Lilie i liliowce w pąkach,jeszcze trzeba trochę poczekać...
Natomiast róże kwitną na całego,trochę zmoczone po ostatniej ulewie

Aguś Comte u mnie jest trzeci rok,ale nawet metra nie przekroczyła,tnę ją dosyć nisko,Ty też możesz z nią tak postępować,wtedy ujarzmisz ją ,aby nie wyrosła za wielka

Ewuś Felicite piękna jest do momentu pełnego rozkwitu,ostatnio po ulewie nieco przysiadła,od nadmiaru kwiatów gałązki porozkładaly się we wszystkie strony ,musiałam ją podeprzeć

Edytko będąc wczoraj na działce znalazłam mały pędzik,dopiero teraz wylazł ziemi

Tak naprawdę jak na razie jestem niezadowolona z tego clemka

Szukasz róży podobnej do Artemisa? Oj to będzie ciężko,bo jeszcze takiej nie odkryłam

Artemis jest dla mnie jedyny w swoim rodzaju,te budyniowe kulki,potem kuliste kwiaty zebrane po kilkanaście na pędzie ...no cudo

Maju Felicite kwitnie raz i to jest mankament,kwiaty ma prześliczne,ale po deszczu leży cała umorusana w ziemi

Mój kącik lubię najbardziej,blisko jest huśtawka dla dzieci,czasem siadam na nią i huśtając się z lekka patrzę i napawam oczy moją pierwszą miłością

Danusiu niestety Cafe miała tylko jak na razie dwa kwiaty,po deszczu zwiesiły się do samej ziemi,Cafe ma duży ,ciężki kwiat

Dokładnie tak jak myślisz...kłania się po pas,a żebym mogła zrobić jej fotkę,położyłam się na ziemi

Iduś moja Felicite rośnie dwa lata u mnie,ale zakwitła dopiero teraz,a dokładniej mówiąc wybuchła kwieciem

Gdzie zamierzasz kupić swoją?
Gosiu ja Comte bardzo lubię,jej drugie kwitnienie jest u mnie ładniejsze

Moje najświeższe zdjęcie

White Meilland białe kwiaty i ciemne,zdrowe liscie

Chopin

Koniczynka odmianowa...

Miskantus Giganteus rośnie w zastraszającym tempie

Pozdrawiam i życzę milej nocki i weekendu:)