Działeczka Eliszki
- zuzola11
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działeczka Eliszki
Eliszko piwoniia piękna jakie okazałe kwiaty
A to żółte cudactwo to jest tojeść kropkowana tez ją mam na działce widze , że to roślina bezproblemowa, rośnie nie wymaga wiele nakładów pracy ,ładnie kwitnie
Gaure różową juz wczoraj podpatrzyłam u wujka Google ( wczoraj pisałas o niej i z ciekawości poszukałam) ładna roslinka
A to żółte cudactwo to jest tojeść kropkowana tez ją mam na działce widze , że to roślina bezproblemowa, rośnie nie wymaga wiele nakładów pracy ,ładnie kwitnie
Gaure różową juz wczoraj podpatrzyłam u wujka Google ( wczoraj pisałas o niej i z ciekawości poszukałam) ładna roslinka
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- eliszka60
- 200p
- Od: 3 paź 2011, o 16:59
Witaj Kasiu,owszem roślina piękna ale kapryśna.Mam nadzieję,że mnie nie zawiedzie.
- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piwonia bardzo ładna. O i jak fajnie możne kompostownik wykorzystać.
- eliszka60
- 200p
Witajcie kochani,co tam u Was słychać?Rozpoczął się już u Was sezon na złodziei?Bo u nas już grasują,właśnie przedwczoraj lub raczej wczoraj nad ranem wpadli do mojej altany.Tylko żeby było ciekawiej to przez okienko 36x36 cm.Kurde chyba człowiek guma?!Zwędzili mi butle turystyczną świeżo nabitą gazem i dzięki Bogu nic więcej i nawet nie zrobili rozpierduchy.Ale wrażenie nie powiem było mało przyjemne jak weszłam do altany a tam wszystkie szafki pootwierane.Nawet się nie dopatrzeliśmy że wypchnięta jest szybka w oknie.Okazało się,że odwiedzili wiele działek. .Kończę już urlop,w poniedziałek do pracy.Pozdrawiam serdecznie.
- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
To straszne co mówisz. Dobrze, że nie masz większych start. To będziesz miała mniej czasu na ogród.
- eliszka60
- 200p
Mimo,że idę już do pracy to czasu na ogród nie zabraknie.Pracuję w szpitalu,dyżury po 12 godzin ale mam po 2 czasem 3 dni wolne.Nie jest źle,dla chcącego nic trudnego jak mówią.
- Damiano12318
- 200p
- Od: 26 lip 2011, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale się u Pani zmieniło, dawno tu nie byłem a te żółciutkie kwiaty zasadziłem w zeszłym roku z mamą a dzisiaj ciężko jest się ich pozbyć lub skrócić. ale dla roślinek
- eliszka60
- 200p
Witaj Damianie,wiem że trudno się ich pozbyć ale taką kępę może ogarnę.
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Halo,halo -gdzie jesteś?
- eliszka60
- 200p
Jestem jestem,cały czas dzielę między dom,pracę i działkę.Jak może czytałaś mieliśmy włamanie do altanki.Trochę mnie to zniechęciło ale na krótko.T.wprawił szybkę i na razie jest spokój.
róże nad wejściem na działeczkę,zakwitły w tym roku bardzo obficie.
wyobraź sobie,że złodziejaszek wszedł przez to małe okienko 36x36 cm.Dobry cyrkowiec.Mam nadzieje,że dadzą nam spokój.A co u Ciebie?Muszę wpaść na Twoją działeczkę.Pozdrawiam serdecznie.
róże nad wejściem na działeczkę,zakwitły w tym roku bardzo obficie.
wyobraź sobie,że złodziejaszek wszedł przez to małe okienko 36x36 cm.Dobry cyrkowiec.Mam nadzieje,że dadzą nam spokój.A co u Ciebie?Muszę wpaść na Twoją działeczkę.Pozdrawiam serdecznie.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Eliszko to przykre , z tymi złodziejami, człowiek stara się zabiega żeby coś mieć ,a takie elementy wejdą zabiorą zniszczą,że to łapy takim nie pousychają ,nie ma dla tych gnoi kary