Ogród (z) PESTKI@

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Re: Ogród (z) PESTKI@

Post »

Dziewczyny mam pytanie...Czy macie może trawy ozdobne,które Wam się nadmiernie rozrosły?Szukam kilku traw wyższych i niższych np.miskantów z pióropuszami...Marzy mi się taki szum traw koło mojego domku grillowego.Niestety zakup na FO był porażką :( Mam trawę pampasowa ,ale ją muszę trzymać w donicy i chować na zimę...
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aldonko nie mam traw ale obejrzała, Twoje pomidorki, wielkie już są. ;:oj
I mizianko dla kociuchów proszę. :wit
Awatar użytkownika
magduska81
500p
500p
Od: 11 wrz 2012, o 22:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pestka pw.A koty puszaki śliczne:)
Przez mo­j ogród prze­wineło się wiele osób... po każdym zos­tała ja­kaś pa­miątka. Naj­droższe są te, które po­zos­tały w sercu.
Sprzedam/wymienię:Byliny Krzewy Kwiaty rustykalne
Moje małe co nieco
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie.Cieszę się ,że pluszaki sie Wam podobają.To moje oczka w głowie tuż po dwunożnych dzieciach hihi.
Musze się pochwalić hortensją od MAGDUSI ,,,no ciesze się nią jak dziecko klockami hihi
Obrazek Obrazek Obrazek fObrazek Obrazek Obrazek Obrazekrosną nowe szczepki fuksjowego drzewa Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
marzanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2010, o 22:01

Post »

Ale kociaczki piękne ;:196
kalil
50p
50p
Od: 3 sie 2012, o 13:59

Post »

Ja również mam takie fuksje, ale nie są aż tak dorodne jak Twoje .
Piękne ;:215
Pozdrawiam Anna
Awatar użytkownika
magduska81
500p
500p

Post »

Pestko sosenka puściła w górę,rośnie:)i bardzo mnie cieszy:)
Przez mo­j ogród prze­wineło się wiele osób... po każdym zos­tała ja­kaś pa­miątka. Naj­droższe są te, które po­zos­tały w sercu.
Moje małe co nieco
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cieszę się bardzo :wink: U mnie pogoda w kratke,raz pada ,raz słonko więc z malowania metalowych części płotu nici.Synex planował pzremalować podbitkę domku i tez odpóscił.Lece więc do kuchni lepić pierogi z jagodami.
Awatar użytkownika
magduska81
500p
500p

Post »

A to już są?Tak myślałam by sie do lasu wybrać...
Moje małe co nieco
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

sa już są...dorodne i słodkie....
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18

Post »

Pestko, koty niesamowite!!! To czystej rasy czy mieszańce? Też chciałabym takie do pilnowania ogrodu przed nornicami. Fuksje imponujące, co robisz żeby je uchronić przed mszycami?

.......................................................
U Grażyny w ogrodzie
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kociaste to mieszanka persa z norweskim leśmym.Takie koty raczej nie są do łapania myszy.One po prostu są DO PODZIWIANIA,KOCHANIA,MIZIANIA ;:306 Zbyt arystokratyczna w nich krew płynie żeby babrać się w myszach :;230 Choć ostatnio przytargały żywą myszkę z ogrodu,ale tylko żeby się pochwalić zdobyczą.Mysza została szybko odebrana i wypuszczona komisyjnie na łąkę ku niezadowoleniu futer.Fuksja w tym roku została potraktowana(jak i cały ogród) odżywką EMA5i nie mam mszycy w tym roku na żadnych kwiatach.Własciwie ani razu nie zauważyłam w moim ogrodzie mszycy na fuksjach.Bywały na różach,ale na fuksjach i pelargoniach nigdy.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Troszkę się nie odzywałam na FO ,ale z racji spraw domowych i sytuacji stresującej całą naszą rodzinkę :cry:
Odszedł od nas nasz 15 letni owczarek niemiecki.Może to dla kogoś śmieszne,ale był z nami i wychowywał się od maleńkości naszych dzieci.Przeżyły to strasznie...
Od wczoraj staliśmy się właścicielami nastepnego i już ,,ostatniego,,towarzysza(z racji naszego wieku).
Do naszego domu wprowadził się zupłnie nieplanowany pod względem ,,papierkowym,,rasowy ,rodowodowy owczarek niemiecki WARI z hodowli VORDAMM po matce;VENA VON GODALIS i ojcu NELSON VOM FRANKENGOLD(zdjęcia dostępne w necie)Nie piszę tego ze snobizmu,ale może jest ktoś kto ma już szczeniaka z tego miotu lub hodowli.Było by mi łatwiej ogarnąć ,,toto czarne małe wścibskie,, :wink:
Hmmm..pies musi być na innych zasadach,czyli na mojej posesji ogrodowej wolno biegający.Szczerze mówiąc mam przerażenie w oczach i zastanawiam się ile strat poniesie mój wypielegnowany(jak na moje możliwości)ogród.Pewnie bez strat się nie obejdzie.Życzcie nam powodzenia w nowej sytuacji ,bo będzie nam potrzebna bardzo.....
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”