W niralowym ogródku.
- lemka77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W niralowym ogródku.
Kasiu dawno mnie nie było, zapomniałam, że u Ciebie tak pięknie. Masz wspaniały, zadbany ogród i chyba milion roślin. Bardzo ładne iglaczkowe zakupy.
Pozdrawiam Ida
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne clematisy -bardzo zdrowo wyglądają
Gożdziki także urocze-delikatne
Wszystko u Ciebie takie czyściutkie i równe.
Gożdziki także urocze-delikatne
Wszystko u Ciebie takie czyściutkie i równe.
- MonaeS
- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu znowu pokazujesz piękności.Dedukuję, ze jeśli nowe nabytki stoją jeszcze w doniczkach to odwiedzałaś pana Kożuszka.
Napisz coś o tych rarytasach, bo skoro nie mogę ich zobaczyć w Tereszynie to pozachwycam się u ciebie.
Może to nudne co napiszę, ale twój ogród i jego fotografie to najwyższa półka.
Napisz coś o tych rarytasach, bo skoro nie mogę ich zobaczyć w Tereszynie to pozachwycam się u ciebie.
Może to nudne co napiszę, ale twój ogród i jego fotografie to najwyższa półka.
Kasiu przedstawiłaś piękne portrety roślin - wyglądają bajkowo szczególnie ujęły mnie twoje róże i powojniki z dużą ilością kwiatów
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Kasiu co tam u Ciebie?
Może jakieś nowe zdjęcia Twoich pięknych roślin.
Pozdrowienia dla Reni.
Może jakieś nowe zdjęcia Twoich pięknych roślin.
Pozdrowienia dla Reni.
- kaja_krys
- 200p
- Od: 17 lip 2012, o 10:22
witaj, Na pierwszej stronie pokazałaś ślicznego irysa i piękne żurawki. A jak w tym roku mają się Twoje żurawki? może uda Ci się pokazać?
Pozdrawiam Krystyna
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Witam wszystkich bardzo cieplutko
Niestety nie dałam rady dotrzeć na ''lubelskie'' spotkanie u Tereski i Tadzia i jest mi naprawdę smutno z tego powodu bo pragnęłam obejrzeć TEN wspaniały dojrzały ogród........mam nadzieję że jeszcze będzie ku temu okazja.
Brak czasu nadal mi bardzo doskwiera ale na ogródkowe przeróbki staram się znaleźć kilka chwil...kilka nowych roślinek przybyło, szczepiony modrzew który był już pi.ękną kulką raptownie mi usechł i nie mam pojęcia jaka przyczyna- NIE PRZESADZANY
Jest też radosna wieść!! No przynajmniej dla mnie a nie dla kreta
Zostawiam kilka zdjęć i biegnę popatrzeć do Waszych ogrodów
Niestety nie dałam rady dotrzeć na ''lubelskie'' spotkanie u Tereski i Tadzia i jest mi naprawdę smutno z tego powodu bo pragnęłam obejrzeć TEN wspaniały dojrzały ogród........mam nadzieję że jeszcze będzie ku temu okazja.
Brak czasu nadal mi bardzo doskwiera ale na ogródkowe przeróbki staram się znaleźć kilka chwil...kilka nowych roślinek przybyło, szczepiony modrzew który był już pi.ękną kulką raptownie mi usechł i nie mam pojęcia jaka przyczyna- NIE PRZESADZANY
Jest też radosna wieść!! No przynajmniej dla mnie a nie dla kreta
Zostawiam kilka zdjęć i biegnę popatrzeć do Waszych ogrodów
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Kasiu
Nareszcie jesteś, szkoda że nie mogłyśmy się zobaczyć u Tajki, a spotkanie było naprawdę bardzo udane (jak wszystkie zresztą) a i ogród jest zachwycający.
U Ciebie też jest oczywiście pięknie i bardzo lubię do ciebie zaglądać ale coś ostatnio mało zdjęć nam pokazujesz. Masz śliczne liliowce szczególnie mi się podoba takiróżowo brzoskwiniowy. A może znajdziecie z Renią chwilkę i przyjedziecie po kwiatuszki bo w końcu porosną w ogromne poduchy, choć już im niewiele brakuje
Nareszcie jesteś, szkoda że nie mogłyśmy się zobaczyć u Tajki, a spotkanie było naprawdę bardzo udane (jak wszystkie zresztą) a i ogród jest zachwycający.
U Ciebie też jest oczywiście pięknie i bardzo lubię do ciebie zaglądać ale coś ostatnio mało zdjęć nam pokazujesz. Masz śliczne liliowce szczególnie mi się podoba takiróżowo brzoskwiniowy. A może znajdziecie z Renią chwilkę i przyjedziecie po kwiatuszki bo w końcu porosną w ogromne poduchy, choć już im niewiele brakuje
- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Kasiu , dobrze ,że jesteś ...cudne fotki ... lilie zachwycające.
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
No nareszcie!!!!!!!
Cudne liliowce, ja codziennie chodzę oglądać swoje i niezmiennie mnie zachwycają. Bardzo mi się podoba, podobnie jak Iwonce, ten różowy.
Clemki pięknie Ci kwitną i nie widać żeby uwiąd je atakował, u mnie w tym roku nie zaobserwowałam tej choroby.
Cudne liliowce, ja codziennie chodzę oglądać swoje i niezmiennie mnie zachwycają. Bardzo mi się podoba, podobnie jak Iwonce, ten różowy.
Clemki pięknie Ci kwitną i nie widać żeby uwiąd je atakował, u mnie w tym roku nie zaobserwowałam tej choroby.
Lilie, liliowce, powojniki, róże... Piękności! Zadziwiła mnie ta jasnoróżowa lilia. Jeszcze takiej nie widziałam, nawet na zdjęciu.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu hejka!
Piękności pokazałaś Lilie jak marzenie, bo o powojnikach nawet nie wspomnę
Kasiu a mogę wiedzieć skąd jesteś???
Piękności pokazałaś Lilie jak marzenie, bo o powojnikach nawet nie wspomnę
Kasiu a mogę wiedzieć skąd jesteś???
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu tak pięknie i elegancko masz w ogrodzie, więc myślę, że na bieżąco go fotografujesz, tylko na forum brak czasu? Może zimą nadrobimy. Widzę, że masz kostkę świeżo ułożoną, tak nie banalnie, bardzo fajnie wygląda.
Liliowiec w kolorze oranż przecudny.
Liliowiec w kolorze oranż przecudny.