A zeppelinów ani dorsów nie dorzucisz do czołówki?nemo56 pisze:Nie ważne jaka kapela, ważne aby było miłe i przyjemne dla mojego ucha. A jeśli już chodzi o kapelę (jako całość i przeboje), to ABBA a później długo długo nic.
Co to za kapela na jeden przebój lub jedną płytę. Takich jest bez liku.
Natomiast średniaków i trochę lepszych już mniej. Bitelsi, Stonsi, Purplowcy, Jutowcy to czołówka
światowa no i kilka hard-kapel.
Reszta to wycinki całości. Tamci z czołówki mieli swoją klasę i styl.
ps. zapomniałem o T-Rexach, też czołówka.
W.o...Muzyce, którą lubię...
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
moja historia muzyczna jest bardzo różnorodna, zaczynałam od grunge mając lat 5 zamiatałam włosami przed tv słuchając Nirvany , potem było trochę rocka i popu, wkradł się też później ten nieszczęsny dance i komercyjne techno z dyskotek i radia planeta , które teraz niezbyt cenię..
na szczęście się nawróciłam i zboczyłam następnie na ścieżkę punk rocka itp klimatów (jeździłam na koncerty do Gliwic), zaraz potem poznałam nową ekipę i znów poszerzenie upodobań muzycznych o muzykę elektroniczną w wykonaniu mało znanych didżei (np. break beaty, jungle, drum & bass'y).. teraz słucham dosłownie tego wszystkiego co lubiłam kiedyś czyli do tej pory, oprócz dance'u i dyskotekowych hitów, bo ich po prostu nie znoszę..
na szczęście się nawróciłam i zboczyłam następnie na ścieżkę punk rocka itp klimatów (jeździłam na koncerty do Gliwic), zaraz potem poznałam nową ekipę i znów poszerzenie upodobań muzycznych o muzykę elektroniczną w wykonaniu mało znanych didżei (np. break beaty, jungle, drum & bass'y).. teraz słucham dosłownie tego wszystkiego co lubiłam kiedyś czyli do tej pory, oprócz dance'u i dyskotekowych hitów, bo ich po prostu nie znoszę..
- karpek
- Od: 16 lut 2008, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pisząc tutaj, słucham Pink Floyd-ów The Wall i ogóle lubię słuchać muzyki mojej młodości - twardego hard rocka tamtych czasów: Queen, Slade, Nazareth i innych
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Pozdrawiam - Janusz K.
Dodam do tego King Crimson, Pink Floyd, Sting, Deep PurpleBartosz pisze:Ja bardzo różnej muzyki słucham. ogólnie lubie klasyki lat 60-tych the doors,hendrix ,led zeppelin, janis joplin
gitara: Santana, Janson Beckers (!!!!!!!!), Marty Friedman
z polskich: Dżem
Miło, że tu trafiłam
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- karpek
- Od: 16 lut 2008, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A co sądzicie o Kraftwerk.
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Pozdrawiam - Janusz K.