Kolorowy Ogród Geni cz.2 2013 r
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni cz.2 2013 r
Piękny czas, na rozpoczęcie nowego wątku .
Lilie ,liliowce ,róże ,jest czym oko i serce nacieszyć.
Lilie ,liliowce ,róże ,jest czym oko i serce nacieszyć.
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Cudowna kolekcja liliowców.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu , ''wypasione '' liliowce Szczególnie te 2 pierwsze Tak to jest , że te najładniejsze i najrzadsze nie chcą się rozrastać
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu, Loki dziękuję , jestem szczęśliwa że udało mi się zdobyć taka kolekcje liliowców .
Tadku część liliowców z tej wyższej półki rzeczywiście słabo się rozrastają ,ten np, mam chyba 5 lat a ma dopiero 2 liście do tego w tym roku nie zakwitnie .
Ten pierwszy mam dopiero rok i rzeczywiście jeszcze nie ma nowych odnóżek , ten drugi dobrze się rozrasta.
Tadku część liliowców z tej wyższej półki rzeczywiście słabo się rozrastają ,ten np, mam chyba 5 lat a ma dopiero 2 liście do tego w tym roku nie zakwitnie .
Ten pierwszy mam dopiero rok i rzeczywiście jeszcze nie ma nowych odnóżek , ten drugi dobrze się rozrasta.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Geniu oczopląsu można dostać od Twoich liliowców,co jeden to ładniejszy
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
alez piekne te liliowce ,to u Ciebie sie w nich zakochałam
byłam też dzis w Minikowie ,kupiłam dużo kwiatow i jestem bardzo zadowolona (co kupiłam u mnie w watku)
byłam też dzis w Minikowie ,kupiłam dużo kwiatow i jestem bardzo zadowolona (co kupiłam u mnie w watku)
- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Liliowce powalają,piękny ogród.Mam pytanie czy rozmnażałaś może jeżówki odmianowe z nasion i czy powtarzają cechy?
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Geniu
Wpadam się przywitać do nowej części .Rzadko się u ciebie wpisuje ,ale podziwiam codziennie twoje wspaniałe rośliny ,bo jest ich naprawdę wiele i każda piękniejsza od niej .Podziwiam cię ,że na małym skrawku ziemi udało ci się zgromadzić tyle roślin
Liliowce to również jedne z moich ulubionych roślin ,dlatego zaglądam i podziwiam . Mimo ,że kilka odmian mam to twoje to wszystko dla mnie rarytasy ,których pewnie się u mnie nie doczekam ,ale dobrze ,że chociaż moge je u ciebie podziwiać .Te nowsze odmiany mają to do siebie ,że słabiej się rozrastają ,bo mają taką genetykę i pewnie tez przez to ceny są czasami strasznie wygórowane
Pozdrawiam
Wpadam się przywitać do nowej części .Rzadko się u ciebie wpisuje ,ale podziwiam codziennie twoje wspaniałe rośliny ,bo jest ich naprawdę wiele i każda piękniejsza od niej .Podziwiam cię ,że na małym skrawku ziemi udało ci się zgromadzić tyle roślin
Liliowce to również jedne z moich ulubionych roślin ,dlatego zaglądam i podziwiam . Mimo ,że kilka odmian mam to twoje to wszystko dla mnie rarytasy ,których pewnie się u mnie nie doczekam ,ale dobrze ,że chociaż moge je u ciebie podziwiać .Te nowsze odmiany mają to do siebie ,że słabiej się rozrastają ,bo mają taką genetykę i pewnie tez przez to ceny są czasami strasznie wygórowane
Pozdrawiam
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Geniu masz bogatą kolekcję liliowców, a mnie zainteresowała roślinka na poprzedniej stronie ciemnoróżowa przy kratce ogrodzenia.
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Geniu liliowce cudne bardzo lubię oglądać Twoje roślinki
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Dorcia, Marzenko,Andrzejku, Moniko witajcie , cieszę się że podobają się Wam moje liliowce ,dziś znowu kilka zakwitło, szkoda tylko że u nas taka susza .
Marzenko ja też byłam w Minikowie , ale w sobotę , kupiłam tylko jeżówki na druga rabatę z irysami , żeby po przekwitnięciu irysków coś jeszcze kwitło , kurcze akurat te targi musiały byc przed wypłatą .
Mario chodzi Ci o tę roślinę?
to ostróżka
Dziś znowu kilka nowych zakwitło no i takie które juz kwitły
Denali
NN
chyba siewka Ismeny
Gavin Petit
Beautiful Edgings
nazwy nie mam
dostałam bez nazwy , w rzeczywistości ładniejszy
Nonnday Dreams
Marzenko ja też byłam w Minikowie , ale w sobotę , kupiłam tylko jeżówki na druga rabatę z irysami , żeby po przekwitnięciu irysków coś jeszcze kwitło , kurcze akurat te targi musiały byc przed wypłatą .
Darku ja nie siałam , ale moja sąsiadka zbierała u mnie nasionka i jak na razie ma zwykłe białe i różowe , w zeszłym roku tez posiałam i zobaczymy co zakwitnie .darek p pisze:Liliowce powalają,piękny ogród.Mam pytanie czy rozmnażałaś może jeżówki odmianowe z nasion i czy powtarzają cechy?
Mario chodzi Ci o tę roślinę?
to ostróżka
Dziś znowu kilka nowych zakwitło no i takie które juz kwitły
Denali
NN
chyba siewka Ismeny
Gavin Petit
Beautiful Edgings
nazwy nie mam
dostałam bez nazwy , w rzeczywistości ładniejszy
Nonnday Dreams
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Siewki Ismeny robią wrażenie! Wczoraj podziwiałem je na żywo u jednej forumowiczki.
Ta żółta to nie tylko falbanę ma ale wręcz frędzle
'David Kirchoff' też powala!
Ok. 30 siewek choduję z nasion. Już nie mogę się doczekać, co z nich wyrośnie. Ale to dopiero za 1-2 lata
Nie martw się - te co nie zakwitły w tym, na pewno zakwitną w przyszłym roku
Ta żółta to nie tylko falbanę ma ale wręcz frędzle
'David Kirchoff' też powala!
Ok. 30 siewek choduję z nasion. Już nie mogę się doczekać, co z nich wyrośnie. Ale to dopiero za 1-2 lata
Nie martw się - te co nie zakwitły w tym, na pewno zakwitną w przyszłym roku