Mój ogród - Zenobiusz
Witaj
Wlasnie spedzilam w Waszym ogordzie upojne chwile - macie piekny ogrod
Co musze zrobic, aby miec takiego piknego perukowca? Jak go pielegnujesz? No i te tawuly.... c u d o ;) przycinasz je jakos? Czy one same z siebie sa tak geste?
No napatrzec sie nie moge na Wasz ogrod. Ja swoj mam od jakis 3 lat, ale jeszcze nie jest tak okazaly i piekny.... ;)
Wlasnie spedzilam w Waszym ogordzie upojne chwile - macie piekny ogrod
Co musze zrobic, aby miec takiego piknego perukowca? Jak go pielegnujesz? No i te tawuly.... c u d o ;) przycinasz je jakos? Czy one same z siebie sa tak geste?
No napatrzec sie nie moge na Wasz ogrod. Ja swoj mam od jakis 3 lat, ale jeszcze nie jest tak okazaly i piekny.... ;)
Żyjemy w niebezpiecznej epoce. Ludzie zdobyli kontrolę nad przyrodą, zanim zdobyli kontrolę nad sobą.
Albert Schweitzer
Albert Schweitzer
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Tarlama dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa. Krzew perukowca rośnie u nas od 6 lat bez żadnych problemów,pielęgnacja jego ogranicza się do wiosennego nawiezienia dostępnym nawozem i podlewania w okresach suszy.
Tawuły japońskie skracam każdego roku o 1/3 tworząc formę owalna,zas tawuła v.Houttea
nie wymaga przycinania i rośnie swobodnie.
Tak masz rację sprawdziłem jest to Jeżówka a nie Rudbekia ,ale tak nam podał nazwę sprzedawca.
Tawuły japońskie skracam każdego roku o 1/3 tworząc formę owalna,zas tawuła v.Houttea
nie wymaga przycinania i rośnie swobodnie.
Tak masz rację sprawdziłem jest to Jeżówka a nie Rudbekia ,ale tak nam podał nazwę sprzedawca.
Pozdrawiam Zenek
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40