Mój skrawek raju...
-
- 100p
- Od: 11 gru 2011, o 16:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój skrawek raju...
O matko Ale Ci pięknie zakwitły. Bajeczne te hoje.
Witajcie fani zielonych
Pozdrawiam Kasia
Pozdrawiam Kasia
Krzysiu zdradź mi jaki masz aparat,że tak cudownie możesz powiększyc zdjęcia?Mój rozmazuje więc chce go zmienić;).
- Krzysia
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 3 lip 2012, o 10:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
kasiulka9068 Kasiu ja właśnie z powodu tych bajecznych kwiatów jakie mają hoye zakochałam się w nich
e_w_u Ewuniu one tak około 20-30 cm mają, śnieżno białe ale dla mnie to najważniejszy jest ich upajający zapach rozrastają się jak zielsko
Pati Kochaniutka aparat to ja mam taki najzwyklejszy Sony bo i fotograf ze mnie no może lepiej nie mówić, a mi też wiele zdjęć się rozmazuje oj chciałoby się, chciało wszystkie detale czasami uchwycić i pokazać tylko się nie umie
??-??????? ????? pięknie kwitnie ale liście to ma jak kapusta bo nawozy mi się pomyliły
i w słoneczku
mój jedyny owadożerek Tłustosz, kupiony za 4 zł w zimie taka sierota z niego była a teraz tylko nie wiem czy trzeba go przesadzić czy może tak w kupie rosnąć coś niecoś przekąsił i będzie miał kwiatka
i kolejna niespodzianka zakwitła hoja lacunosa Tove
Z koleżankami Tove i chinghungensis
Tove i bella
chinghungensis + Tove + bella
e_w_u Ewuniu one tak około 20-30 cm mają, śnieżno białe ale dla mnie to najważniejszy jest ich upajający zapach rozrastają się jak zielsko
Pati Kochaniutka aparat to ja mam taki najzwyklejszy Sony bo i fotograf ze mnie no może lepiej nie mówić, a mi też wiele zdjęć się rozmazuje oj chciałoby się, chciało wszystkie detale czasami uchwycić i pokazać tylko się nie umie
??-??????? ????? pięknie kwitnie ale liście to ma jak kapusta bo nawozy mi się pomyliły
i w słoneczku
mój jedyny owadożerek Tłustosz, kupiony za 4 zł w zimie taka sierota z niego była a teraz tylko nie wiem czy trzeba go przesadzić czy może tak w kupie rosnąć coś niecoś przekąsił i będzie miał kwiatka
i kolejna niespodzianka zakwitła hoja lacunosa Tove
Z koleżankami Tove i chinghungensis
Tove i bella
chinghungensis + Tove + bella
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Hoyek chwalic nie trzeba Ale tłustoszek sie postarał A właścicielka zrobiła mu doskonały portret
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Fajny ten tłustoszek Duży jest? Bo na zdjęciu to trudno stwierdzić...
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Krzysiu białe goździki absolutnie mnie zaczarowały
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Krzysiu przepiękne storczyki a fiołków masa cała i hoje i ogród ,tego ogrodu to zazdraszczam Ci troszeńkę masz tego mnóstwo i pracy też
Goździki cudeńko, nawet jeśli niezbyt duże a tłustoszka mam takiego samego - przecena z LM (standardowo) ale u mnie pojedynczy ;) Dziś znów do LM trafiłam i po raz kolejny nie udało mi się wyjść z pustymi rękami... 12 doniczek - w sumie lepsze to za całość 22 zł niż mania na buty za 300 para
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- ellcia
- 500p
- Od: 12 lis 2012, o 11:58
Cudne kwitnienia
Storczyki, dischidie, fiołki
A gożdziki pięknie pachną i są dla mnie wspomnieniem z dzieciństwa, sama ostatnio sprowadziłam je do mojego ogródka białe i różowe i z tych większych żółte i pomarańczowe, ale to jeszcze maluszki, oby mi się przyjęły i w przyszłym roku dały mi możłiwość nacieszyć się ich kwiatami i zapachem w realu
Storczyki, dischidie, fiołki
A gożdziki pięknie pachną i są dla mnie wspomnieniem z dzieciństwa, sama ostatnio sprowadziłam je do mojego ogródka białe i różowe i z tych większych żółte i pomarańczowe, ale to jeszcze maluszki, oby mi się przyjęły i w przyszłym roku dały mi możłiwość nacieszyć się ich kwiatami i zapachem w realu
- Krzysia
sweety Aniu tak masz rację hoyki same się chwalą swoimi kwiatami, oczarowały mnie zdjęcia jakie pokazują tu dziewczyny i wsiąkłam a tłustoszek - żarłok to stara się i to nawet bardzo
Blueberry Natalio on nie jest duży rośnie w doniczce 9 cm, listki ma około 6 cm, u mnie w jednej doniczce jest już 4 czy 5 rozetek
elcia1974 Elu a ja już zdążyłam je od chwaściorów wyzwać bo się tak rozrastają, szkoda tylko, że tak krótko kwitną.... zapachem rekompensują wszystko
magda41 Madziu dziękuję bardzo, u mnie to przez tydzień zabawa z zielonymi w doniczkach a w weekendy z zielonymi na polu , bo działkę mamy 60 km od domu i ciągle czasu jakby za mało zwłaszcza na działce trudno wszystko ogarnąć
e_w_u Ewuniu ja to nawet się cieszę, że te goździki to raczej nie są duże bo u mnie na działce to straszne wygwizdowie jest i gdyby one były większe to wiatry mogły by je połamać.
Z braku miejsca na parapetach unikam już wypadów do takich sklepów, bo "sercumił" i tak już patrzy ze strachem w oczach jak mi jakąś przesyłkę listonosz przynosi. Tym bardziej, że ostatnio poprosiłam go zakup osłonek pokazałam najpierw oczywiście jakich i gdy padło pytanie ile, a ja bez zająknięcia palnęłam 50 to aż mu się nogi ugięły
Z tłustosza bardzo zadowolona jestem bo żarłok z niego co mnie bardzo cieszy.
ellcia Elu miło mi , że Ci się podobają. Goździki na pewno się przyjmą, to są raczej bezproblemowe kwiatki, które bardzo chętnie rosną, obficie kwitną i cuuudownie pachną.
Teraz mała sesja mojego żarłoczka
i kilka zdjęć z działki z zeszłego tygodnia
irysy
kawałek grządki
Blueberry Natalio on nie jest duży rośnie w doniczce 9 cm, listki ma około 6 cm, u mnie w jednej doniczce jest już 4 czy 5 rozetek
elcia1974 Elu a ja już zdążyłam je od chwaściorów wyzwać bo się tak rozrastają, szkoda tylko, że tak krótko kwitną.... zapachem rekompensują wszystko
magda41 Madziu dziękuję bardzo, u mnie to przez tydzień zabawa z zielonymi w doniczkach a w weekendy z zielonymi na polu , bo działkę mamy 60 km od domu i ciągle czasu jakby za mało zwłaszcza na działce trudno wszystko ogarnąć
e_w_u Ewuniu ja to nawet się cieszę, że te goździki to raczej nie są duże bo u mnie na działce to straszne wygwizdowie jest i gdyby one były większe to wiatry mogły by je połamać.
Z braku miejsca na parapetach unikam już wypadów do takich sklepów, bo "sercumił" i tak już patrzy ze strachem w oczach jak mi jakąś przesyłkę listonosz przynosi. Tym bardziej, że ostatnio poprosiłam go zakup osłonek pokazałam najpierw oczywiście jakich i gdy padło pytanie ile, a ja bez zająknięcia palnęłam 50 to aż mu się nogi ugięły
Z tłustosza bardzo zadowolona jestem bo żarłok z niego co mnie bardzo cieszy.
ellcia Elu miło mi , że Ci się podobają. Goździki na pewno się przyjmą, to są raczej bezproblemowe kwiatki, które bardzo chętnie rosną, obficie kwitną i cuuudownie pachną.
Teraz mała sesja mojego żarłoczka
i kilka zdjęć z działki z zeszłego tygodnia
irysy
kawałek grządki
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Nie wiem, co chwalić...
Cudowne u Ciebie widoki
Cudowne u Ciebie widoki
- Krzysia
Justynko
mam i ja różyczki
zakwitła juka
moja jedyna lilia, której chyba przez przypadek nie zeżarły nornice
pierwszy liliowiec
lawenda, uwielbiam jej zapach
mam i ja różyczki
zakwitła juka
moja jedyna lilia, której chyba przez przypadek nie zeżarły nornice
pierwszy liliowiec
lawenda, uwielbiam jej zapach