Tara - oaza marzeń cz.6
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tara - oaza marzeń cz.6
Dziewczyny jak się cieszę z Waszych odwiedzin
Oleńko smak ryb i zapach ryb bezcenny
Aga róże kochają nas na pewno z wzajemnością
Kasiu dwie taczki zwiędłych ale teraz po tych wichurach i deszczach to strach pomyśleć co będzie, róze leżą - ale co tam królewny pewnie się podniosą, zapraszam
Danuśka smak ryb super, pamiętaj jak będziesz to robimy..............
Aguś Westerland to piękna róża, może jednak przemarzać - w ub.roku moja tez tak zrobiła, ścięta do kopczyka niziutko i odbiła ze zdwojoną siła, może było trzeba dać jej szansę i czas, dziewczyna zaspała
Jadziu Chopin widzę ma już 5 kwiatów piękny!!!!!!!!!!!!
Aga Westerland ma ok.1,80 m, a ta piękność to Elfe jaka ona piękna, polecam w towarzystwie That"s Jazz
Olu pochwal się tą różycą, ciekawa jestem a opryskaj na wszelki wypadek
Ewuniu aż się
Aniu miejsca to u mnie sporo, staram się, dzięki za pomoc
a teraz powiem, ze wpadłam do naszej Sasanki zobaczcie co zobaczyłam, bajka
fotkę zrobił M
a pupil Maksiu, pogadaliśmy sobie
Oleńko smak ryb i zapach ryb bezcenny
Aga róże kochają nas na pewno z wzajemnością
Kasiu dwie taczki zwiędłych ale teraz po tych wichurach i deszczach to strach pomyśleć co będzie, róze leżą - ale co tam królewny pewnie się podniosą, zapraszam
Danuśka smak ryb super, pamiętaj jak będziesz to robimy..............
Aguś Westerland to piękna róża, może jednak przemarzać - w ub.roku moja tez tak zrobiła, ścięta do kopczyka niziutko i odbiła ze zdwojoną siła, może było trzeba dać jej szansę i czas, dziewczyna zaspała
Jadziu Chopin widzę ma już 5 kwiatów piękny!!!!!!!!!!!!
Aga Westerland ma ok.1,80 m, a ta piękność to Elfe jaka ona piękna, polecam w towarzystwie That"s Jazz
Olu pochwal się tą różycą, ciekawa jestem a opryskaj na wszelki wypadek
Ewuniu aż się
Aniu miejsca to u mnie sporo, staram się, dzięki za pomoc
a teraz powiem, ze wpadłam do naszej Sasanki zobaczcie co zobaczyłam, bajka
fotkę zrobił M
a pupil Maksiu, pogadaliśmy sobie
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu co ogród to inna bajka.
Zauważyłam, że Twoja róża Eden Rose jest już pnąca .
Zauważyłam, że Twoja róża Eden Rose jest już pnąca .
- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu ale jesteś szybka
pokaż mi różę tą piękną "kapitan" czy jakoś tak -jestem bardzo ciekawa jak ona wygląda
pokaż mi różę tą piękną "kapitan" czy jakoś tak -jestem bardzo ciekawa jak ona wygląda
- tara
Krysiu masz racje Edenek idzie na pnąca a to dopiero maluszek, a ogród jak bajka to u Sasanki, super, pozdrawiam
Maju - już pokazuję
jutro się skrzykniemy na skype ok? otwieraj ogródek bo...............
https://lh6.googleusercontent.com/-z4j- ... G_0039.JPG
Maju - już pokazuję
jutro się skrzykniemy na skype ok? otwieraj ogródek bo...............
https://lh6.googleusercontent.com/-z4j- ... G_0039.JPG
Aniu fajnie wyszedł Maksiu a spotkanie na pewno było przyjemne. U mnie w zeszłą niedzielę była Nela z M.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu piękny ogródek Sasanki ,ale twój również ,więc nie marudż . Kapitan wart grzechu nie powiem .Kolorystycznie chyba podobny do Maritim taki malinowy ,ale krzaczor ogromniasty
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Piękny ogród, piękne róże , szkoda że mój ELF padł bo może byłby
tak piękny jak Twój
tak piękny jak Twój
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Pozdrowienia dla Marysi, piękną ma tę pergolę.
Aniu a u Ciebie busz, ależ te róże ogromne, nie mogę się napatrzeć
Aniu a u Ciebie busz, ależ te róże ogromne, nie mogę się napatrzeć
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Ania! Pięknie, cudownie!!!!! Kosiam Cię za to, że masz tak pięknie
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Aniu
piękny ten Kapitan
dzisiaj dopiero go zobaczyłam i bardzo, bardzo mnie chwycił
a od kiedy go masz bo, jakoś nie pamiętam
pięknie kwitną Ci róże, może się powtarzam ale jest czym się zachwycać
podziękuj AniDS za pozdrowienia
piękny ten Kapitan
dzisiaj dopiero go zobaczyłam i bardzo, bardzo mnie chwycił
a od kiedy go masz bo, jakoś nie pamiętam
pięknie kwitną Ci róże, może się powtarzam ale jest czym się zachwycać
podziękuj AniDS za pozdrowienia
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Aniu i ja cię kocham za twój ogród ,zaglądam często chociaż rzadko piszę
róże masz cudne, właśnie na nie zachorowałam i zamówiłam już Eden Rose, jak ona się sprawuje? pozdrawiam Krysia
Ogród w budowie nieustającej ,pozdrawiam Krysia
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Każdy ogród jest inny i każdy ma swoją duszę.
Twoje róże pewno teraz szaleją kwiatami - czekam na fotki Aniu.
Twoje róże pewno teraz szaleją kwiatami - czekam na fotki Aniu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Aniu u Cie bie nawet Bonica wielgachna.No chyba ,że to 3 krzaki.
Wspaniale pokazałaś ogród Marysi.A pergola ,to klękajcie narody,ona zajęla by mi pół ogródka.
Cudnie u Was obu.Pozdrawiam
Wspaniale pokazałaś ogród Marysi.A pergola ,to klękajcie narody,ona zajęla by mi pół ogródka.
Cudnie u Was obu.Pozdrawiam
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- tara
Danuśka spotkanie z Majka i Majki zawsze są bardzo przyjemne, ogród, pergole to już brak słów przepiękne i pomysłowe. Maksiu na posterunku taka przytulanka, lubię duże psy.
Danusia miłe są te nasze spotkania, przyjaznie forumkowe, nasze ogródki i my - bajka
Jadziu każdy ogród ma to coś i to jest fajne. Kapitan - jest u mnie trzeci sezon, początkowo nie byłam nim zachwycona jakoś nie mógł dorosnąć w tym roku zaszokował, fakt podobny do Maritin. Może powiem jeszcze kwitnie do mrozów z małymi przerwami, a pachnie ach...............
Danusiu Elfe to piękna róża ale musi mieć czas aby zaaklimatyzować się, nie jest kapryśna, kwitnie długo, kwiaty duże szalenie ozdobna.
Aniu pozdrowienia pewnie przeczytała, na pewno jeszcze otrzyma niedługo całuski od Was, na temat pergol w ogrodzie Majki nie mogę nawet mówić są idealne, zrobione od serca.
Tosiu ja też Ciebie k o s i a m i Twoje ostróżki, i Twoje powojniki i Twoje odbicie lustrzane i lilie wodne, i żabki i wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!
Maju pozdrowienia Ania pewnie przeczytała sama, też przekazuje - jak powiedziałam niedługo sama osobiście przekaże całuski.
Kapitan u mnie trzeci sezon, początkowo strasznie marudził, jakiś taki niemrawy - stwierdziłam lubi słońce, daje sobie radę też z deszczem, warto go zaprosić, kolor i zapach przepiękny.
Kasiu
Grażynko masz rację inaczej byłoby nudno gdyby nasze ogrody były takie same. Wiele bym zmieniła itp. ale za radą Majki/Sasanki dałam sobie spokój i jedynie zagęszczam choć nie idzie mi to tak jak bym chciała. SKS.
Aniu Bonica to jeden krzak w ub.roku ścięta do kopczyka, odbiła, to zdrowa dziewucha.
Aniu w ogródku Majki to istne arcydzieła te pergole i rzezby w kamieniu, miałam początkowo nawet wrażenie że gospodarze to architekci krajobrazu,
trochę moich widoczków
Anabelka w towarzystwie Tojeści kropkowanej
nieco wisienek
Nostalgie, RU, Gloria Dei, Sophia R., First Lady
Moje kolejne chciejstwo się spełniło - dostałam kwitnąca Visterię nie pytajcie ile zetów bo to "okazja" itd.itp. znane i przerabiane na własnej skórze przez wielu z nas powiedzenie hahahaha
Danusia miłe są te nasze spotkania, przyjaznie forumkowe, nasze ogródki i my - bajka
Jadziu każdy ogród ma to coś i to jest fajne. Kapitan - jest u mnie trzeci sezon, początkowo nie byłam nim zachwycona jakoś nie mógł dorosnąć w tym roku zaszokował, fakt podobny do Maritin. Może powiem jeszcze kwitnie do mrozów z małymi przerwami, a pachnie ach...............
Danusiu Elfe to piękna róża ale musi mieć czas aby zaaklimatyzować się, nie jest kapryśna, kwitnie długo, kwiaty duże szalenie ozdobna.
Aniu pozdrowienia pewnie przeczytała, na pewno jeszcze otrzyma niedługo całuski od Was, na temat pergol w ogrodzie Majki nie mogę nawet mówić są idealne, zrobione od serca.
Tosiu ja też Ciebie k o s i a m i Twoje ostróżki, i Twoje powojniki i Twoje odbicie lustrzane i lilie wodne, i żabki i wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!
Maju pozdrowienia Ania pewnie przeczytała sama, też przekazuje - jak powiedziałam niedługo sama osobiście przekaże całuski.
Kapitan u mnie trzeci sezon, początkowo strasznie marudził, jakiś taki niemrawy - stwierdziłam lubi słońce, daje sobie radę też z deszczem, warto go zaprosić, kolor i zapach przepiękny.
Kasiu
Grażynko masz rację inaczej byłoby nudno gdyby nasze ogrody były takie same. Wiele bym zmieniła itp. ale za radą Majki/Sasanki dałam sobie spokój i jedynie zagęszczam choć nie idzie mi to tak jak bym chciała. SKS.
Aniu Bonica to jeden krzak w ub.roku ścięta do kopczyka, odbiła, to zdrowa dziewucha.
Aniu w ogródku Majki to istne arcydzieła te pergole i rzezby w kamieniu, miałam początkowo nawet wrażenie że gospodarze to architekci krajobrazu,
trochę moich widoczków
Anabelka w towarzystwie Tojeści kropkowanej
nieco wisienek
Nostalgie, RU, Gloria Dei, Sophia R., First Lady
Moje kolejne chciejstwo się spełniło - dostałam kwitnąca Visterię nie pytajcie ile zetów bo to "okazja" itd.itp. znane i przerabiane na własnej skórze przez wielu z nas powiedzenie hahahaha