Danuśka spotkanie z Majka i Majki zawsze są bardzo przyjemne, ogród, pergole to już brak słów przepiękne i pomysłowe. Maksiu na posterunku taka przytulanka, lubię duże psy.
Danusia miłe są te nasze spotkania, przyjaznie forumkowe, nasze ogródki i my - bajka
Jadziu każdy ogród ma to coś i to jest fajne. Kapitan - jest u mnie trzeci sezon, początkowo nie byłam nim zachwycona jakoś nie mógł dorosnąć w tym roku zaszokował, fakt podobny do Maritin. Może powiem jeszcze kwitnie do mrozów z małymi przerwami, a pachnie ach...............
Danusiu Elfe to piękna róża ale musi mieć czas aby zaaklimatyzować się, nie jest kapryśna, kwitnie długo, kwiaty duże szalenie ozdobna.
Aniu pozdrowienia pewnie przeczytała, na pewno jeszcze otrzyma niedługo całuski od Was, na temat pergol w ogrodzie Majki nie mogę nawet mówić są idealne, zrobione od serca.
Tosiu ja też Ciebie k o s i a m i Twoje ostróżki, i Twoje powojniki i Twoje odbicie lustrzane i lilie wodne, i żabki i wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!
Maju pozdrowienia Ania pewnie przeczytała sama, też przekazuje - jak powiedziałam niedługo sama osobiście przekaże całuski.
Kapitan u mnie trzeci sezon, początkowo strasznie marudził, jakiś taki niemrawy - stwierdziłam lubi słońce, daje sobie radę też z deszczem, warto go zaprosić, kolor i zapach przepiękny.
Kasiu
Grażynko masz rację inaczej byłoby nudno gdyby nasze ogrody były takie same. Wiele bym zmieniła itp. ale za radą Majki/Sasanki dałam sobie spokój i jedynie zagęszczam choć nie idzie mi to tak jak bym chciała. SKS.
Aniu Bonica to jeden krzak w ub.roku ścięta do kopczyka, odbiła, to zdrowa dziewucha.
Aniu w ogródku Majki to istne arcydzieła te pergole i rzezby w kamieniu, miałam początkowo nawet wrażenie że gospodarze to architekci krajobrazu,
trochę moich widoczków
Anabelka w towarzystwie Tojeści kropkowanej
nieco wisienek
Nostalgie, RU, Gloria Dei, Sophia R., First Lady
Moje kolejne chciejstwo się spełniło - dostałam kwitnąca Visterię nie pytajcie ile zetów bo to "okazja" itd.itp. znane i przerabiane na własnej skórze przez wielu z nas powiedzenie hahahaha
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)