Ogródek majowej cz. 2 (nowe wyzwanie:)
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek majowej cz. 2 (nowe wyzwanie:)
Iwonko, relacja z prac super, widać ile pracy na początku trzeba wlozyc żeby było pięknie. Po wyznaczeniu rabat wszystko zaczyna być coraz bardziej realne i latwiejsze do wyobrażenia. Super. Już widze mostek i oczko wodne. Nawet na tym etapie prac można powiedzieć, ze już jest ladnie.
- marika2006
- 200p
- Od: 24 kwie 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Oj ciekawość mnie zjada Jaki będzie efekt końcowy
Pozdrawiam cieplutko i kolorowo
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Praca wre, aż iskry z gwoździ lecą!
Upał straszny, w ogrodzie nie robię.
Dobrze, ze robisz nawadnianie! Przy takiej powierzchni, to konieczne!
Upał straszny, w ogrodzie nie robię.
Dobrze, ze robisz nawadnianie! Przy takiej powierzchni, to konieczne!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Iwona podglądałam troszkę i jak pewnie wszystkich ciekawi mnie efekt końcowy Na razie jest cacanie! I to nie jest wcale kicha Pomyślcie o ogródkach angielskich jakie potrafią być wąziutkie i jakie przy tym piękne, toż tu jest full miejsca.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Mnie też ciekawość zżera -ale coś czuję że będzie pięknie
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Pełen profesjonalizm ....działacie pełną parą...jak ja lubię podglądać takie rewolucje
Jestem z Wami
Jestem z Wami
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
To się nazywa projektowanie ogrodu.. wszystko profesjonalnie. Wiesz czego chcesz o konkretnie do tego dążysz! Nie mogę doczekać się efektu końcowego.
Czeste cytaty: "Jaki będzie efekt końcowy" "Zapowiada się bosko" "Nie mogę doczekać się efektu końcowego" "Nawet na tym etapie prac można powiedzieć, ze już jest ladnie" "...i jak pewnie wszystkich ciekawi mnie efekt końcowy"
Magda wspomniala o Twoim perfekcjonizmie, z pewnosnia bedzie on mial wydzwiek w ... efekcie koncowym.
Magda wspomniala o Twoim perfekcjonizmie, z pewnosnia bedzie on mial wydzwiek w ... efekcie koncowym.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- Patrysiowa
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 8 maja 2013, o 10:44
Trochę mnie nie było, a tu takie zmiany! Super jest ta "fotorelacja z placu boju" przedstawiająca kolejne etapy projektowania ogrodu. Jestem bardzo ciekawa jakie będą Twoje kolejne kroki i jak ogród będzie nabierał kształtów.
Pozdrawiam,
Ela - początkująca ogrodniczka
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Ale się u Ciebie dzieje Oj będzie bosko
- Patrysiowa
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 8 maja 2013, o 10:44
A jaką masz glebę w ogrodzie? Bo przeglądając zdjęcia odnoszę wrażenia, że raczej piach - niestety tak jak u mnie
Pozdrawiam,
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Przepięknie wyszła altana ! A postęp prac wygląda imponująco i obiecująco. To się nazywa profesjonalne zakładanie ogrodu a nie takie moje popierdółki
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Wszystkim odwiedzającym, kibicującym bardzo serdecznie dziękuję za wpisy i odwiedziny. Wszyscy są bardzo ciekawi efektu końcowego, powiem szczerze, że ja też Chociaż muszę się wam przyznać, że przechodzę właśnie jakiś kryzys sensu moich poczynań. Tylko nie krzyczcie, proszę, wiem, że to chwilowe, ale po prostu trzeba przejść przez te najgorsze etapy, aby potem móc się cieszyć.
Magdavariegata - ja? perfekcjonistką? Ciągle łapię się na tym, że mówię jak Scarlett O'Hara z Przemineło z wiatrem - "Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro".
Magdalulka - dokładnie tak jak piszesz - jak są wyznaczone rabaty łatwiej ogarnąć wyobraźnią resztę.
Marika i to jet właśnie to pytanie = jaki będzie efekt końcowy??
Miłkanie dałabym rady bez nawodnienia.
Kasiu dzięki za zauważenie pozytywów, juz nie myslę "kicha", myślę - "ogród o nietypowej szerokości
Dorcia dziękuję kochana za odwiedziny
Aga zaglądaj, podglądaj, dziękuję, że jesteś.
MagdaMID2006 - no jeszcze troche na ten efekt końcowy trzeba poczekać.....
Januszu powtórzę to co napisałm do Madzi: ja? perfekcjonistką? Ciągle łapię się na tym, że mówię jak Scarlett O'Hara z Przemineło z wiatrem - "Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro". Bardzo ci dziękuję za miłe słowa. Odwiedziłam twój ogród, PIĘKNY!, jak tylko złapie oddech na pewno zostawie ślad u ciebie.
Patrysiowa - kolejne kroki - zapraszam do kolejnych fotorelacji. Ziemia nie jest najgorsza, na zdjęciach faktycznie wygląda jak piach, ale to dlatego że jest sucho, pył, kurz, ubita od maszyn. Ale i tak nawieziemy ogrodową.
Justynko - dziękuję za odwiedziny
Aniu cieszę się, że podoba ci się altana. Dawno nie byłam u ciebie, jakie popierdółki ważne, ze z pasją i sercem
Przyjechał kamień na kaskadę i ścieżkę
Widać lasek brzozowy??
Magdavariegata - ja? perfekcjonistką? Ciągle łapię się na tym, że mówię jak Scarlett O'Hara z Przemineło z wiatrem - "Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro".
Magdalulka - dokładnie tak jak piszesz - jak są wyznaczone rabaty łatwiej ogarnąć wyobraźnią resztę.
Marika i to jet właśnie to pytanie = jaki będzie efekt końcowy??
Miłkanie dałabym rady bez nawodnienia.
Kasiu dzięki za zauważenie pozytywów, juz nie myslę "kicha", myślę - "ogród o nietypowej szerokości
Dorcia dziękuję kochana za odwiedziny
Aga zaglądaj, podglądaj, dziękuję, że jesteś.
MagdaMID2006 - no jeszcze troche na ten efekt końcowy trzeba poczekać.....
Januszu powtórzę to co napisałm do Madzi: ja? perfekcjonistką? Ciągle łapię się na tym, że mówię jak Scarlett O'Hara z Przemineło z wiatrem - "Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro". Bardzo ci dziękuję za miłe słowa. Odwiedziłam twój ogród, PIĘKNY!, jak tylko złapie oddech na pewno zostawie ślad u ciebie.
Patrysiowa - kolejne kroki - zapraszam do kolejnych fotorelacji. Ziemia nie jest najgorsza, na zdjęciach faktycznie wygląda jak piach, ale to dlatego że jest sucho, pył, kurz, ubita od maszyn. Ale i tak nawieziemy ogrodową.
Justynko - dziękuję za odwiedziny
Aniu cieszę się, że podoba ci się altana. Dawno nie byłam u ciebie, jakie popierdółki ważne, ze z pasją i sercem
Przyjechał kamień na kaskadę i ścieżkę
Widać lasek brzozowy??