W ogrodzie u Gosiaczka
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W ogrodzie u Gosiaczka
Pozwalam Sobie odwiedzić po dłuższym czasie Twój ogród Gosiu, i jak zwykle jest pełen uroku i niepowtarzalności.Dużo pracy i tylko podziwiać.
dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za odwiedzinki i pochwały moich nowych rabatek starałam się jak mogłam i myślę ,że za rok już będą ładniej wyglądały ,bo sie rozrosną roślinki
tija to racja człowiek sadzi i jakoś ciagle zostają pustki a niby rabata mała a za rok czy dwa trzeba przesadzać ,bo sie okazuje ,że za gęsto
tija to racja człowiek sadzi i jakoś ciagle zostają pustki a niby rabata mała a za rok czy dwa trzeba przesadzać ,bo sie okazuje ,że za gęsto
- przemo1669
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Gosiu nowe rabatki wspaniałe z roku na rok będzie to wyglądało coraz piękniej, tylko gdzie później znaleźć miejsce na resztę roślin?
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu przesadzać al;bo dzielić i wymieniać na inne roślinki
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Teraz za pusto później za gęsto , same problemy z tym ogrodem
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja lubię sadzić od razu gęściej bo pielenia mniej ale wiadomo,ze po 2 sezonach już gąszcz - większość z nas to przerabia. Przesadzanie bylin mniej kłopotliwe ale uważam,że krzewy trzeba sadzić bardziej przemyślanie bo niepotrzebnie narusza się system korzeniowy i spowalnia wzrost, dlatego tez ostatnie nasadzenia hortensji trwały długo bo przymierzałam się z doniczkami po kilka razy ...śmiesznie to wyglądało az sąsiadka pytała co ja robię ...
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Ciekawa jestem, jak to będzie za rok wyglądało Na pewno wszystko się rozrośnie.
Nie wiem tylko, czy różanecznikowi nie będzie za jasno lub róży za ciemno. RH w słońcu już miałam, nie był to mój najszczęśliwszy pomysł
Nie wiem tylko, czy różanecznikowi nie będzie za jasno lub róży za ciemno. RH w słońcu już miałam, nie był to mój najszczęśliwszy pomysł
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To prawda co piszesz - sama takie błędy popełniałam na początku do dzisiaj w niektórych miejscach jest za gęsto ale krzewy już spore i byłaby za duża ingeerencja w przesadzanie
A nas czasami tak korci aby nie pozostawiać większych odległości bo takie szpary
A nas czasami tak korci aby nie pozostawiać większych odległości bo takie szpary
Agnieszka wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Witaj Gosiu - mieszkasz w tak pięknych rejonach naszego kraju,że i Twój ogród Musi być cudny !!!
Krzysiek
Krzysiek
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Gosiu,bardzo ładnie wkomponowana wysepka w całość bruku.
Wczoraj był całkiem przyjemny i słoneczny dzień a dzisiaj wstałam i od rana lekko padało wiatr gonił wielkie i ciemne chmury po niebie i zapowiadało sie, że cały dzień taki będzie a tu planów na spędzanie niedzieli było kilka i ...uups
U mnie w ogrodzie solidnie wszystko podlane
jacekopole71 misia i klusek dziękuje bardzo i
Kochammmkwiaty christinkrysia racja z tymi roślinkami a teraz staram się już by nie było za gęsto
ewamaj66 ta rabatka zabrała mi najwięcej czasu ,bo myślałam co by dosadzić do tego rh rabatka jest od północy, więc słońce będzie miał tylko przy wschodzie a potem zasłania go dom ,który rzuca cień natomiast róża bedzie miała wiecej słońca bo jeszcze po południu będzie padało słońce właśnie na początek tej rabatki na razie ładnie kwitnie oto fotka
To rabatka robiona na jesieni w zeszłym roku fotka jest z wiosny a dziś wygląda to tak z bliska
obiecana róża pnąca z bliska
U mnie w ogrodzie solidnie wszystko podlane
jacekopole71 misia i klusek dziękuje bardzo i
Kochammmkwiaty christinkrysia racja z tymi roślinkami a teraz staram się już by nie było za gęsto
ewamaj66 ta rabatka zabrała mi najwięcej czasu ,bo myślałam co by dosadzić do tego rh rabatka jest od północy, więc słońce będzie miał tylko przy wschodzie a potem zasłania go dom ,który rzuca cień natomiast róża bedzie miała wiecej słońca bo jeszcze po południu będzie padało słońce właśnie na początek tej rabatki na razie ładnie kwitnie oto fotka
To rabatka robiona na jesieni w zeszłym roku fotka jest z wiosny a dziś wygląda to tak z bliska
obiecana róża pnąca z bliska
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Gosiaczku rabatki Twoje są tak ślicznie dopracowane różyczka pnąca cudna
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.