało się że nie wykopałam dość dokładnie i bardzo dobrze bo jeden pęd wyrósł zdrowy i pięknie się rozkrzewia, kolor różyczek jest cudowny
Dorciu kochana dzięki, takimi ślicznościami jak ty masz to cię nigdy nie dogonię
Madziu witaj w moim ogródku , takie połączenie winobluszcza z clematisem wymyśliłam i efekt jest niezły
Tereniu różyczka landrynkowa jest taka delikatna i o dziwo jak na razie bez mszyc
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grazynko śliczny zadbany ogródeczek, ostrózki bardzo mi sie podobają
- gracha
- 1000p
Kochani po długich oczekiwaniach dotarła do mnie nagroda za zwycięstwo w Konkursie Kwiat Roku ,ale warto było czekać ,otrzymałam od sponsora ze Szczytnicy Meega Pakę pełną bylin a oto ich nazwy: żurawka galaxy,żurawka Magnum,żurawka Little Bronze,tawułka Nastilbe in Pink,liliowiec Lullaby Baby,epimedium Pinnatium,ciemiernik Helleborus White Spotted,rozchodnik chocolate,zawilec Japoński,jeżówka żółta
Wszystkie roślinki porządnie zabezpieczone z pełnym korzeniem dotarły do mnie w dobrej kondycji
Sponsor Mariusz zasługuje na pochwałę i mocne i gorące buziaki ode mnie
Wszystkie roślinki porządnie zabezpieczone z pełnym korzeniem dotarły do mnie w dobrej kondycji
Sponsor Mariusz zasługuje na pochwałę i mocne i gorące buziaki ode mnie
- gracha
- 1000p
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Grażynko! witam cieplutko
Świetne pomysły na wykorzystanie elementów łóżeczka . Cukinii też dobrze w kompostowniku....widać po rozmiarach
Gratuluję obfitej w roślinki nagrody...działeczka dzięki nim będzie jeszcze piękniejsza .Myślę,że i Tobie moich nasionek nagietka wystarczy , aby się podzielić ...
Pozdrawiam m serdecznie
Świetne pomysły na wykorzystanie elementów łóżeczka . Cukinii też dobrze w kompostowniku....widać po rozmiarach
Gratuluję obfitej w roślinki nagrody...działeczka dzięki nim będzie jeszcze piękniejsza .Myślę,że i Tobie moich nasionek nagietka wystarczy , aby się podzielić ...
Pozdrawiam m serdecznie
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki