Zamiast Mercedesa kupa zielska -czyli na co szły pieniądze
Re: Zamiast Mercedesa kupa zielska -czyli na co szły pieniądze
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
-
- 10p - Początkujący
- Od: 12 cze 2013, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna ta Twoja kupa zielska Opłacało się wydać tą kasę,bo efekty są super
Moje rośliny: hiacynty wodne,-,storczki,kaktusy,bambus,muchołówka,róża jerychońska i całe multum innych na balkonie.
Moje zwierzęta: chomiki - Kuleczek(miała być Kuleczka) i Filutek,pies Amo,17 rybek.
Pzdr
Moje zwierzęta: chomiki - Kuleczek(miała być Kuleczka) i Filutek,pies Amo,17 rybek.
Pzdr
Dziękuję tylko początki były makabryczne , nie wiem czy dzisiaj bym się zdecydował ponownie ale na pewno by było inaczej.Mniej błędów by było i bardziej zielono
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 5 lip 2012, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Piknie masz! No cóż, każdy bogatszy w doświadczenia parę rzeczy by zmienił w historii. Ja też, zamiast najpierw się naczytać, wypytać, to w gorącej wodzie kąpana, działałam. A teraz też bym kilka rzeczy zmieniła. Ale jest jak jest i może to i dobrze, przynajmniej jest co naprawiać i do czego dążyć
Nasza przyleśna działeczka: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=68239" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Robercie.
Przyszłam z rewizytą.
Widzę, że masz bardzo obszerny ogród, pełen róż, a że czasem jakiś chwast się trafi, u mnie także ich nie brakuje, tym bardziej, że mam wokół nieużytki.
Miłego dnia.
Przyszłam z rewizytą.
Widzę, że masz bardzo obszerny ogród, pełen róż, a że czasem jakiś chwast się trafi, u mnie także ich nie brakuje, tym bardziej, że mam wokół nieużytki.
Miłego dnia.
Robercie co do tytułu twojego wątku to właśnie 'molestuję' eMa, żeby kupił mi na imieniny mercedesa.
Zobacz jaki piękny
Ile lat ma twój 'Pendula'
Wiesz może co to za płaczek?
Zobacz jaki piękny
Ile lat ma twój 'Pendula'
Wiesz może co to za płaczek?
Witam drogie Panie
Suszka mogę czasem narzekać, ale jak mi przejdzie to go lubię taki jaki jest.Ostatnio przerzucam się na pnącza, bo i tak mam za gęsto nasadzone.Trochę co prawda szkoda, bo jest jeszcze dużo roślin co chciałbym mieć, ale sie pogodziłem z tym, że mają je inni
Tajka nie wyrabiam czasem i w sumie nie przeszkadzają mi moje ,,zioła'' dziewanna, maki, rumiany, chabry i babka lecznicza , oraz inne mniej mile widziani goście ;) ale ja nie chcę mieć trawnika, mam łąkę to i się sieje to na rabatach .
Anka pednulę kupiłem w donicy piątce miał około 1 m u mnie rośnie czwarty sezon jak dobrze pamiętam.Wedle opisów on wolniej rośnie a umnie poszybował jak szalony.Podsypałem go tylko korą i nawoziłem w tym roku.Dużo wody potrzebuje to fakt.W sklepie były dwa, facet mnie ubiegł i ładniejszy zabrał ja wziąłem ten co został.Zły byłem, ale dzisiaj bym go nie zamienił
A ten płaczek to zwykły świerk kłujący.Posadzony na bardzo słabej ziemi, pomiędzy dwoma sosnami.Jak tak mam , że jak idę do ogrodnika to szperam mu w krzakach i wyszukuję ciekawe siewki świerków.Kiedyś facet jeden chciał odemnie odkupić przed bramą siewkę sosny wygętej jak ruski paragraf
Ten Mercedes coś mi przypomina jakby trochę wierzbę ?
Sadzonkę znajdziesz u Smita pod Ciechanowem on ma przeważnie same dziwiaki.Wiem bo znajomy kupował u niego kasztanowce ciapate.I buki ,,Tricolor''
Suszka mogę czasem narzekać, ale jak mi przejdzie to go lubię taki jaki jest.Ostatnio przerzucam się na pnącza, bo i tak mam za gęsto nasadzone.Trochę co prawda szkoda, bo jest jeszcze dużo roślin co chciałbym mieć, ale sie pogodziłem z tym, że mają je inni
Tajka nie wyrabiam czasem i w sumie nie przeszkadzają mi moje ,,zioła'' dziewanna, maki, rumiany, chabry i babka lecznicza , oraz inne mniej mile widziani goście ;) ale ja nie chcę mieć trawnika, mam łąkę to i się sieje to na rabatach .
Anka pednulę kupiłem w donicy piątce miał około 1 m u mnie rośnie czwarty sezon jak dobrze pamiętam.Wedle opisów on wolniej rośnie a umnie poszybował jak szalony.Podsypałem go tylko korą i nawoziłem w tym roku.Dużo wody potrzebuje to fakt.W sklepie były dwa, facet mnie ubiegł i ładniejszy zabrał ja wziąłem ten co został.Zły byłem, ale dzisiaj bym go nie zamienił
A ten płaczek to zwykły świerk kłujący.Posadzony na bardzo słabej ziemi, pomiędzy dwoma sosnami.Jak tak mam , że jak idę do ogrodnika to szperam mu w krzakach i wyszukuję ciekawe siewki świerków.Kiedyś facet jeden chciał odemnie odkupić przed bramą siewkę sosny wygętej jak ruski paragraf
Ten Mercedes coś mi przypomina jakby trochę wierzbę ?
Sadzonkę znajdziesz u Smita pod Ciechanowem on ma przeważnie same dziwiaki.Wiem bo znajomy kupował u niego kasztanowce ciapate.I buki ,,Tricolor''
- ewa2019
- 1000p
- Od: 6 sty 2012, o 21:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudnie, cudnie,pięknych róż bez liku masz
Pozdrawiam Ewa
W tym roku dały naprawdę popis, aż sam jestem zdziwiony
Witaj Robercie, fajnie, że zdecydowałeś się na swój ogrodowy wątek. Jak widzę kawał ziemi masz. Nie ma dylematu co wybrać, a co nie - wszystko się zmieści.
Na razie wpisuję się, żeby mi wątek nie uciekł.
Na razie wpisuję się, żeby mi wątek nie uciekł.
salud, amor y dinero
Pozdrawiam - Michał
Pozdrawiam - Michał